- 16 Kasım 2021
- 1.385
- 3.785
- 83
- Konu Sahibi Mevsimmmmmmmmmmn
Başlığı deminden beri 'kiloduma takıldı kaldı' diye okuyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adama hala niye nişanlım diyorsun?benimle evlilik hayalleri vardı yarı yolda birakti
czvnvnzmczc,Başlığı deminden beri 'kiloduma takıldı kaldı' diye okuyorum![]()
Allah iyiliğini versin, kahveyi püskürttümBaşlığı deminden beri 'kiloduma takıldı kaldı' diye okuyorum![]()
Aman başlık önemli ben bir konuda başlığı anlamadım diye 40 küsüre yakın beğenmedim aldımBaşlığı deminden beri 'kiloduma takıldı kaldı' diye okuyorum![]()
Ne anlamıştın ki beğenmedimlere doyamadın :)Aman başlık önemli ben bir konuda başlığı anlamadım diye 40 küsüre yakın beğenmedim aldım![]()
100.000 lira, araba ve miras kalacak ev ne oldu? Nişanlısı nişanlı olduklarını biliyor muydu acaba? Kafamda deli sorular2 konu kombin olur, Buralar karışır![]()
Değişiyorsa demek ki...M'yide bol bulup kullanmissiniz.
Geçen konunuzda da 1.78'e 54 değil miydinizzzz ?
Boydan çekip ene vermiştir üzüntüdenM'yide bol bulup kullanmissiniz.
Konu içine de bir dünya açıklama yaptım onu bile beğenmedilerNe anlamıştın ki beğenmedimlere doyamadın :)
M'yide bol bulup kullanmissiniz.
Hayır,tepkisini olcecektim.Bu üyelik altında sadece 2 konusu var. Size farklı bir üyeyi çağrıştırdı sanırım.
Şey değil mi hani kocası biz zamanında kendimizi bilmeden evlendik, şimdi boşanalım sonra hemen isteyerek yeniden evlenelim diye sorunsuzca anlaşmalı kadından boşanmıştı da sonra kadınla evlenmemişti.Kocasının hamileyken mağaraya götürdüğü kadın![]()
Valla kimisi yüze kimisi fiziğe kimisi g*te bakar kimisi de akıla ahlaka bakar. Siz sizi olduğu gibi seven birini bulun derim1.65 boy 68kiloyum yüzüm gerçekten güzel kendimi içmeyi sevmem ama paylaşmaya çok ihtiyacım var göbeğin gitse iyi olur popon sıkılaşsa iyi olur falan filan diyip duruyor sevecen sempatik cana yakın ve merhametli bir kızım nişanlım hep bu imada bulunuyor bana gerçekten yüz guzelligimi fizik mi daha önemli gerçi yeni ayrıldık sosyal medyadan sürekli kadınları ekleyip çıkartıyor gecelik ilişkiler mi ne anlamadım benimle evlilik hayalleri vardı yarı yolda birakti