1.71 boyundayim 49 kiloyum 4 yildir 50 bile olamadim asiri yemek yiyorum ama kilo alamiyorum sipraktin kullandim dahada fazla yedim ama hic bir sekilde kilo alamiyorum. Giydigim hic birsey yakismiyor biktim bu durumdan. Sizin bi oneriniz var mi spor disinda. Simdiden tesekkurler
1.71 boyundayim 49 kiloyum 4 yildir 50 bile olamadim asiri yemek yiyorum ama kilo alamiyorum sipraktin kullandim dahada fazla yedim ama hic bir sekilde kilo alamiyorum. Giydigim hic birsey yakismiyor biktim bu durumdan. Sizin bi oneriniz var mi spor disinda. Simdiden tesekkurler
Baktirmadim hic, hangi bolum bakiyor buna
Boyunda olan troid bezlerimizden mi bahsediyorsun ? Cunku benim 2012 yilinda sislik hissettigim icin hastaneye gitmistim ultrasonla bakildiginda sag triodimin buyuk oldugu cikmisti acaba o yuzden mi
Boyunda olan troid bezlerimizden mi bahsediyorsun ? Cunku benim 2012 yilinda sislik hissettigim icin hastaneye gitmistim ultrasonla bakildiginda sag triodimin buyuk oldugu cikmisti acaba o yuzden mi
Evet canım,önce kandan bakıyorlar zaten daha sonra boyun kısmından ultrason ile bakıyorlar.
Ben bunu yaptirmistim sag taraftaki soldan daha buyuk onemli bisey yok deyip eve gondermisti doktor ama
Dahiliye doktorunun sevk etmesi gerek diye biliyorum ben söylediğiniz bölüm için acaba yanlış mı biliyorum çünkü onların randevuları dolu oluyor hep.Selamlar
Endokrinojiye gitmelisin benim sorunum fazla kg ve hormon tiroid vs herseye o bolum bakiyor..
Kokay gelsin
Herseyiniz yeterli olsun !
?Kan tahlili yaptırmadı mı?Önce kan tahlili yaptırması gerek.
Sizilerin çok yiyorum dediği miktar bile azdır bir iştahlıya göre sanırım.....
Sabah sekizde cok yagli yagli bogrek pogca fazlasiyle yerim, 12 de ogle yemegimi cok iyi yerim, 4 bucuk gibi burgere gider butun menuyu bitiririm aksam eve geldigim de mutlaka tavuk veya kirmizi et yerim gecede tost yeyip oyle yatarim aslinda
Dahiliye doktorunun sevk etmesi gerek diye biliyorum ben söylediğiniz bölüm için acaba yanlış mı biliyorum çünkü onların randevuları dolu oluyor hep.
iyimiş, porsiyonları az değilse, gerçekten iyiymiş... Ne diyeyim, umarım en azından 5 kilo alırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?