Kiloyla Savaşım Başladı

bu arada sabah baktığımda aynı kilodaydım ama, vücudumda değişiklik var sanki, hafiflemiş hissediyorum, tartı moral bozuyo, bir de digital değil tartım.
neyse tartıya çıkmamak daha doğru galiba pazartesiye kadar :umursamaz:

naksancım sen bu şekilde devam edersen herkesten önce senın fotonu görücez galıba vallahi bravo yediklerini okudum gayet iyi gidiyosun basarılar canım

kızlar ben dun akşam ıftarda 2 kase corba ıctım 1 tanede pacanga böregı yedım bu kadar gece yatmadan önce yıne 1 kase corba içtim öyle tutuyorum orucumu inş pazartesi düşüş görürüz tartıda öptum canlarım

teşekkür ederim. ağzından bal damlıyor deryo, benim haklamam gereken daha çok kilo var canım.
neyse hep birlikte atıcaz inşallah fazlalıkları.

ben öğleden sonra biraz üzüm yedim

akşam da pilav ve haşlanmış tavuk eti

hiç diyetteymiş gibi değilim, normal yemeklerden doyana kadar yiyorum, o yüzden yediklerimi yazmıycam

canlarım hepınıze gunaydın ben dun akşam ıftarda 1 kase corba az kuru fasulye ve pilav yedim gece sahurdada1 tane haşlanmış baget yedim ilk defa sahura kalktım cunku dun cok zorlandım ama bugunde uykusuzluktan yamuk durumdayım bakalım pazartesi kac kılo olucaz yaaa ben aslında ramazandan sonrayı beklıyorum rejıme asılmak ıcın suan su ıcemedıgım ıcın fazla veremıyorum ne kadar ac kalsamda

günaydınnn.. dayanamayıp tartıya çıktımmm. 1,5 kilo gitmiişş çok sevindiiiiiiiiiiiiiim.
yani 1 hafta oldu başlayalı. 2 kilo vermiş görünüyorum. üstelik bu hafta içinde çok sıkmadım kendimi, 3 gündür adamakıllı yapıyom bu işii
çok sevindim arkadaşlar.

aslında siz oruç tuttuğunuz için ramazan sonrasında çok şanslı olacaksınız, açlığa alışmışsınızdır,
ramazan sonrası süper olcak sizin için.zemuszemus gitsin kilolar, çünkü canınız hiç yemek istemeyecek.

canım senın adına cok sevındım ınş hepımız ıstedıgımız kıloya düşeriz yılmak yok yola devam:lepi:

inşallah deryocum,
bugün çok sessiz forum hayırdırfisfisfis

ben yediklerimi yazıyorum sabahı yazmıştım
arada yarım şeftali,öğlen taze fasülye yoğurtlu patlıcan salatası 1 dilim kepek ek.,arada 5-6 cicibebe,sütlü nescafe
akşam 18:00 de domatesli bulgur pilavı, az haşlanmış tavuk,yoğurtlu patlıcan salatası

yanlız şu yediklerinizi okuyunca iştahım kabarıyor. onun yerine yaptımız sporu yazsak?
ben sabahleyın tenis oynadım ve 30 mekik çektim. off akşamleyin kayınvalidemler geliyorlar iftar sofrasını hazırlamam gerek. 3. günüm dayanırım inşalah.eyvahedigeldismile

lmaz:
klaracım tut kendini biraz!
spor da yapıyomuşsun harika!
ben spor yapamıyorum,yaptığım spor oğlumu evin içerisinde kucağımda dolaştırmak :bbo: oyüzden yediklerimi yazarak motive oluyorum. yazmam lazım klaracım lmaz:

dün yediklerim biraz karıştı. bi de unuttum yaaaabilmiyorumkismile
hatırladığım akşam yemeğini geç yediğim bi de yanında dondurma olduğuuu:a015:

2 akşam da dışarıda olucam iftarda, o yüzden gün içinde ne kadar az yersem kardır
sabah haşlanmış yumurta 3-4 cicibebe
arada yarım şeftali yeşil çay
şimdi bulgur lapası yiycem domates salatalıkla

kızlar bakıyorumda forumda in cin top atıyo
hani kimse yazmamıs kiloları ben acılısı yapıyorum dun tartıldım 68.4 yani sadece 100 gr ama malum donemıme gırıcem ıcın tam kılomu anlıyamıyorum bılıyosunuz o donemlerde 1-2 kılo fazla cıkıyo...

kiloda bi değişiklik olmayınca yazamıyor tabii insan:kedi: kilom 66,8 iftara doğru 66,3 oluyor hangisi doğru bilmiyorumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…