Kiloyla Savaşım Başladı

Ya benım rejım dıye bışey kalmadı zaten hıc bışey yemıyorum sahura kalkmıyorum iftarda ne yersem o oda zaten hemen tıkanıyo ınsan yıyemıyorum ama neden hızlı vermıyorum kılo delı olucam yaa

Kalemmcımm sagol ama az verıyorum ya
sınır oldum cok bu arada sabah kızlar bı etegım vardı 38 beden ıcıne gıreyım derken fermuar sıkıstı bende sınırımde cek cek cıkmıyo etek olmuyo dıye yırttım komple attım kenara cok canım sıkkın yaa ne zaman gıdıcek bu kılolar

sıkma canını, ramazanda normaldir metabolizma zayıflıyor, zaten kaç gün kaldı ki geriye, ramazandan sonra toparlarız yine, bende normalde yediğimden daha az yiyebiliyorum ama yinede veremedim. bi de keyfim yok, kayınvalidemler yatıya geldiler şehir dışından, düzenim iyice bozuldu

ÇOK KALIRLARSA İYİCE ALIRSIN KİLOLARI. BENİM VALİDEM Bİ YEMEK PİŞİRİRcokacimcoook SIKI TUTUNUN KIZLAR. DERYO MIZMIZLAMA VERİYORSUN İŞTE. YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORMUSUN?

evet öglenlerı yuruyorum hala hergun hemde ama bence olay şu su icemıyoruz ya o yuzden yakamıyoruz yagları bence

merhaba, öncelikle sizi tebrik ediyorum azminizden ötürü. beni de aranıza alın. ben de evlendikten sonra 15 kilo, ardından 5 kilo da hamilelik sonrası almış bulunuyorum. şuan emziriyorum. 7 aylık oldu bebeğim. ama deli gibi yiyordum ta ki düne kadar.dün biraz toparlandım, kendime geldim.napıyorum ben diye. bugün daha kontrollüyüm.eşim ses çıkarmıyo ama,beni üzmemek için.sonra dün bebeğimi düşündüm benim ona bunu yapmaya hakkım yok. çünkü onun sağlıklı, güçlü bir anneye ihtiyacı var. eşim de sizin eşleriniz gibi fit, ve yediklerine dikkat eder. ben yanında şişko kalmak istemiyorum. 82.5 la başladım.bu sabah tartıldığımda 82 geldim. belki şişkinlik gitmiştir.
bu sabah maydanoz,1 haşlanmış yumurta,1 dilim kek( bu kek bitince bir daha olmayacak evde),yeşil çay. arada 2 mürdüm eriği, 1 ceviz yedim. aralarda bol tarçınlı su ve yeşil çay.

deryo sana katılıyorum az yesen de çok yesende aynı tat işte!

davamız hayırlı olsunyerimseniben

arkadaşlar öncelikle tebrik ediyorum sizi azminizden ötürü. bende sizler gibi evlilik sonrası 15 kilo aldım,hamilelik sonrası da 5 kilo, 7 aylık bebeğim var, emziriyorum.
deli gibi yiyordum özellikle tatlı, şekerli şeyler.dün dur dedim kendime.bebeğimi düşündüm onun sağlıklı,güçlü bir anneye ihtiyacı var. ben böyle gidersem çok yakında şeker hastası olurum.
dün başladım. 82.5 la.bu sabah 82ydim. belki şişkinlik gitmiştir.
aranıza katılmak istiyorum. hem eşimin hem bebeğimin yanında şişko olmak istemiyorum.
önce 70 , sonra 63.

deryo çok haklısın. az da yesen çok da yesen aynı tat işte.
davamız hayırlı olsunnn

selam kızlar, hoşgeldin naksan..beraberce vericez kiloları inş. hem biz kilolu değildik ki evlenince hormonlarımız değişti(eşimi böyle kandırıyorumsengözlerimebaksanabenim) bugün çok mutluyum kayınvalidemler yarın gidiyorsositososito

naksan hoşgeldin.buyrunnnnnnnnn kalem hayırlı olsun.:dance: ben de pazartesi rejime takrar başlarım. bütün rejimler pazartesigünü başlar ve salı biter.sengözlerimebaksanab

naksan hoşgeldin aramıza senınde bızım gıbı kılolarla basın dertte ama dogru yerdesın:) kızlar ramazan ayı bıraz sekteye ugrattı rejımı ama olsun aclıga dayanabılıyorum artık ve dusunuyorumda önceden ne kadar cok yiyomuşum agzım hıc boş durmuyodu razamazandan sonra cok daha ıyı olacak ınanıyorum buna en kısa surede dönecegız eskı halımıze kızlar bırbırımıze destek olalım sizi sevıyorum ıyı varsınız canlarım....

kalemcimm gözün aydın bu arada gıdıyolarmıs senınkıler :) benımkılerde gelemıyceklermıs cok üzüldüm inanın :)

kızlar pazartesı herkes kılosunu yazsın ve baslangıc sayalım bakalım bır hafta sonra ne kadar vermıs olucaz ve herkes bır hafta boyunca ne yaptıysa yazsın ramazan dolayısıyla bıraz saldık kendımızı (Allahtan sahurda yeme huyum yok yoksa yanmıstım )klaracım senın rejımınde hayırlı olsun canım evet kızlar bu hafta cıddı bı sekılde baslıyalım ve herkes yaptıklarını yazsın pazartesı gunu kılolar yazılsın ve bır hafta sonra tekrar tartılıp yazalım kılolarımızı haydı destek verın eylemıme öptum by...

tam destek hep testek, bu gazla uçarız biz yalnız dün iftarda yediklerimi duysanız ağzınız açık kalırdı, coştum resmen, çok pişmanım neyse madem pzt. başlıycaz bişey olmazkaydirigubbakcemile3

hoşbuldum, saolun kızlar.
evet evlenince bünyen değişiyo. hormonlar zıplıyo diyorum ben. geçen yıl evlenen arkadaşım vardı kısa sürede 5 kilo almış.bana söyleniyodu bir de, neyse önemli olan yeni başlangıç, geçmiş geçmişte kaldı. benim de annemler gelecek.hafta içi.benim için annemin yanımda olması süper,beni müthiş durduruyor.onu yeme,bu ye diye.sağlıklı besliyo beni. ben emzirdiğim için oruç tutamıyorum bu arada.
saat 18:00'den sonra hiçbirşey yemiyorum kızlar bu arada.
pazartesi sabah yazarım kilomu. ama yine de dikkat ediyorum, salmak yok, bu sefer kararlıyım.a.s

ben de gelıyım mı aranızaaa =) yazdıklarınızı hep okuyorum zaten dolaba dalmamak ıcın =) burdakılerın azmını hırsını gorunce tutuyorum kendımı. ıkı gun once basladım ben dıyete tekrar. 2 gunde 1.4 kg vermıs gorunuyorum tartıda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…