Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dine sığınıp başkasına nikah kıymakla tehdit ediyor ben bunca yıldır bir sürü sorunla uğraştım geçim derdi onun sorumsuzlukları vs..kendisi rahata ermeye başlayınca tek derdi ben oldum...
bmı 51.4 mu ınanmıyorum acıllen doktora gtmenız gerekmekte cunku asırı derecede obezsınız asla kendı basınıza kıloo vermeyın hatta moorbıd oobezınde ustu gıbı yanı asırı kılollarınız hayatınızı tehtıt edecek ve hastallık yaratacak duzeyde hıpertansıyoon fallanda olbıllır ınsullın dırencı bunlar cok onamlı seyler acılen doktoora gıdın kendı basınıza kıllo vermeye kalkmayın dahılıye uzmanıyla gorusun hemen
dine sığınıp başkasına nikah kıymakla tehdit ediyor ben bunca yıldır bir sürü sorunla uğraştım geçim derdi onun sorumsuzlukları vs..kendisi rahata ermeye başlayınca tek derdi ben oldum...
140 kılomu benmı yanlıss anladım adam haklı yani:umursamaz:
ben evlenirkende 95 kilo civarıydım aradan geçti 14 yıl 3 çocuk bende oldum140. adam şimdi mızıldanıp duruyor..zayıflamayı önce kendim sağlığım için istiyorum ama beni tehdit eetmesini kaldıramıyorum .var mı aynı dertten muzdarip olan banada yardımcı olmak isteyen...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Tabi şunu da eklemeliyim, sağlıklı bi şekilde kilo vermelisin. Geçmiş olsun.
Belki başka yolla sana sesini duyuramıyordur canım, senin sağlığın için blöf yapıyordur. Sonuçta daha önce başka yolla da demiştir ve bu seni fazla tetiklememiştir...
Kimse sonuçta sevdiğini kilo yüzünden bırakmaz... Blöf olup olmadığını görmek için bir an önce kilo vermeye başlamalısın. Tabi özellikle sağlığın için, çünkü ciddi sınırlara yaklaşmışsın.