Kım bılır kacıncı mektup bu sana...

canım benim ya allahım bebegini bekletmeden gönderir inşallah benim bebegim cennette inşallah melegimin kardeşini bekliyorum bende..allahım hepimizin gönlünün muradınıversin....

cnm melegın senı bekleyor ne guzel ınsallah kardeslerıde bıran evvel gelır.. allah razı olsun:1hug:

rabbım yavrunu sana ve aılene bagıslasın cnm darısı basımıza saol dıleklerın ıcın allah razı olsun:asigim:

of cnm yaa senı cok ıyı anlıyorum ınsallah zamanı bır an evvel gelırde bızde neşeli mektuplar yazarız

amin cnm ınsallah her ısteyen kavusur

RABBİM EN KISA ZAMANDA GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜ SADECE İNAN ARKADAŞIM İSYAN DEĞİL DUA ET BEN ÖYLE YAPTIM
rabbim yaşatsın herkese bu duyguyu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

RABBİM EN KISA ZAMANDA GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜ SADECE İNAN ARKADAŞIM İSYAN DEĞİL DUA ET BEN ÖYLE YAPTIM
rabbim yaşatsın herkese bu duyguyu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah razı olsun cnm ınsallah bıran evvel ben ve benım gıbı tum ısteyenlerde yasar bu duyguyu

mafoldumbencanım bende aynı şeyleri yaşadım.3 yıl bekledim...hasretle ağlayarak kahrolarak..her an bir bebek hayali kurarak..içten içe gelmediği için ona kızarak...gelmeyeceğini sanarak ama hep ümit ederek..ümitlerim boşa cıkmadı..şimdi karnımda meleğimi taşıyorum..allahım sen ve senin giibi herkese bu duyguyu yaşatsın..dualarım sizinle..allahım karnınıza o hiç bitmeyen ümidi bir an önce verir inşallAH!!

cnm allah yavrunu sana bagıslasın darısı basımıza

yavrum melegım bayagıdır gırmedım buraya gırmek ıstemedım cunku daha baska cok sorunlarım oldu.. burayada gırıp ıyıce uzulmek ıstemedım..

ama gece yarısı yıne aklıma düştüm yavrum.. sadece gırıp bır ıkı kelıme yazıp cıkayım dedım.. bu ayda az kaldı 2 gun sonra bellı olur nolucagı beklıyorum senı melegım.. mıs kokunu almak ıcın sabırsızlıkla beklıcem ölene dek.....

offfff gusell ya o kadar içten yazmışsınki anlattıkların özlemin hepsini okurken yaşadım ve kendimi tutamadım ağladımm rabbim büyük görüyo kimin ne istediğini inanıyorumki senide çok bekletmiycek en kısa zamanda meleğin gelicekk canım benimm:gitme:

Canım qusel Rabbim inşallah bebişini biran önce verir ne olur umutlarını yitirme her zaman dua et Allahım onu sana versin diye daha yaşında çok genç sakın ama sakın ümitsiz olma olur mu a.s

cnm ınsallah gelır rabbım yavrunuda sana bagıslasın ınsallah

Canım qusel Rabbim inşallah bebişini biran önce verir ne olur umutlarını yitirme her zaman dua et Allahım onu sana versin diye daha yaşında çok genç sakın ama sakın ümitsiz olma olur mu a.s

supericim zaten elımden gelen sadece dua etmek tevekkul etmek rabbım buyuk

yüregim bir daha kanadı canım.benim ve benim gibi bir çok kadının yüregindekileri satırlara döktün.belkide ben yapamazdım ..yazamazdım.anlatamazdım...umudunu yitirme demek çok kolay gelde bize sorsunlar degilmi...umutsuz yaşanmazki canım.umudumuzuda yitirmicez canım benim....ama yüregimizde bir taş oturdu kalkmıyo be gülüm...evlat hasreti bedenimizi kapladı.umarım sen ,ben ve bizim gibi arkadaşlarımız tez zamanda evlatlarına kavuşurlar...tek sıgınacak kapımız ALLAHIMIZ..SABIR SABIR SABIR.....

Son düzenleme:

cnm umudumuz hep var olucak bızde bır gun kavusucaz meleklerımıze. senın sorun neydı ve ne kadar oldu bekleyelı

:gitme: :gitme: ALLAH SANA TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN YÜREK YANGININ DİNSİN SENİ COK İYİ ANLIYORUM CANIM

cnm umudumuz hep var olucak bızde bır gun kavusucaz meleklerımıze. senın sorun neydı ve ne kadar oldu bekleyelı

canım benim işim biraz karışık.19sene oldu evlendigin bu arada 3 tane melegimi kaybettim...ama malesef diyorum.teşhis koyamadılar.tabi biz çok araştırdık ama ...bize dedikleri olabilir olabilir.herkestede oluyo falan.şudur diyemediler.benim bebeklerim bide hep doguma yakın ölüyorlar canım...neyse biz bu sene istanbulda bi kadın dogumcuya gittik.(iyiki gitmişiz) bizi kan doktoruna yönlendirdi...kan doktoru teşhisi koydu canım..KAN PIHTILAŞMASI.. aslında 1 tek tahille belli olacak bir hastalık....doktorlarımın ihmalligi yüzünden bebeklerimi kaybettim.belkide benim kaderim böle yazılmış canım.isyanda etmiyorum.hamile kaldıgımda o tahlili istemiş olsalardı belkide bebeklerim yaşayacaktı...şu an damar tıkanıklıgım oldugu için igne tedavisindeyim.onun için bebek tedavisine ara verdik ..benim hikayem böle canım...

umarım sen,ben ve evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kadınlara, evlat sevgisini tattırsın yüce rabbim..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sevgiyle kal canım...opuyorumnanaktan

bebegım aylar sonra cesaretımı toplayıp geldım yenıden bu sayfaya.. sana geldım.. kım bılır belkıde artık sen bana geldın.. 5-6 gun gectı cnm reglım ama hıc bır belırtı yok dun test yaptım negatıf cıktı napıcam bılmıyorum.. kan tahlılı yaptırmak ıstıyorum korkuyorum.. ya cıkmazsa dıye. bebegım geldınmı annem geldınmı sonunda. ınsallah gelmıssındır. ınsallah benımde yuzum guler artık.. rabbım sen hayırlısını nasıp et

canım ilk sayfayı okudum off dedim içim acıdı bende anneyim zor olmadı anne olmak ama bu demek değilki senin duygularnı anlayamam ağlıyorum su an rabbim bir melek versin sana bitanem acılarını dindirsin evinize neşe katsın son mesajını da okudum inşallah o melek su anda içinde yaşamak istiyordur allah çok büyüktür canım benim sevgiyle kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…