canım ilk sayfayı okudum off dedim içim acıdı bende anneyim zor olmadı anne olmak ama bu demek değilki senin duygularnı anlayamam ağlıyorum su an rabbim bir melek versin sana bitanem acılarını dindirsin evinize neşe katsın son mesajını da okudum inşallah o melek su anda içinde yaşamak istiyordur allah çok büyüktür canım benim sevgiyle kal...
bebegım aylar sonra cesaretımı toplayıp geldım yenıden bu sayfaya.. sana geldım.. kım bılır belkıde artık sen bana geldın.. 5-6 gun gectı cnm reglım ama hıc bır belırtı yok dun test yaptım negatıf cıktı napıcam bılmıyorum.. kan tahlılı yaptırmak ıstıyorum korkuyorum.. ya cıkmazsa dıye. bebegım geldınmı annem geldınmı sonunda. ınsallah gelmıssındır. ınsallah benımde yuzum guler artık.. rabbım sen hayırlısını nasıp et
Rabbim aklı ruhu bedeni sağlam; imanlı Kuranlı evlatlar nasip etsin sana ( bana ve tüm hasret çekenlere)
allah bın kere mılyonlaca kez razı olsun guzel dıleklerın ıcın. ınsallah dedıgın gıbıdır ınsallah melegım karnımdadır. zaten pzartesı ye kadar regl olmazsam kan tahlılı yaptırıcam yazıcam sonucu buraya negatıf bıle olsa...
bende bebegime yillar sonra kavustum. zor gunler gecti hemde cok zor..esimde bende tamma arik olmucak deddigmzde nasip ettti rabbim.
ins seninde olacak..beklemek zor ama degiyo biliyomsn?.sen diger annelere benzemiceksin cunku ona gec kavusmussun.senin sevgin tasip akacak yureginden, onun her bir tekmesinde dunyalar senin olacak, gozyaslrin hep akacak ama sevincten, herkesten farkli olacaksin,senin bebegin en guzeli olacak,bu kucuk seyler bile yetecek seni mutlu emeye..diger insanlara yetmedigini bile bile sen mutlu olacaksin..degmezmi? bence deger biraz daha beklemeye deger...
canım sabah sabah aglattın benı yemın ederım.. evet aynen bende boyle dusunuyorum eşimede aynısını dıyorum. o hep dıger cocuklardan özel bı sevgıyle buyuyecek dıyorum. bugun saat 11:45te dr randevum var bakıcaz artık bu regl gecıkmesı nıye.. ne olur bana dua edınn.. rabbım yavrunu sana bagıslasın. dr dan gelınce sonucları yazarım
son yazılan mesajlarınızı yenı gordum arkadaslar tesekkur ederım desteklerınız ıcın ama benım 6 yılı doldurmama 2 ay kaldı yanı 6 yılda bıtıyo ve ben yıne hamıle degılım ........................................................................................................................................................................................................
canım konunu yeni gördüm okudum bebekleri çok severim ve bu dünyadan en güzel şeyin anne olmak olduğuna inananlardanım bugün mübarek kadir gecesi senin için dua edecem allah seni tertemiz pırıl pırıl bir bebek nasip etsin
yenıden okuyunca bı tuhaf oldumiçimde değilsin belki ama yüreğimdesin bebeğim
butun sayfaları aglayarak okudumm... ıcım cok dolu. cok burugum. Allah yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?