- 13 Nisan 2007
- 15.557
- 36.070
- 1.123
Yalancının mumu!![]()
Nerdeee.. Hala 60 lı kilolardayım.. kimi zaman 61 e dayanıyorum hatta..
Ve işin kötüsü Salı sabahı tatile çıkıyorum.. Dönüş için bilet almadım.. yuvarlanarak dönerim artık..
ve sıkıldım bu muhabetten.. şimdi her kim okuya bu satırları şahit yazdırsın kendini..
Bak hem de kocaman yazıyorum..
Haziran başında 58-59 arasında olmazsam kapalı olan takımlardan birini açıyor ve kaptan oluyorum..
Demek ki neymiş.. Haziran başında tartı fotosu ekliyoruz buraya Püsküüt insanı..
Yazdığım bu mesaj üzerine bir tatil ve bi sürü mama geçti.. He tabii iz bırakmadan geçeydi iyiydi ama öyle olmadı..
Mesajımda söylediğim hedef geçerli sadece tarihte bir revize yapacağım.. Bunalıma girmeden vermek istiyorum çünkü aldığım kiloyu.. 21 Haziranda düğünümüz var.. Bana da manken olmak yakışır..
Bu sebeple hedefimi 21 Haziranda 58 olmak üzere revize ediyorum.. Bu sabahki kilom 63,3 (okuyun ve unutun bunu tamam mı)
Haftada üç gün tartılıcam.. (Pazar..Salı..Perşembe)
21 Hazirana 10 hafta var. Her hafta vereceğim kiloyu, ödüllerimi ve cezalarımı belirledim. Her Cuma da burada haftalık raporumu vericem.. Bugün foto çekmeyi akıl edemedim.. Ama haftaya cuma terazi fotomu da ekliyorum..
Bakalım 5,5 kiloyu 21 Hazirana kadar verebilecek miyim.. Bu topiği açmamın da bi faydası dokunsun di mi ama..
Veremezsem sözüm söz.. Kapalı olan bir takımı açıyorum. :122: