Kiloma takıldı kaldi

1.65 boy 68kiloyum yüzüm gerçekten güzel kendimi içmeyi sevmem ama paylaşmaya çok ihtiyacım var göbeğin gitse iyi olur popon sıkılaşsa iyi olur falan filan diyip duruyor sevecen sempatik cana yakın ve merhametli bir kızım nişanlım hep bu imada bulunuyor bana gerçekten yüz guzelligimi fizik mi daha önemli gerçi yeni ayrıldık sosyal medyadan sürekli kadınları ekleyip çıkartıyor gecelik ilişkiler mi ne anlamadım benimle evlilik hayalleri vardı yarı yolda birakti
O yari yolda bıraktı gitti de

Şimdi sen bize ne yaptın bunu bi anlatsan da millet anlasa bir dünya yorum yapıldı aslında olmayan konuya mi yazdık şimdi

Allah mal eksikliği verde akıl eksikliği verme yarabbim😇😇

O yari yolda bıraktı gitti de

Şimdi sen bize ne yaptın bunu bi anlatsan da millet anlasa bir dünya yorum yapıldı aslında olmayan konuya mi yazdık şimdi

Allah mal eksikliği verde akıl eksikliği verme yarabbim😇😇
Sümüklü bir peçete gibi kullanılıp atıldık. Ya da peceteyi bizim üstümüze attı gitti bilmiyorum. Lütfedip bir cevap bile yazmadığına göre 🙄🙄

Yok bebegini düşürsün diye mağara yollarında kadını yürütüvermişmişmiş.

O olaylar off çok detaylı acayip ya. Ayağı kaysin diye götürmüş güya. Falan filan ne bileyim epey bir şeyleri vardı 😅
Ben olayı çok yanlış algılamışım ya, ama kadının iddiası benim yanlış tahminimden daha garip değil mi ya :deli: Şizofren sanırım bahsettiğiniz üye.

Sümüklü bir peçete gibi kullanılıp atıldık. Ya da peceteyi bizim üstümüze attı gitti bilmiyorum. Lütfedip bir cevap bile yazmadığına göre 🙄🙄
Bence nişanlı bile yok kendi kendine gelin güvey oldu galiba
Başka kadınlar tek gecelik ilişkiler herşey var
Bide kilosu
Bütün bunlar sorun değil nişanlısının ailesi haklı mi dert bu

Ki ortada nişanlı da yok

Ben olayı çok yanlış algılamışım ya, ama kadının iddiası benim yanlış tahminimden daha garip değil mi ya :deli: Şizofren sanırım bahsettiğiniz üye.
Geçmişte yaşanmış bitmiş adam bunu tekrar evleniriz demiş kandırmış.
Boşanmışlar.
Bu da habire gelip eski olayları sanki yeni yaşandı gibi anlatırdı.
Hemen farkedilirdi.

1.65 boy 68kiloyum yüzüm gerçekten güzel kendimi içmeyi sevmem ama paylaşmaya çok ihtiyacım var göbeğin gitse iyi olur popon sıkılaşsa iyi olur falan filan diyip duruyor sevecen sempatik cana yakın ve merhametli bir kızım nişanlım hep bu imada bulunuyor bana gerçekten yüz guzelligimi fizik mi daha önemli gerçi yeni ayrıldık sosyal medyadan sürekli kadınları ekleyip çıkartıyor gecelik ilişkiler mi ne anlamadım benimle evlilik hayalleri vardı yarı yolda birakti
100 bin ile miras ev de kurtarmadı mı? 🤣
100 binle de estetik yaptırırsın elindeki avucundakini yersin sen.

E hani nişanlıydın ?
Bir bizim @Pamukpamuk44 bir de sen.
Işık hızıyla terkediliyorsunuz ladafjnssfsgdf
Ben bu arkadaşı hele hiç takip edemiyorum ne iste sorunu bitiyor ne çocukla ne aşk hayatı

Nasıl hızlı hayatları var nasıl yetişiyorlar yoruluyorlar mi bide karıştırıyorlar mi herşeyi herkesi birbirine 🤭🤭

Back
X