- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
öncelikle selamlar
püsküüstüm sanada kocaman sevgiler
benden 10 kilo eksik, boyuda 5 cm uzun olan arkadaşımdan daha kücük beden giyiyorum. diyetisyen analiz yaparken sprorcu olup olmadıgımı sormuştu.
bu soruya tek kelimeyle cevap verecek olursak kas yoğunlugu. aynı durum kendim icin söz konusu cünki.Selam kizlar..umarim iyisinizdir..mezuniyetime 4 kilo kaldi.bir tarafdanda sizlerin eski mesajlarinizi okuyorum güzel bilgiler vermişiniz....en geç 2 ay sonra bende burdayim....benim bir sorum olacak...bi arkadaşim var 171 boyunda 58 kilo.. .kilosunu söylediğinde inanmadim sonra gözümün önünde tartildi...sanki 65 gibi görünüyor..ben 161 boyundayim ve şu an 61 kiloyum ondan daha zayif görünüyorum
...sizce sebebi nedir...
benden 10 kilo eksik, boyuda 5 cm uzun olan arkadaşımdan daha kücük beden giyiyorum. diyetisyen analiz yaparken sprorcu olup olmadıgımı sormuştu.

.Spor yapmadiğim gün rahat edemiyorum..içime sinmiyo sporsuz bir gün..tabi arada dinlenme günlerim oluyor kaslari fazla zorlamamak için..bakalim 2 ci seviye sonunda kilom ne durumda olacak...ekim ayina kadar devam edecek bu perhiz...ve 55 kilonun altina inmem umarim...ilerdede 55 kiloyu dengeleyip korumak istiyorum..