Kiloyla Savaşım Başladı

HOŞGELDİN VE TEBRİKLER! BAŞARLNLN DEVAMINI DİLERİM.olumunekankayizsmile

deyrooo nerelerdesin bugün pazartesi kilom 66,7bilmiyorumkismile

kızlar merhaba hepinize kusura bakmayın sabah toplantılarım vardı yogunluktan gıremedım..Evet hazırmıyız bugun baslıyoruz ben aynıyım 68.5 kararlı olmalıyız kızlar bırbırımıze destek olmalıyız
bakalım gelecek hafta pazartesi tekrar kılolarımızı yazıcaz buraya sıze dıyecegım tek şey zayıflamalıyız en guzel gunlerımız boşa gecıyo dolaplarımız olmayan kıyafetlerle dolu kızlar fınaldede sunu yaparız ıstedıgı kıloya ulasan arkadaslar oncekı ve sonrakı halinin fotograflarını koysun bakalım ılk kımın fotografını görücez hadı bakalım baslıyoruz ben 68.5 hedefım 56 kılo hepınızı sevıyorum yenı gelen arkadaslarada selammm

herkese merhaba, öslem sen de hoşgeldin. benim de kilom 82....
cumartesi öğleden sonradan bu saate kadar geçen zamanı unutmak istiyorum.
bugün çok abartmadım, dün iftara misafirim vardı.çınar (bebeğim) rahat durmadığı için yiyememiştim onlarla. o yüzden öğlende kalan yemeklerden yedim.
bundan sonra telafi edicem.
vazgeçmek yok...
yediklerimizi de yazalım bence.
ben akşam sadece çorba içmeyi planlıyorum. aralarda bol su, yeşil çay,

Kızlar bu arada herkes hergun ne yedıgını ne yaptıgını paylassın oky öptum canlarım ben niyetlıyım bakalım ıftarda ne yapıcammm((

canlarım dun anneme davetlıydım ıftarda yarım kase mercımek corbası 1 tabakta mantı yedım ama abartmadım tabı baska bışey yok sahurada kalkmadım iftarda yedıgımle tutuyorum bu akşama haşlanmıs hındı etı ve yogurt corbası dusunuyorum ama porsıyonları kucultun kızlar zaten su ıcınce hemen tıkanıyoruz...bu arada her gun 1 saat yuruyorum bugun kendımı zayıf hıssetmeye basladım eskı şişkinliklerim kalmadı ilk defa bır ramazanda kılo almadan hatta vererek bıtırıcem ınşşşşş öptum canlarım

slm kzlarr =) bn de konu açmıştım ama olsun sizede katılıyım destek şart
bn 66 kiloyum ilk 59u görsem gerisi gelir inanıyorum.hedef : 55
Dün başladım bnde.sahurda k flkes + süt
1haşlama yumurta 3dilim domates yedim
3 bardakta su içtim.

hadi kolay gelsin hepimize kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin ervaa.s. giderek kalabalıklaşıyoruz ne güzel...

sahurda 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım, ballı sirkeli su içtim..dün iftara yakın 65,9 çıktım, gerçek kilom olamaz tabi gün boyu hiçbişey yemememin etkisiydi ama 65'i gördüm ya çok mutluyum..deryo kendin mantı yemişsin benim makarnama özeniyosunopuyorumnanaktan

kalem inş tartıda daha da azını görürseün.bn arada 64 görüorum ama akşama hemen 66oluoyor.
ne kadar kolay kilo alınıyor yaaa !!
bu arada ballı sirkeli su nasıl işe yarıyor mu :?

herkese merhaba,
sabah müsli, süt, badem,kuruüzüm,fındık (bunlardan az), 4 tane Çınar'ın bisküvisinden.
arada yeşil çay,
öğlende 1 kase mercimek çorbası,2 küçük köfte, 1 salatalık,2 kaşık yoğurt.

ben spor yapamıyorum malesef, hava çok sıcak olmazsa Çınar'ı gezdiriyorum pusetiyle.
ama diğer taraftan emzirdiğim için enerji harcadığımı düşünüyorum :))

kızlar sabahtan bu yana topik coşmuş yeni gelen arkadaslara hoşgeldınız dıyorummmmm
kızlar ben sahur da hıc bır şey yemıyorum daha dogrusu kalkmıyorum bıle ıftarda yedıgımle tutuyorum ramazanın girmesı ıyı oldu baya açlığa alıştım artık düşünüyorumda önceden ne cok yiyomuşum agzım hiçççç boş durmazdı.Biz bu işi başarıcaz bence biliyosunuz niyetliyim bugün de öglen yine 1 saat yürüdüm akşam ıftarda bol su içmeyı dusunuyorum corba ve hındı etı bakalım bır hafta sonra tekrar yazıcaz kıloları hadı hayırlı olsun

canım 65 i görmene cok sevindim darısı benim başıma bende 68 görünce öyle olmuştum inş yakında 5 li rakamlarıda görürüz...

bu arada ballı sirkeli su nasıl işe yarıyor mu :?[/QUOTE]

düzenli yapmadığım için bişey diyemeyeceğim, sahurda eşime ballı süt yaparken kendime de sirkeli yapayım dedim, ama ramazan sonuna kadar deniycem,zayıflamaya faydası olmasa da sağlığım için en azından

kızlar akşama doğru hurma yedim birkaç tane.
akşam 18:00 de 1 kase mercimek çorbası,2 ince biftek 1 kaşık domatesli makarna.

bugünlük bu kadarrr...opuyorumnanaktan

ben dün gene yemediğmi bırakmadım. cokacimcoook3 gün bi dayanabilsem açlığa alışırım. ama 3 gün dayanacak yürek lazım.eyvahedigeldismile

bu sabah başlangıçta hurma ve bol su sonrasında 1 kase müsli süt üzerine bol tarçın ( kan şekerini dengeliyormuş) ,biraz dövülmüş ceviz.
arada yarım şeftali
öğlende taze fasülye yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…