Allah bagislasin yoldas olmana sevinirim ..belli basli sartim yok yeterki vericek kilon cok olsunMerhaba canim topigin hayirli olsun.sana yoldas olabilirim.sartlarin nedir .bu arada tane sirinem var bir anneyim
Abur cubur yemesen daha iyi olur.tahin pekmez muthis sut yapiyoBen ben benn...
Ikinciyi doğuralı 3 ay oldu. Zayıflamak istiyorum ama bir yandan süt olsun diye abur cubur ne bulsam yiyorum..
Ya doğru tahin pekmez yesem daha iyi olur ama işte gözüm dönüyor. . Kesicem yakında abur cuburu.. bitsin bi daha almam eve.. tahin balda iyi yapıyor diyolar..Abur cubur yemesen daha iyi olur.tahin pekmez muthis sut yapiyo
Bide rezene kimyon anason cubuk tarcin aktardan tohum halinde alip birer tutam alip karistirip demlesen cook faydasini gorursun
Bende hep o aburcuburdan cekiyorum ya zaten yani aslinda cogumuz bu yuzden kg aliyor ve hareketsizlik ...kendi adima sunu soyleyebilirim abur cuburu kessem birazda hareket etsem gidecek kglar tikir tikir maharet bunu yapabilmekte zaten...Ya doğru tahin pekmez yesem daha iyi olur ama işte gözüm dönüyor. . Kesicem yakında abur cuburu.. bitsin bi daha almam eve.. tahin balda iyi yapıyor diyolar..
Kendinden bahsedermisin taniyalim senide...Ben de varim
Benimde ideal kg 56 ben suan 70 e de raziyim165 boy kilo 76.8 bu sabah tartildim.19 aylik bi bebegim var.normalde 65 68 arasi kilodaydim.hamile kaldigimda 70lerdeydim.dogumaa 93 le gittim eve geldigimde 85 tim .85 ten 72 ye 10 ayda 13 kilo verdim. yesil cay veya herhangi bir kur uygulamadan sadece su ve sporla.ama emzirme surecinden dolayi tahin pekmez falan bile yiyodum.aksamlari biraz dikkat ediyodum .hedefim 56 58 civari cok istiyorum
Ben evlenip evde oturmaya başladıktan sonra kilo almaya başladım. Istiyorum bakalım daha önce sağlık ocağının diyetisyeniyle diyet yapıp 10 kilo verdim. Hamile kalınca hem 10 kiloyu hemde üstüne bir 10 kilo daha aldım.Bende hep o aburcuburdan cekiyorum ya zaten yani aslinda cogumuz bu yuzden kg aliyor ve hareketsizlik ...kendi adima sunu soyleyebilirim abur cuburu kessem birazda hareket etsem gidecek kglar tikir tikir maharet bunu yapabilmekte zaten...
Arkadslar bu is icin gercekten basta irade cesaret lazim ...Eger istekliyseniz baslayalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?