Kım bılır kacıncı mektup bu sana...

allah bın kere mılyonlaca kez razı olsun guzel dıleklerın ıcın. ınsallah dedıgın gıbıdır ınsallah melegım karnımdadır. zaten pzartesı ye kadar regl olmazsam kan tahlılı yaptırıcam yazıcam sonucu buraya negatıf bıle olsa...

Rabbim aklı ruhu bedeni sağlam; imanlı Kuranlı evlatlar nasip etsin sana ( bana ve tüm hasret çekenlere)

hayırlı haberlerini bekliyoruz canıma.s.

canım ilk sayfadan itibaren okudum ve hep içimde yakında güzel haberini duyacağız inşallah diye dua ettim ve son sayfaya gelince çok umutlandım.inşallah hamilesindir tatlım...Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı bebişler göndersin inşallah

bende bebegime yillar sonra kavustum. zor gunler gecti hemde cok zor..esimde bende tamma arik olmucak deddigmzde nasip ettti rabbim.

ins seninde olacak..beklemek zor ama degiyo biliyomsn?.sen diger annelere benzemiceksin cunku ona gec kavusmussun.senin sevgin tasip akacak yureginden, onun her bir tekmesinde dunyalar senin olacak, gozyaslrin hep akacak ama sevincten, herkesten farkli olacaksin,senin bebegin en guzeli olacak,bu kucuk seyler bile yetecek seni mutlu emeye..diger insanlara yetmedigini bile bile sen mutlu olacaksin..degmezmi? bence deger biraz daha beklemeye deger...

canım sabah sabah aglattın benı yemın ederım.. evet aynen bende boyle dusunuyorum eşimede aynısını dıyorum. o hep dıger cocuklardan özel bı sevgıyle buyuyecek dıyorum. bugun saat 11:45te dr randevum var bakıcaz artık bu regl gecıkmesı nıye.. ne olur bana dua edınn.. rabbım yavrunu sana bagıslasın. dr dan gelınce sonucları yazarım

allah yardimcin olsun ..hic bir sorunun cikmamasi dilegiyle..

bebegım dun gıttım sonucumu aldım tabıkı sonuc negatıf.. 1.00 olmadı yıne olmadı bebegım yıne gelmedım.

hala kırmızılarıda görmedım beklıyrum bebegım...

mektubunuz çok duygusal.bende okurken ağladım.benim de biçok rahatsızlığım var.pko + prolaktin yüksekliği + adet düzensizliği + hormon dengemi alt üst eden hipofiz bezi tümörü + rahim yarası..ben daha 4 aydır korunmuyorum hamile kalamadım ama genç kızlığım da her ay acaba bu ay adet olacak myımla geçti.yanii şöyle söyleyim genç kızlığım 3 ay boyunca gelmeyen adetlerimi,evlendikten sonram ise beta HCG sonucunu beklemekle geçti,geçiyo..sizi çok iyi anlıyorum çünkü benim kendi kendime hamile kalma şansım çok düşük (dr lar söyledi)..bikaç ay sonra zaten ek tedavilere başlanıcak..
ümitsizliğe kapılma olur mu?arkadaşım hemşire.çocuğu olmuyodu (ameliyat hemşiresi.radyasyon bünyesini alt üst etmiş).direkt tüp bebek denediler tutmadı.yumurtası boş çıkmış.tek şansı vardı.öyle düşünüyordu zaten kendi kendine hamile kalma şansı yok diye.tüp bebekten bikaç ay sonra kendi kendine hamile kaldı.şuan 6 aylık hamile.oğlu olucak.hamileliği de çok güzel geçiyor..
sadece dua edelim..bende de taaa bekarken aldığım ve ördüğüm bebek kıyafetleri dolu..en az 30 çift bebek ayakkabısı,onlarca patik,kıyafet,minicik bi kot şort vb..alırken daha bekardım..neyim olcak diye bilmediğim için bi kız bi erkek kıyafeti alıyodum şuan hiçbiri yok..ne kız ne erkek..
yalnız değilsin yanii üzülme..umudunu yitirme..10 sene sonra hamile kalan çok insan duydum..dr ların kesinlikle çocuğun olmaz deyip 1 sene içince hamile kalanını da çokk duydum..
Allah sabır versin hepimize diyelim sadece..

ağladım okuyunca bizi bizden başka kimse anlamaz.o kadar duygusallaştım ki olmayınca olmuyor işte beklemekten başka yapcak bişeyim kalmaıd artık benimde

canım ne denir ki inan sözün bittiği yer
allahım bizlere sabır versin hiç kolay değil beklemek ve her ayı hüsranla geçirmek
inşş hepimiz en yakın zaman da evlatlarımıza kavuşuruz rabbim nasip eder bize de bir gün

son yazılan mesajlarınızı yenı gordum arkadaslar tesekkur ederım desteklerınız ıcın ama benım 6 yılı doldurmama 2 ay kaldı yanı 6 yılda bıtıyo ve ben yıne hamıle degılım ........................................................................................................................................................................................................

canım konunu yeni gördüm okudum bebekleri çok severim ve bu dünyadan en güzel şeyin anne olmak olduğuna inananlardanım bugün mübarek kadir gecesi senin için dua edecem allah seni tertemiz pırıl pırıl bir bebek nasip etsin

canımm cok tesekkur ederım ıyıkı sızın guruba gırmısım sızın gıbı arkadaslar edinmişim.. allah razı olsun. dualarınız ıcın. sizi seviyorumm

yenıden okuyunca bı tuhaf oldum içimde değilsin belki ama yüreğimdesin bebeğim

butun sayfaları aglayarak okudumm... ıcım cok dolu. cok burugum. Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…