Kiloyla Savaşım Başladı

klaraa canım deneyımlerımızın altına aynı baslıkta konu actım serüvenime ordan devam edeceğim cevabını oraya yazabılırsın öpt.

öbür konuyu kapatmışlar.:bbo:
neylse rejimi hafifletmekte iyi ettin. yanlız et ile pilav birlikte yeme. ya et salata ya da pilav salata. bu aşamada kilo vermemen normal. sabır et bir süre sonra gene vermeye başlarsın.guclubacismile
bana gelince. ben ilk defa rejim yapmıyorum. 2inci doğum dan sonra 35 kilo verdim ben 4 ayda. 7 sene önceydi. simdi de bi 5 kg versem ama o geçenki motivasiyonum yok malesef. sporumu arttırdım. yemeyi azaltmakta problemler yaşıyorum.cokacimcoook

evet kapatmıslar neyse boşver bu arada bugun oruc tutuyorum dun gece cok az tavuk ve ekmek yedım 11 de yattım onunla tutuyorum gercı acıkmadım ama ınş ıftarda yemeklere saldırmayız ramazanda cok zor olucak ya ama kurtulmak ıstıyorum bu kılolardan akşam tartılcam yıne yarın yazarım sonucu sana bu arada senın adına sevındım canım bırbırımıze destek olalım basaralım bıktım hergun aynı şeylerı gıymekten yaa delırıcemmm valla

allah kabul etsin. ben tutmuyorum. ama dün iftara misafirlerim vardı. tabiki 4x4lük sofra hazırlandı. tatlı da vardı bi de herkes ye ye sen zayıfsın diye tutturmazmı? gene de az yedim ben. daha az olabilirdi ama.:kedi:

ıyı yapmıssın az yemekle ne kadar zor ya alırken hıc anlamadık verırkende canımız cıkıyo dun oruc benı cok etkıledı ıftarda kuru fasulye ve az da makarna yedım gece kaltım 3 de 1 kase sütlü nesfitt yedim ve bol su içtim bugun iyiyim fazla acıkmadım bakalım iftarda ne yapıcam ben calıştıgım ıcın eve gıdınce kurulu sofram olmuyo o yuzden rahatım öptum canım bu arada kilo verdınmı ben tartıldım hala aynı

merhaba arkadaşım, yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm sanki, ben de evlendikten sonra misafirler, sofralar, eşime jest olsun diye yapılan tatlılarla 8 ayda 9 kilo aldım, eşim iyisin hoşsun diye gönlümü almaya çalışıyor ama kendi 1 kilo alsa hemen rejim yapan biri, dikkat ediyor yani, bende sonunda bu böyle gitmez dedim1 aydır diyetteyim, sadece 3 kilo verebildim ama olsun yavaş yavaş da olsa vericem niyetliyim.. şu mubarek günler hürmetine hepimiz sağlıkla zayıfalarız inş:)

hoş geldin opuyorumnanaktan yavaş verilen kilolar geri dönmiyorlar. doru yolda sın.olumunekankayizsmile
spor yapıyor musun?

bu sabah 66kiloydum tartım bozulmuş olmalı. 2 kilo verdiğimi gösteriyor. fakat göbeğim aynı. neyse ben gene tartıya inanayım. böyle daha zevkli.

hoşbuldum canım yedklerme dkkat edyorum ama sporla aram kötü malesef mafoldumben apartmana asansör yapılıyo dıye sevınıyorum mesela..
benm de ramazanda ölçumlerm bı garıp, bu sabah 66,5 cıktım, çok mutluyum, böyle gıderse ramazan sonunda ıncecık olcaz ınş.

canım hoşgeldin aramıza kızlar bu arada süpersiniz bende 66 yı görebileckmiyim acaba bu akşam tartılıcam bakalım ne olacak.yanlız bu rejim işine ramazandan önce başlamam süper oldu hiç açlık hissetmiyorum ama fazla su içemiyoruz bu kötü olacak kalemm arkadasım sporla aram yok demıssın en azında hergun mutlaka çarsıya falan cık magaza gez hem sıkılmazsın hem spor olur sana ben her öglen mutlaka 1 saat yuruyorum yanlız itiraf edıyorum dun gece sahurda huc bırşey yıyemedım sadece 1 tane cokanat yedım harıkaydı yanlız ben yıne bugun bunalımdayım artık kurtulmak ıstıyorum bu kılolardan eskı halıme donmek ıstıyorum evlılık yaramadı bıze :)))öptum canlarım tatıklerınız yazın mutlaka

bu arada ben hala 68.9 um 3 gun once tartıldım bu akşam tartılıcam bakalım kac kıloyum dua edın bende duseyım 66 ya kızlar 60 ları görebılecekmıyız....

klaraa canım benım bu arada tebrıkler sanaaaa alkışlar şak şak şak....ne guzel 2 kılon daha gıtmıs basarılarının devamını dılıyorum ya kızlar bu kılolar yuzunden kendımı cok saldım makyaj bıle yapmıyorum artık offf ya önceden eşim az ye dediğinde ona cok kızardım gıdıp onun ınadına daha cok yerdım gızlı gızlı yok yok ben bu sonucu hakettım galıba :)))

deryo bze evlılık yaradı da bıraz fazla yaradı -tatlicadiarzu- nasıldı anlatamam, gelsın mısafrler, mukellef sofralar, gıtsın tatlılar, bı tepsı şekerpare yapardım ıkımız yerdık ıkı uç gunde, esımde kılo aldı ama erkek olunca metabolzma hızlı tabı, 2 gun yemeyınce zayıflıyor. evlendğmde hamle kalsaydım bu aldığm kıloyla doğururdum herhalde senağlama.. ama artık gerıde kaldı o gunler, beraber zayflıycaz ınş.

brde sakın kendını salma, ben kılo aldım dıye gıyınmek bıle ıstemıyordum pıjamaları hıç cıkarasım gelmıyodu, esım bıgun pıjamalı karşıladığımda hastamısın hayatım dedı çok utandım, kıloluda guzelız bızler, koyvermemek lazım..

zemuszemuseşim benden kilolu oldu için ben rahatım.
mekik yapmalıyız kızlar göbeklerimiz sarkmasın.
ben de yapmıyorum malesef.:a015:

benim eşim normal ölçülerde hatta cillopppp diyebılırım bende öyleydım off ya cok üzülüyorum kızlar gardırobumu acmak ıstemıyorum hıc bırşey olmuyor 2 etekle ıkı pantolan var bana olan sureklı onları gıyıyorum delı olucam yaaaa onlarında yıkana yıkana renklerı solduuu komedi ya koptum:))))

klaracım haklısın mekık cok işe yarıyor ben zayıfken cok cekerdım hergun mutlaka 100 tane cekerdım ya sımdı off ...canım kocacım gıttı plates topu bıle aldı 2-3 gun yaptım kaldı yıne baslamam lazım yıne kızlar pilateste cok yararlı bılgınız olsun ben cd sınıde aldım ...kızlar nesfıtt deneyen varmı ben gece sahurda bır kase yıyorum işe yararmı acaba ...

eşim bi ara kullandı işe yaradı, ama benımki 2 hafta rejim yapıp zayıflar sonra 1 haftada 2 katını alır.

arkadaşlar nerelerdesiniz? ben hala 66 67 arası gidip gelyrm, bir gram veremedimmafoldumben

Canlarım ben dün tartıldım 68.5 düşmüşüm çok şükür...400 gr vermısım ama olsun bu bişeyyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…