kuzum .!.:Pakize Suda çok güzel yazmış. Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
Üniversiteyi bitirmişiz 3 kız arkadaş ev tutmuşuz, çalışıyoruz.Ev arkadşımızın erkek kardeşi de Ankaraya gelmiş, bir işi için birkaç gün bizde kalıyor. Aşt kattaki meraklı teyze sen tut karakola şikayet et eve erkek alıyorlar diye. Bir baktık gecenin bir körü polis kapıda. Noluyor dedik şikayet var dediler. Nasıl şaşırdık. Valla o kadar aciz bir durumki, arkadaşımız apar topar kardeşinin ve kendi kimliğini gösterdi de kurtulduk. Ne kadar çarpık bir düzen. Psikolojimiz bozulmuştu. Birkaç ay kendimize gelemedik noluyoruz diye.Allah kimseye yaşatmasın.
mune .!.:Yine yapmış yapacağını ve çok güzel bir yazı yazmış sevgili Pakize Suda elleri dert görmesin inşallah,çok güzel yazmış ve de çok doğru anlatmış toplumumuzun kanayan yarasını,Küfürler hep analarla avratlar üstünden edilmeseydi...
Belki o zaman erkekler, cep telefonlarıyla sevgililerinin çıplak fotoğraflarını çekip dağıtmazlardı.
Belki iki bekár kadının evi, ‘Çok geziyorlar, eve erkek de alıyorlar’ diye (hem de İzmir gibi medeni bir şehirde) mahalleli tarafından taşlanmazdı.
bunlara sebep olan biz kadınlar değil miyiz evlatlarımızı kız erkek diye sınıflandırıp kızımıza ayıp oğlumuza sen erkeksin elinin kiri diyerek öğretmiyor muyuz bazı şeyleri,tabiki ne kız evladını ne erkek evladını teşhir etmeyelim ama çocuklarımıza kız-erkek ayrımını değil insan olmayı öğretelim.Anneler evlatlarını doğru ve bilinçli yetiştirirse ne küfürler kalır ne teşhirler.....
Milattan önceye gidip itinayla konu hortlatıyorsunbdv nin ilk konusu ve süper bir konu
şöyle bir gözler görsün dedim
O zaman buralar dutlukmusbdv nin ilk konusu ve süper bir konu
yok yok sende siteye hakim değilsin ben mi hortlatmışım sanane yazıpMilattan önceye gidip itinayla konu hortlatıyorsun
Diğer konuyuda sanane yazmak için hortlatmışsın
Bide siteye hakim değilim diyorsun
Gayet hakimsin
Canın sıkılmış oyuna bile başlamışsın
bdv nin ilk konusu ve süper bir konu
son sayfada ilk konu bu bilemiyorum kudraGeçenlerde bdv'nin ilk konusu diye başka bir konu paylaşılmıştı sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?