kilosu fazla diye kocasıyla arası açık olanlar

senin yerinde olsam evlendigim kilodan daha zayif olur esimi begenmezdim..ama suda gercek 140 kilo cok.sagliginiz icin vermeniz lazim.

Sanırım kilonun dışında farklı sorunlarınız da war . Sizin kilo wermenizi istediğini çok uygun bir dille ifade edebilirdi .
Bu ifadeleri ; bilinçaltında kendini haklı çıkarma duygusunun dışa vurumu gibi geldi bana . Çünkü bunu size söylediyse , yakın arkadaş çevresiyle de paylaşmış olma ihtimali war . Tabi onlara da haklı !!! bir sebep göstermesi lazım . Suçlanan değil , suçlayan olma derdinde .

Yine de eşinizi siz daha iyi tanırsınız . Ben sadece ihtimal değerlendirmesi yaptım . Kendinize sıkıntı yapmayın .

Sağlıklı bir şekilde kilolarınızı wermeye çalışın . Bu arada yetkili insanlardan yardım almayı da unutmayın .

Kendinize iyi bakın ; çünkü siz yoksanız , hayatta yok !

eşin senden vazgeçmemiş aksi olsaydı'' bu halinle çok güzelsin derdi''
ne yazık ki (istisnalar hariç)türk erkekleri kaba şekilde isteklerini belirtiyorlar
ayrıca ciddi anlam da bu kilon sağlık sorunları açar
kendin için vermelisin

hepinize teşekkür ediyorum benim kösteğe değil desteğe ihtiyacım var kilomun fazla olduğunu bende biliyorum inşallah zayıflarım burda guruplardan destek alıcam...

140 kilo cok fazla ama ya fisfisfis
görünşü önemsemesen bile saglıgın icin vermen lazm.
hı simdi baktım esin de 105 kiloymus o da az sayılmaz.bence cok büyük saygısızlık.

Son düzenleme:
canım 140 kg fazla ama eşinin sana böyle demesı çok yanlış.bence sana bunu dıyecegını guzel bır dılle canım bır dıyetısyene gıdelım ıstersen fılan demesi gerek

eşimde bir ara acayip kilo almıştı... ben şakayla karışık laf ederdim.. doktora gitti.. karaciğeri içinde zayıflaması gerekiyormuş.. doktoru, şeker ilacı vermişti.. yan etkisi, karın bölgesindeki yağları eritiyormuş.. valla eşim 2 ayda 11 kilo verdi..artı hergün yarım saat koşu bandında tempolu yürüyüş ve bol yeşillik.. kırmızı etten uzak tuttum.. kolesterol de düştü.. önce doktora gitmenizi tavsiye ederim.. 140 kilo önemli bir kilo çünkü.. doktorunuzada sorun eşimin kullandığı ılacı.. gerekli görürse size verir zaten..

ohh.. çizelgemide yaptım bakalım değişecekmibilmiyorumkismile

bmı 51.4 mu ınanmıyorum acıllen doktora gtmenız gerekmekte cunku asırı derecede obezsınız asla kendı basınıza kıloo vermeyın hatta moorbıd oobezınde ustu gıbı yanı asırı kılollarınız hayatınızı tehtıt edecek ve hastallık yaratacak duzeyde hıpertansıyoon fallanda olbıllır ınsullın dırencı bunlar cok onamlı seyler acılen doktoora gıdın kendı basınıza kıllo vermeye kalkmayın dahılıye uzmanıyla gorusun hemen

dine sığınıp başkasına nikah kıymakla tehdit ediyor ben bunca yıldır bir sürü sorunla uğraştım geçim derdi onun sorumsuzlukları vs..kendisi rahata ermeye başlayınca tek derdi ben oldum...

Allahım ya!!!akannehir
Bişiy diyecem ayıp olacak!!!:kızgın:
Dine sığınacağına size yardımcı olsun..
Arkadaşım diyestisyene gitmelisiniz,kilonuz biraz fazla,kendi başınıza vermeniz belki zor olabilir..:teselli:

bmı 51.4 mu ınanmıyorum acıllen doktora gtmenız gerekmekte cunku asırı derecede obezsınız asla kendı basınıza kıloo vermeyın hatta moorbıd oobezınde ustu gıbı yanı asırı kılollarınız hayatınızı tehtıt edecek ve hastallık yaratacak duzeyde hıpertansıyoon fallanda olbıllır ınsullın dırencı bunlar cok onamlı seyler acılen doktoora gıdın kendı basınıza kıllo vermeye kalkmayın dahılıye uzmanıyla gorusun hemen

işin garibide bu ya bende tansiyon kolesterol şeker hiçbirşey yok beyimiz 105 kilo kolesterol tavan yapmış çatlıyor sende niye yok diyehihoyyyt

madsaalllah sıze ama booylle gıderse ooollmucak dıe bıse yok once kendı saglımız ıcın normal bady mess indeksınnıze doktoor yardımıylla dıyetsyen dııl ama gelın lutfen cunku vermenız gereken kıllo neredeyse oolllmak ıstedınız kıllooylla aynı sıze sabır dılıyoorum ins kollayca zayıflarsınız

mutlaka hırs yap ve kurtul kilolarından.. o lafı da kocana yedir.. dine sığınıp evlenecekmiş haaa... seni hırslandırmak için demiştir.. ama çok kırmış seni..

Eşiniz dingillik etmiş bu doğru. Ne demek dini nikahmış da bilmem ne. ısterse sen ordasın, istemezse kapı orada.
Ama siz de tek başınıza bu kiloyu vermeye kalkmayın. 140 kilo şaka değil. Sağlıklı şekilde vermek için doktor yardımı şart. Sağlığınız bozulur, bozulmasa bile kısa sürede geri alırsınız kendi kendinize verdiğiniz kiloyu. Hem bu kilo yemekle olacak bir kilo değil; yani yemekten kısmakla verilmez. Ya hormonal ya alerjik ya metabolizma ile ilgili bir sebebi olmalı. Nedeni bulmadan kesin sonuç bulamazsınız.

Son düzenleme:
dine sığınıp başkasına nikah kıymakla tehdit ediyor ben bunca yıldır bir sürü sorunla uğraştım geçim derdi onun sorumsuzlukları vs..kendisi rahata ermeye başlayınca tek derdi ben oldum...

140 kılomu benmı yanlıss anladım adam haklı yani:umursamaz:

doğru adam haklı.
kadın şişman diye üzerine kuma getirmekle tehdit ediyor.
haklı canım haklı tabii.
ama hangi haktan bahsediyorsunuz onu anlamadım :delphin:

sizin eşinizle aranızda kilodan başka sorunlar var bence.
eğer adam karısına kilo vermezsen üzerine başka kadın getiririm diyorsa o adam çok ayıp ediyordur.
bu motivasyon yolu değil, insanı çökertme yoludur.
arkadaşım sizde şok diyetler falan yapmaya kalkmayın sakın, sağlığınızdan olursunuz.
muıtlaka beslenme uzmanınında yardım alın. çünkü vermeye çalıştığınız kilo 3-5 değil.

ben evlenirkende 95 kilo civarıydım aradan geçti 14 yıl 3 çocuk bende oldum140. adam şimdi mızıldanıp duruyor..zayıflamayı önce kendim sağlığım için istiyorum ama beni tehdit eetmesini kaldıramıyorum .var mı aynı dertten muzdarip olan banada yardımcı olmak isteyen...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Belki başka yolla sana sesini duyuramıyordur canım, senin sağlığın için blöf yapıyordur. Sonuçta daha önce başka yolla da demiştir ve bu seni fazla tetiklememiştir...

Kimse sonuçta sevdiğini kilo yüzünden bırakmaz... Blöf olup olmadığını görmek için bir an önce kilo vermeye başlamalısın. Tabi özellikle sağlığın için, çünkü ciddi sınırlara yaklaşmışsın.

Belki başka yolla sana sesini duyuramıyordur canım, senin sağlığın için blöf yapıyordur. Sonuçta daha önce başka yolla da demiştir ve bu seni fazla tetiklememiştir...

Kimse sonuçta sevdiğini kilo yüzünden bırakmaz... Blöf olup olmadığını görmek için bir an önce kilo vermeye başlamalısın. Tabi özellikle sağlığın için, çünkü ciddi sınırlara yaklaşmışsın.

saferancım ama sende az değilsin 140 kılo ne demek eşin kaç kılo

Back
X