gercekten okuyunca cok kotu oldummallah en kisa zmnda sana bana ve butun isteyenlere nasip etsin insallah cnm bi sorununuz var mi caresiz kalmis gibi gorunuyosn da
umarım en kısa zamanda allah size sağlıklı eli ayagı düzgün bir evlat nasip eder
rabbim bu konuda uğrasan kimsenin emeğini boşa cıkarmasın...
qusel... canım duygularımıza, duygularıma tercüman olmuşsun yazdıklarınla.. çok içten,çok samimi ve inanılmaz istek özlem ümit dolu.. Allah kimseye sahip olamayacağı şeyi hayal ettirmezmiş öyle derler, bizimki çok mümkün çok ufak bi hayal oysa.. tez zamanda dilerim ki dileyen,yürekten isteyen herkese versin Allah birer sıpa.. bende çok istiyorum,bende özlemle bekliyorum.. ama bi yandanda neler okuyo,neler duyuyo ve görüyorum.. o yüzden bi yandanda Allah'a şükrediyorum,her zaman kötününde kötüsü var çünkü..
umudumu yitirmedim,Allah büyük ve isterse olur biliyorum.hayırlı zamanda nasip edecek inşallah!!!
merhaba dırumuna cok üzüldüm kardeşim bende bekleyenlerdenim seninkinin yanında kısa sayılır ama Sanki uzun zaman gecmiş gibi problem ne kardeşim kaç yaşındasın öğrenebilir miyim
canım ya hani dedinya beni ağlattın diye bu mektuplada sen beni ağlattın.....evet bunu nıye yazmak ıstedım bılmıyorum.. sanırım artık sabırlarım ve umutlarımla bırlıkte bende tukendım, bıttım, ve ınan cok yoruldum...
haksızlık etmek ıstemıyorum daha cok bekleyenlere.
5 yıl oldu melegım. sensız gecen 5 yıl.. oysa hemen anne olucak sana sevgılerın en guzelını verıcektım ama olmadı.. rabbım benı buna layık gormedı.. hem ne demısler. rabbım dağına gore kar verırmıs...
ıcım cok acıyo. hıckımseye bırsey dıyemıyorum. hem kıme derdımı nasıl anlatayımkı. kım anlar benı, kım yanar derdıme benım gıbı.. kım beklerkı senı benım bekledıgım gıbı.. ne ananen ne babannen ne dedelerın.. belkıde baban bıle.. benım kadar ozleyemez hıc kımse senı..
2005 yılında sana aldıgım patıkler hala cekmecede.. hem ben ozamandan buzamana örgüyü ogrendım bebegıme örerım dıye ama hepsı sahıpsız, bır kenara atıldı sımdı..tıpkı hayallerim gıbı..
ne mektuplar yazdım sana.. ne hayaller kurdum.. ne ciciler begendım ama sen hıc bırını bılmek ıcın, gormek ıcın gelmedın.. gelseydın cıcılerını gıyıcektın. ılerdede mektuplarını okutacaktım sana buyudugunde... olmadı...
belkıde hıc gelmıceksın..kım bılır..
ama eger gelıceksen gel artık bebegım.. o kadar hasretızkı sana.. baban ıyıce umutlarını yıtırdı.. sanırım benıde kendıne benzettı.. bız sensız bır hayatı yasamak ıstemezken, hayatımızda sensız hayallere yer verıyoruz artık.. senı ne kadar katarsak planlarımıza sen okdar uzaklastın galıba..
ama sen ıstersen hıc gelme yıne beklıcem ıcımdekı ışık bıtene gozlerımın ferı sönene kadar beklıcem senı.. geldıgınde ıse elımden geldıgınce ıyı bır anne olucam sana.. herseyım kıymetlım melek yavrum sana kavusmadan gıdersem bu dunyadan cennete kavusuruz bekle benı annem olurmu....
canım ya hani dedinya beni ağlattın diye bu mektuplada sen beni ağlattın.....
bu kadar mı benzer duyguları taşır ki insan.......
offffffffffffffffffff........söylenecek o kadar çok sözüm var ama inan bana boğazım da düğümleniyo diyemiyorum kimselere derdimi......
hala nerdesin annem nerdesin.. ıyı degılım ben artık gel ne olur. ne süslü laflarım kaldı yazıcak ne dermanım bıktım tükendim bittimmmmmmm:2:
İçimi cayır cayır yaktı bütün yazdıkların bir umut son mesajı müjdeli haberini bekledim İnan en içten duam güzel haberini okumak burdavayyy be dedim yenıden okuyunca
yıllar gecmıs ben yas almışım ama sen hala yoksun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?