- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.563
- 798
- Konu Sahibi Mevsimmmmmmmmmmn
BingoooKocasının hamileyken mağaraya götürdüğü kadın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BingoooKocasının hamileyken mağaraya götürdüğü kadın![]()
O yari yolda bıraktı gitti de1.65 boy 68kiloyum yüzüm gerçekten güzel kendimi içmeyi sevmem ama paylaşmaya çok ihtiyacım var göbeğin gitse iyi olur popon sıkılaşsa iyi olur falan filan diyip duruyor sevecen sempatik cana yakın ve merhametli bir kızım nişanlım hep bu imada bulunuyor bana gerçekten yüz guzelligimi fizik mi daha önemli gerçi yeni ayrıldık sosyal medyadan sürekli kadınları ekleyip çıkartıyor gecelik ilişkiler mi ne anlamadım benimle evlilik hayalleri vardı yarı yolda birakti
Sümüklü bir peçete gibi kullanılıp atıldık. Ya da peceteyi bizim üstümüze attı gitti bilmiyorum. Lütfedip bir cevap bile yazmadığına göreO yari yolda bıraktı gitti de
Şimdi sen bize ne yaptın bunu bi anlatsan da millet anlasa bir dünya yorum yapıldı aslında olmayan konuya mi yazdık şimdi
Allah mal eksikliği verde akıl eksikliği verme yarabbim![]()
Ne yapmışlar, fantazi mi?Kocasının hamileyken mağaraya götürdüğü kadın![]()
Yok bebegini düşürsün diye mağara yollarında kadını yürütüvermişmişmiş.Ne yapmışlar, fantazi mi?![]()
O olaylar off çok detaylı acayip ya. Ayağı kaysin diye götürmüş güya. Falan filan ne bileyim epey bir şeyleri vardıNe yapmışlar, fantazi mi?![]()
Yok bebegini düşürsün diye mağara yollarında kadını yürütüvermişmişmiş.
Ben olayı çok yanlış algılamışım ya, ama kadının iddiası benim yanlış tahminimden daha garip değil mi yaO olaylar off çok detaylı acayip ya. Ayağı kaysin diye götürmüş güya. Falan filan ne bileyim epey bir şeyleri vardı![]()
Bence nişanlı bile yok kendi kendine gelin güvey oldu galibaSümüklü bir peçete gibi kullanılıp atıldık. Ya da peceteyi bizim üstümüze attı gitti bilmiyorum. Lütfedip bir cevap bile yazmadığına göre![]()
Geçmişte yaşanmış bitmiş adam bunu tekrar evleniriz demiş kandırmış.Ben olayı çok yanlış algılamışım ya, ama kadının iddiası benim yanlış tahminimden daha garip değil mi yaŞizofren sanırım bahsettiğiniz üye.
100 bin ile miras ev de kurtarmadı mı?1.65 boy 68kiloyum yüzüm gerçekten güzel kendimi içmeyi sevmem ama paylaşmaya çok ihtiyacım var göbeğin gitse iyi olur popon sıkılaşsa iyi olur falan filan diyip duruyor sevecen sempatik cana yakın ve merhametli bir kızım nişanlım hep bu imada bulunuyor bana gerçekten yüz guzelligimi fizik mi daha önemli gerçi yeni ayrıldık sosyal medyadan sürekli kadınları ekleyip çıkartıyor gecelik ilişkiler mi ne anlamadım benimle evlilik hayalleri vardı yarı yolda birakti
Aman ne bileyim. Yakında gelir belki. Epeydir ortalıkta görünmüyor zatenBen olayı çok yanlış algılamışım ya, ama kadının iddiası benim yanlış tahminimden daha garip değil mi yaŞizofren sanırım bahsettiğiniz üye.
Ooo bahtsız bedevi degilmiydi ya yıllar öncesin de kalmıştı hep aynı konuyu açardıO olaylar off çok detaylı acayip ya. Ayağı kaysin diye götürmüş güya. Falan filan ne bileyim epey bir şeyleri vardı![]()
Yıllar değil ayol. Birkaç ay önce çok aktifti.Ooo bahtsız bedevi degilmiydi ya yıllar öncesin de kalmıştı hep aynı konuyu açardı
Evet aktif ara ara yeni uyelikler aliyor ona demedim konusu yıllar önce yasanmış bir şeyi bugün olmuş gibi dert ederdi onu dedimYıllar değil ayol. Birkaç ay önce çok aktifti.
Ha o mu tabii canım. Olaylar çok eski. Yeni yaşamış gibi farklı kimliklerle anlatıyordu.Evet aktif ara ara yeni uyelikler aliyor ona demedim konusu yıllar önce yasanmış bir şeyi bugün olmuş gibi dert ederdi onu dedim
Ben bu arkadaşı hele hiç takip edemiyorum ne iste sorunu bitiyor ne çocukla ne aşk hayatıE hani nişanlıydın ?
Bir bizim @Pamukpamuk44 bir de sen.
Işık hızıyla terkediliyorsunuz ladafjnssfsgdf
Araban, 100 bin küsur paran ve mirastan değecek bir evin var mı?Cevap bile yazmiyi :)
Neyimizi beğenmedi ecebağ ?
bir fışkım yohAraban, 100 bin küsur paran ve mirastan değecek bir evin var mı?