Kilosundan memnun olmayan annelerim ve anne adaylarim haydi buraya...

Mislisse

Bk:83.8 ilk hedef 79
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
4.405
7.058
88
Benim gibi kilosundan memnun olmayip ama yine de her defasinda abur cuburu gordugunde kendisini kaybedenleri, aynaya her baktiginda sitem edip ama yine de yemekten vazgecmeyenleri ,her defasinda bu son deyip her gun yeniden baslayip dikkat etme fasli aksami bile bulmayanlari ,yemek yedikten sonra sanki hic yememis gibi olanlari sayfama bekliyorum. Benimle birlikte yol almak isteyen tum arkadaslarimi bekliyorum.Amacim bu mesakkatli yolda kendime yol arkadasi edinmek..Umudumu yitirdigimizde,pes edecek gibi oldugumuzda birbirimizi yerden kaldiracak birbirimizi destekleyecek arkadaslar....

Sayfamizin belli basli bir kac kurali olacak (bizi zorlamayacak sekilde tabi ) onun disinda gerisi bize kalmis haydi bekliyorum yoldaslarimi ...

Yok mu bana bu yolda yoldas olmak isteyen gonullu arkadas?

Merhaba canim topigin hayirli olsun.sana yoldas olabilirim.sartlarin nedir .bu arada tane sirinem var bir anneyim

Merhaba canim topigin hayirli olsun.sana yoldas olabilirim.sartlarin nedir .bu arada tane sirinem var bir anneyim
Allah bagislasin yoldas olmana sevinirim ..belli basli sartim yok yeterki vericek kilon cok olsun Kac kgsun kendinden bahsedermisin?

165 boy kilo 76.8 bu sabah tartildim.19 aylik bi bebegim var.normalde 65 68 arasi kilodaydim.hamile kaldigimda 70lerdeydim.dogumaa 93 le gittim eve geldigimde 85 tim .85 ten 72 ye 10 ayda 13 kilo verdim. yesil cay veya herhangi bir kur uygulamadan sadece su ve sporla.ama emzirme surecinden dolayi tahin pekmez falan bile yiyodum.aksamlari biraz dikkat ediyodum .hedefim 56 58 civari cok istiyorum

Ben ben benn...
Ikinciyi doğuralı 3 ay oldu. Zayıflamak istiyorum ama bir yandan süt olsun diye abur cubur ne bulsam yiyorum..

Bu programlari yapmaya calismistim cook iyi geliyo istersen beraber baslayabiliriz

Ben ben benn...
Ikinciyi doğuralı 3 ay oldu. Zayıflamak istiyorum ama bir yandan süt olsun diye abur cubur ne bulsam yiyorum..
Abur cubur yemesen daha iyi olur.tahin pekmez muthis sut yapiyo
Bide rezene kimyon anason cubuk tarcin aktardan tohum halinde alip birer tutam alip karistirip demlesen cook faydasini gorursun

Abur cubur yemesen daha iyi olur.tahin pekmez muthis sut yapiyo
Bide rezene kimyon anason cubuk tarcin aktardan tohum halinde alip birer tutam alip karistirip demlesen cook faydasini gorursun
Ya doğru tahin pekmez yesem daha iyi olur ama işte gözüm dönüyor. . Kesicem yakında abur cuburu.. bitsin bi daha almam eve.. tahin balda iyi yapıyor diyolar..

Şu anda tam kilomu bilmiyorum. Tartımız bozuk.. boyum 175... en kısa zamanda tartılıp yazıcam

Ya doğru tahin pekmez yesem daha iyi olur ama işte gözüm dönüyor. . Kesicem yakında abur cuburu.. bitsin bi daha almam eve.. tahin balda iyi yapıyor diyolar..
Bende hep o aburcuburdan cekiyorum ya zaten yani aslinda cogumuz bu yuzden kg aliyor ve hareketsizlik ...kendi adima sunu soyleyebilirim abur cuburu kessem birazda hareket etsem gidecek kglar tikir tikir maharet bunu yapabilmekte zaten...

Arkadslar bu is icin gercekten basta irade cesaret lazim ...Eger istekliyseniz baslayalim..

B
Benimde ideal kg 56 ben suan 70 e de raziyim

Ben evlenip evde oturmaya başladıktan sonra kilo almaya başladım. Istiyorum bakalım daha önce sağlık ocağının diyetisyeniyle diyet yapıp 10 kilo verdim. Hamile kalınca hem 10 kiloyu hemde üstüne bir 10 kilo daha aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…