Kiloma takıldı kaldi

Ne anlamıştın ki beğenmedimlere doyamadın :)
Konu içine de bir dünya açıklama yaptım onu bile beğenmediler 🤣🤣🤣

Konu sahibi sorun yukarda yazmış bende baktım konu falan yok sildi diye düşündüm
Tekrar baktım yok anlamadım sonra anladım ki başlıktan bahsediyormuş anlayınca dedim ki sorun yukarda diyene kadar yazsaydınız ya konu içine dedim vay efendim senmisin begenmedimlere doğdum yarabbi şükür 🤭🤭🤣🤣

Ay konu karman çorman. Yüz güzelliği mi önemli vücut mu derseniz insanların fiziksel görünüşüz hakkında yorum yapma hakkı olur. Yüzünüz güzel olmasaydı demek çok rahat siz de eleştirebilecektiniz başkalarını. Bence birbirinin hayatında olan insanlar kırmadan, düzgün bir biçimde karşısındakinin fiziksel görünüşüne dair yorum yapabilir. Kilo ver diye öneride bulunabilir. Zira tombul bir yanak sağlık sorunu çıkartmaz ama kalın bir bel çevresi sağlık sorunları habercisidir. O yüzden evet vücut güzelliği daha önemli :)

1.65 boy 68kiloyum yüzüm gerçekten güzel kendimi içmeyi sevmem ama paylaşmaya çok ihtiyacım var göbeğin gitse iyi olur popon sıkılaşsa iyi olur falan filan diyip duruyor sevecen sempatik cana yakın ve merhametli bir kızım nişanlım hep bu imada bulunuyor bana gerçekten yüz guzelligimi fizik mi daha önemli gerçi yeni ayrıldık sosyal medyadan sürekli kadınları ekleyip çıkartıyor gecelik ilişkiler mi ne anlamadım benimle evlilik hayalleri vardı yarı yolda birakti
Valla kimisi yüze kimisi fiziğe kimisi g*te bakar kimisi de akıla ahlaka bakar. Siz sizi olduğu gibi seven birini bulun derim

Yüzünüz güzelmiş işte daha ne istiyor bu? Kilo vermek için spor yapmak lazım ama nisanliniz salona gelmez zaten ekle çıkar yapıyormuş eski sevgiliniz instada tek gecelik ilişkide kilo sorun olmaz da kızlar göbeği eritmislerdir. Araba mı alacaktınız basenleri eritmek için peşinize düşerse yüz vermeyin belli ki güler yüzünüzden faydalanırken hayaller kurdurmuş size evlilik temalı ki kırıklığa uğratsın hayallerinizi nişanlı eskiniz. Kim bilir şimdi hangi hayallerinizi başka başka kadınlarla yaşıyor da dönüp demiyor bu kız beni bekliyor mudur hala? Siz önünüze bakarken o da gelip hayallerimiz vardı yarım kalan, göbeği eritirsen tamamına erdirelim şu işi diyecek belli ki de işte siz çoktan nişanınızı bozmaya gönül vermiş olacaksınız o tek gecelik rüyalarda dolaşırken instada.

Back
X