kim benimle beraber diyet yapar

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.840
82.299
798
Ben 1 aydır diyet yapıyorum 83 kilodan 76 kilo ya düştüm bundan sonrası çok çetin belki benimle beraber diyet yapanlar olursa iyice motive olurum diye düşünüyorum kim bana yardım eder

Benimde önce 65:)aslında 60 ama 65 olabildem keşke
Olucaz şimdi sana bir kaç tiyo tabi sende bildiklerini paylaş yeşil çaya başla ben 1 aydır her kahvaltıda bi kupa ictm ve kalori sayma yyediğim yemeklerin kalorilerini hesapla

Bende maydanoz kürünü yapcam her sabah sende yap istersen yağ yakıyormuş kaloriyi nasıl hesaplıyorsunu

Suleeeem, post: 38787667, member: 366328"]Bende maydanoz kürünü yapcam her sabah sende yap istersen yağ yakıyormuş kaloriyi nasıl hesaplıyorsunu[/QUOTE]
Telefonun dokunmatik se güzel bi program var fatsecret diye

TE="suleeeem, post: 38787667, member: 366328"]Bende maydanoz kürünü yapcam her sabah sende yap istersen yağ yakıyormuş kaloriyi nasıl hesaplıyorsunu[/QUOTE]
Nasl yapılıyor maydanoz kürü

TBMM OTE="suleeeem, post: 38787828, member: 366328"]15-16 maydanoz sapını bir limon iki bardak suyla kaynat ve sabahları süzüp içersin[/QUOTE]
Tmm inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…