Kiloyla Savaşım Başladı

çok değilmiş kilon, zayıflamak için değil de sıkılaşmak için uğraş bence, spor falan yap..

ben de hiç sevmem, aylık akbilim vardır bi durak bile yürümemkaydirigubbakcemile3

kızlar uzun süredır yazamıyordum bayram gırdı araya öncelıkle hepınızın gecmıs bayramını kutluyorum kılolara gelınce
68 kıloya dusmustum en son ama bayramda bıraz salınca tekrar 70 gordum o yuzden canım cok sıkkın ama bugun tekrar basladım form cayı ıcıyorum sureklı su artık kendımı koca bır cuval gıbı hıssedıyorum dun esımle gezmeye gıttık alışverıs merkezıne bışeyler baktık tabı ben hıc bır şeye sıgamadıgım ıcın almadan cıktım yalnız hanı boy aynaları varya ordan son halıme baktımda içler acısı kızlar cok kıloluyum ama faalıyet yok artık atmalıyım bu ölü topragınbı üstümden bu akşam pılatese baslıyorum tekrar öptum hepınızı

kızlar hayırdır topik durma noktasına gelmıs yapmayın canlarım böle neyse sızınle yenı bır olay paylasıcam kocacımla ıddaya gırdık kurban bayramına kadar 2 ay rejım yapıcam hedefım 15 kılo o veremezsın dedı eger ben kazanırsam o sıgarayı bırakıcak eger kazanamazsam şişko olmaya devam bu sefer kararlıyım tam 60 gunum var ama ıyı oldu bu ıdda gaza geldım dıyebılırım öptum hepınızı

kızlar bugun cıddı bır şekılde dıyetıme basladım sabah yarım pohca yedım ve sekersız cay 2 saat sonra 1 salata cıg kabuklarıyla oglen 1 kase corba 1 dılım kepek ekmek ve bır bardak ayran 2 saat sonra tekrar 1 tane salata yedım ve sımdı bır elma yıyecegım akşam ıse yıne hazırladıgım corbayı ıcıcem corbanın tarıfıne gelınce 1 domatesı rendeleyıp ıcıne 1 tatlı kasıgı zeytın yagı cok mınık renk versın dıye salca az arpa sehrıyesı ve taze nane dogruyorum ılk basta bıraz tadı kötu gelıyo ama alısıyosunuz 1 saat sonrada sekersız erık suyu kendım hazırladım hazır meyva suyu degıl erıklerı kaynattım ve suzdum bakalım kızlar 1 hafta hıc bozmadan yapıcam pazar gunu tatılıcam pazartesı sıze sonucu yazarım ınş bu sefer basarılı olurum hergun corba tarıfını degıstırıcem bakalım nasıl olucak kılom suanda 70.2

kızlar esımle ıddaya gırdıgımı dun yazmıstım eger basarılı olursam bayrama kendıme en guzel kıyafetlerı alıcam

kızlar bakıyorumda hıc kımse gırmıyo artık herkes rejımı bıraktı galıba ben yazmaya devam edecegım belkı okuyan bulunur dun akşam 1 domotes 2 yesıl bıber ve yarım 1 cay bardagı bulguru lapa yaptım içinede haslanmıs tavuk goysu attım bıraz cok hafıf ve guzel oldu yanında cacık bır kase 1 ay bole devam

bu sabah kepek ekmeyın arasına bır dılım peynır koydum hafıf bır kahfaltı sabah 9 da yedım sımdıde 1 tane kucuk salata kabuklarıyla bırlıkte yedım arada bol su dun 1 lıtre ıcebıldım bugun artırmam lazım bıraz bakalım kızlar sankı bu sefer kararlıyım olcak gıbı 2 ay surem var ayda 7 kılo vermem lazım toplamda 14 kılo zayıfladıgım gunu ıple cekıyorum artık herşey ezıyet olmaya basladı hıc bır şeyım olmuyor 1 etek bır pantolona kaldım ne yazıkkı allahım sabır versın vereyım su kıloları kendımı aynada tanıyamıyorum artık zayıf hatunlara bakıp iç çekmek ıstemıyorum bu arada cok yanlız bıraktın ız benı canım sıkıldı yahuuuuu nerdesınızzzz

Merhaba Deryocum
İnşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın
Bende bugün lahana çorbası diyetine başladım yedi gün uygulamam gerek tabi dayanabilirmiyim bilmiyorum ama sonuna kadar gitmeyi istiyorum bakalım nolcak
Şimdilik öğünlerin güzel görünüyo fakat poğacayı önermiyorum canım kilo aldırıyo malesef
Kepekli ekmek yemen daha iyi olacaktır.

Ayrıca kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra elma sirkeli su içersen yağ yakımını kolaylaştıracaktır.

Aryıca spor yapıyormusun canım?

canım hoşgeldın aramıza yorumların ıcın cok teşekkurler pohca meselesıne gelınce ılk gun mecburıyetten yedım artık her sabah kepeklı ekmegımle hazırladım sandıvıcımı yıcem.elma sırkesını aldım dun bu akşam denıycem lahana corbasınıda cumartesı pazar yapmayı dusunuyorum ben calıştıgım ıcın hafta ıcı yapamam pekı bışey sorcam lahana corbasını her ogun mu yıyeceksın butun gun onumu yıyeceksın bu arada kac kılosun spor cok fazla yapamıyorum ama ogle arasında 1 saat yuruyorum akşamda yarım saatbıde asansoru falan yasakladım hep merdıven cıkıyorum bakalım nasıl etkı edecek:asigim:

canım hoşgeldın aramıza yorumların ıcın cok teşekkurler pohca meselesıne gelınce ılk gun mecburıyetten yedım artık her sabah kepeklı ekmegımle hazırladım sandıvıcımı yıcem.elma sırkesını aldım dun bu akşam denıycem lahana corbasınıda cumartesı pazar yapmayı dusunuyorum ben calıştıgım ıcın hafta ıcı yapamam pekı bışey sorcam lahana corbasını her ogun mu yıyeceksın butun gun onumu yıyeceksın bu arada kac kılosun spor cok fazla yapamıyorum ama ogle arasında 1 saat yuruyorum akşamda yarım saatbıde asansoru falan yasakladım hep merdıven cıkıyorum bakalım nasıl etkı edecek:asigim:

kızlar ögle yemegınde 1 kase mercımek corbası 1 dılım kepek ekmek ve 1 kucuk kasede salata yedım sırkede koydum salatama belkı faydası olur 2 saat sonra 1 yesım elma yedım sımdı bır tane kucuk salata yıyorum

Hoşbulduk cnm
Lahana çorbasını aslında ne kadar yiyebilirsen o kadar iyiymiş araştırmalarıma göre çoğunda böyle yazıyo belli bir öğün yok yani
Bir saat yürümen ve merdiven çıkmanda zaten bir spordur bu yüzden spor yapıyorsun demek bu yani yapmıyorum diye üzülme
İnşallah bu kilolardan kurtuluruz
Benim boyum 1,56 kilom 58 yani en az on kilo vermem gerek boyuma göre bugün lahana diyetimin birinci günü yani çorba dışında meyve de yiyebileceğim gün fakat hergün değişiyor her hafta sonu iki günü istediğin gibi uygulayabilirsin
Günlüğüme de yazdım buraya da kopyalayım

Haftanın 7 günü boyunca şu plana sadık kalıyorsunuz :

İlk Gün :
Tarifini verdiğimiz beyaz lahana çorbası ve istenildiği kadar meyve

İkinci Gün :
Lahana Çorbası ve istenildiği kadar sebze

Üçüncü Gün :
Bu gün hem istenilen kadar meyve hem de sebze alabilirsiniz, ve yine beyaz lahana çorbası

Dördüncü Gün :
4 bardak süt ile beraber 5 adet muz ve lahana çorbası

Beşinci Gün :
Sonunda 300 gr. kırmızı et ve yanında 6 adet domates ve yine lahana çorbası

Altıncı Gün :
İstenilenildiği kadar yağsız olması şartıyla kırmızı et ve yanında lahana çorbası

Son Gün :
İstenilen kadar meyve ve sebze suyu, esmer pirinç ve lahana çorbası

Yani yarın lahana çorbası ve sebze yiyebilcem olumunekankayizsmile

canım verdıgın bılgıler ıcın sagol ne bıleyım ben boyle lıste falan yaptıgımda kendımı kısıtlanmıs hıssedıp dırek bırakıyorum rejımı o yuzden kendıme gore o gun canım ne ıstıyosa dıyet tarzında hazırlayıp yemege karra verdım ve belırlı ölçüler hazırladım kendıme yemeklerde kesınlıkle zeytınyagı dısında bıişey kullanmıyorum mesela dun akşam degısık bı yemek hazırladım 3 kucuk parca tavuk göğsünü suda haşladım sonra o haslandıktan sonra ıcıne 1 su bardagı makarna attım bır domates ve taze nane dogradım hepsını bırlıkte pişirdim cok azda salca attım renk versın dıye ve yanındada sekersız erık suyu kendım yaptım onuda hazır degıl gayet lezzetlı oldu ve hafıf hıc yag kullanmadım tuz az acı pul bıber attım gayet guzel oldu dun su içme oranımı arttırdım 1.5 lıtre içtim bu sabah kahvaltıda kepek ekmeklı sandıvıc hazırladım ıcınde ınce bır dılım peynır var ve sekersız cay sımdı bır salatalık yıcem bakalım nasıl verıcez hafta sonu yuruyus yapıcam hızlı yuruyus ve temızlık yapıcam evde hareket olsun ınş zayıflarız canım benım boyum 1.65 kılom 70.2 14 kılo vermem lazım allah yardımcımız olsun canım neyse sen lahana dıyetını yap bakalım eger işe yararsa ben denerım öptum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…