canım benim ya allahım bebegini bekletmeden gönderir inşallah benim bebegim cennette inşallah melegimin kardeşini bekliyorum bende..allahım hepimizin gönlünün muradınıversin....
offfff çok üzüldüm çok ağladım ama elimizden dua etmekden başka hiç bişiy gelmez
her duama sizleride katıyorum ayrı ayrı hiç birinizi tanımasamda allahım nolur isteyen
herkese en hayırlı zamanda evlatlarını gönder diyorum..
benim doğumuma az kaldı inş çok değil sadece 6 ay bekledim o bile bana yetti
allah sizlere sabır versin yanınızda olsun yardımcınız olsun umudunuz olsun inş
Umudumu yitirdiğim yerdeyim yine..başa sarıp duruyorum sürekli.derdim kadar olsaydı kuvvetim o zaman başa çıkamazdı belki kasvetim.her ay hüsran her ay gözyaşı.bir umutla bekliyle gidilen doktor,eline negatif gebelik olmadığına dair tutuşturulan bir kağıt parçası o an orada bağıra bağıra ağlamak ve parçalamak istemek ama metanetli olmak durumu.çok acı…….istanbula evlediğimde de gurbetti acıydı hüzündü meğer gurbetin gurbeti varmış aylarca en çok sevdiklerini görememek omuzlarına dayanabilmemek aylarca hasretlik çekmek varmış.birde hiçbir komşunun arkadaşının hiç kimsenin olmadığı yapayalnız bir başına oturup her gün mutlaka ağladığım bunaldığım biraz olsun kafa dağıtabileceğim birileri bir şeyler olamaması…çok ıstıraplı…gitmek istiyor insan bazen nereye olduğunu bilmeden koşmak sokaklarda avazın çıktığı kadar bağırmak…bir çocuk hasreti içimi sürekli burkan.aklıma takıldıkça hırçınlaştıran.sanki o içimde olsa her şeye kafa tutabilecek gücüm olacak gibi sanki o içimde büyüdükçe bende onunla büyüyecekmişim gibi sanki o minik elleriyle parmağımı tutsa o anın her şeye bedel olacağı gibi sanki onunla oyunlar oynasam onun bir gülüşü için Rabbime sürekli şükür etmek gibi sanki………………….her foruma girdiğimde yada internete girdiğimde yanda çıkan reklamlar bebek arabaları beşikler oyuncaklar…giriyorum sürekli sanki hamileymişimde az kalmış gelmesine gibi her ihtiyacına bakıyorum gözlerim yaşlarla yada içim burkularak yüzümde oluşan bir tebessüm belki……………Rabbim Aşkımla dualarımızı adaklarımızı kabul edecek bizi daha fazla ağlatmayacak biliyorum bizim için bir güneş doğacak bizide günahımızla sevabımızla hatalarıyla kusurlarımızla birbirimizin olduğumuz eşimle beni anne baba yapıcak.biliyorum zamanı var her şeyin bedellerin önce ödenmesi gerektiğini çok iyi biliyorummmmmmmmmm.......................................
Offf çok kötü oldum okudukca :gitme:
Allah bütün istiyenlerin dualarını kabul etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Meleklerinize bir an önce kavuşmanız dileğiyle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: mafoldumben
RABBİM EN KISA ZAMANDA GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜ SADECE İNAN ARKADAŞIM İSYAN DEĞİL DUA ET BEN ÖYLE YAPTIM
rabbim yaşatsın herkese bu duyguyu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mafoldumbencanım bende aynı şeyleri yaşadım.3 yıl bekledim...hasretle ağlayarak kahrolarak..her an bir bebek hayali kurarak..içten içe gelmediği için ona kızarak...gelmeyeceğini sanarak ama hep ümit ederek..ümitlerim boşa cıkmadı..şimdi karnımda meleğimi taşıyorum..allahım sen ve senin giibi herkese bu duyguyu yaşatsın..dualarım sizinle..allahım karnınıza o hiç bitmeyen ümidi bir an önce verir inşallAH!!
offfff gusell ya o kadar içten yazmışsınki anlattıkların özlemin hepsini okurken yaşadım ve kendimi tutamadım ağladımm rabbim büyük görüyo kimin ne istediğini inanıyorumki senide çok bekletmiycek en kısa zamanda meleğin gelicekk canım benimm:gitme:
Canım qusel Rabbim inşallah bebişini biran önce verir ne olur umutlarını yitirme her zaman dua et Allahım onu sana versin diye daha yaşında çok genç sakın ama sakın ümitsiz olma olur mu a.s
yüregim bir daha kanadı canım.benim ve benim gibi bir çok kadının yüregindekileri satırlara döktün.belkide ben yapamazdım ..yazamazdım.anlatamazdım...umudunu yitirme demek çok kolay gelde bize sorsunlar degilmi...umutsuz yaşanmazki canım.umudumuzuda yitirmicez canım benim....ama yüregimizde bir taş oturdu kalkmıyo be gülüm...evlat hasreti bedenimizi kapladı.umarım sen ,ben ve bizim gibi arkadaşlarımız tez zamanda evlatlarına kavuşurlar...tek sıgınacak kapımız ALLAHIMIZ..SABIR SABIR SABIR.....
cnm umudumuz hep var olucak bızde bır gun kavusucaz meleklerımıze. senın sorun neydı ve ne kadar oldu bekleyelı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?