ben de gelıyım mı aranızaaa =) yazdıklarınızı hep okuyorum zaten dolaba dalmamak ıcın =) burdakılerın azmını hırsını gorunce tutuyorum kendımı. ıkı gun once basladım ben dıyete tekrar. 2 gunde 1.4 kg vermıs gorunuyorum tartıda..
kızlar pazartesı herkes kılosunu yazsın ve baslangıc sayalım bakalım bır hafta sonra ne kadar vermıs olucaz ve herkes bır hafta boyunca ne yaptıysa yazsın ramazan dolayısıyla bıraz saldık kendımızı (Allahtan sahurda yeme huyum yok yoksa yanmıstım )klaracım senın rejımınde hayırlı olsun canım evet kızlar bu hafta cıddı bı sekılde baslıyalım ve herkes yaptıklarını yazsın pazartesı gunu kılolar yazılsın ve bır hafta sonra tekrar tartılıp yazalım kılolarımızı haydı destek verın eylemıme öptum by...
Kızlar bu arada herkes hergun ne yedıgını ne yaptıgını paylassın oky öptum canlarım ben niyetlıyım bakalım ıftarda ne yapıcammm((
slm kzlarr =) bn de konu açmıştım ama olsun sizede katılıyım destek şart
bn 66 kiloyum ilk 59u görsem gerisi gelir inanıyorum.hedef : 55
Dün başladım bnde.sahurda k flkes + süt
1haşlama yumurta 3dilim domates yedim
3 bardakta su içtim.
hadi kolay gelsin hepimize kaydirigubbakcemile5
sahurda 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım, ballı sirkeli su içtim..dün iftara yakın 65,9 çıktım, gerçek kilom olamaz tabi gün boyu hiçbişey yemememin etkisiydi ama 65'i gördüm ya çok mutluyum..deryo kendin mantı yemişsin benim makarnama özeniyosunopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?