- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
Esnaf lokantaları olur benim bildiğim memleketin her yerinde.. Tabldot yemek satarlar. En azından çorba, sebze, salata vs. olur. Bunları araştırsan?
Koşullarını canlandıramıyorum o yüzden ne söylesem havada kalma riski var..
Misal alırsın domates, biber, bakkaldan da peynir.. Çavdar ekmeği. Ne bileyim yoğurt, süt, müsli,corn flakes. Konserve ton balığı alırsın misal, domates biberle karıştırır yersin. Zaman yarışında olunca öğlenleri pide yiyebilirsin belki 2-3 kez haftada ama diğer öğünlerde yazdıklarıma yönelebilirsin, olaibliyorsa tabii..
Yoğurt içine meyve ve yulaf karıştırırsın. Donanıma ihtiyaç yok bunun için de..
Yani ben olsam öncelikle tabldot satan yerleri bulmaya çalışırdım. Yattığım yerde de yukarıda yazdığım gıdaları bulundururdum. Ufak miktarlarda aldıktan sonra dolaba da ihtiyaç yok. Zaten artık havalar da buzdolabını aratmayacak düzeyde..
Önerilerim böyle.. Bilemiyorum işe yarar mı?
Esnaf lokantasi gibi bir sey ara sokaklarda gordum. Pide ve doer vrdi. Tabldot var mi bilmiyorum. Kucuk bi dukkan disarida dort tabure vardi. Bilmem saga sola sorayim da bir yer buurum belki. Kis geldigi icin pencerenin onune dizerim domatesleri bozulmaz zaar :) tartildim 58.5 ciktim. Hala toparlama umudum var yani..
Olmazsa doymasamda yoğurda abancam artik. Diyetten ciktigimdan beri bir maymun istahliyim ki. Eskiden o küçücük tabaklarla nasi dodoyuyormusuhauret