bu arada sabah baktığımda aynı kilodaydım ama, vücudumda değişiklik var sanki, hafiflemiş hissediyorum, tartı moral bozuyo, bir de digital değil tartım.
neyse tartıya çıkmamak daha doğru galiba pazartesiye kadar :umursamaz:
Dün recim yapmaya başardım 2 gün daha dayanırsam beceririm bu işi.
günaydınnn.. dayanamayıp tartıya çıktımmm. 1,5 kilo gitmiişş çok sevindiiiiiiiiiiiiiim.
yani 1 hafta oldu başlayalı. 2 kilo vermiş görünüyorum. üstelik bu hafta içinde çok sıkmadım kendimi, 3 gündür adamakıllı yapıyom bu işii
çok sevindim arkadaşlar.
aslında siz oruç tuttuğunuz için ramazan sonrasında çok şanslı olacaksınız, açlığa alışmışsınızdır,
ramazan sonrası süper olcak sizin için.zemuszemus gitsin kilolar, çünkü canınız hiç yemek istemeyecek.
klaracımmm hadi inşşş
yanlız şu yediklerinizi okuyunca iştahım kabarıyor. onun yerine yaptımız sporu yazsak?
ben sabahleyın tenis oynadım ve 30 mekik çektim. off akşamleyin kayınvalidemler geliyorlar iftar sofrasını hazırlamam gerek. 3. günüm dayanırım inşalah.eyvahedigeldismile
kiloda bi değişiklik olmayınca yazamıyor tabii insan:kedi: kilom 66,8 iftara doğru 66,3 oluyor hangisi doğru bilmiyorumbilmiyorumkismile
66.3 doğru karın boşken doğru oluyor
sağol canım mutlu ettin beni, mide boş ama o kadar boş ki su bile yok ya ondan tereddütlüyüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?