kilomla ilgili yorum yapılmasına gıcık oluyorum

resmimi koysam kiloma bakınca hepiniz çok gülersiniz öle kocaman bi popo karın yağları falan yok kompleksli insanı intihara götürür böle yorumlar işte buna kızıyorum ben

tebrikler çok güzel yazmışsınnnn

resmimi koysam kiloma bakınca hepiniz çok gülersiniz öle kocaman bi popo karın yağları falan yok kompleksli insanı intihara götürür böle yorumlar işte buna kızıyorum ben

o zaman kıskanıyorlardır muhtemelen yani göze batacak kadar kilolu olmadığın halde
sana kilolu muamelesi yaptıklarına göre seni kıskandıkları için bir kulp takmaya çalışıyorlardır

Kilo aldın diyenlere hiç sinirlenme.Onları gıcık edecek bir gülüş takın ve de ki. 5 kiloda alırım 10 kiloda allah razı olsun kocam canım ne isterse koşup alıyor kuş sütüyle besliyor beni de.
Başta kayınvaliden olmak üzere tüm karşı taraf fesatlığından kalp krizi geçirir zaten :)

:))) şaka biyana eşim gerçekten kilo verme eski halinle kemiklerin batıyodu diyo :))) ben ağlar zırlar aldırdım geçen gün koşu bandını

Aynı şeyleri yazacaktın tercüman oldun.
Aynen böyle söylesen bile yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…