• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim bu Cem ?

s i d e l y a

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
6.202
26.758
548
İy günler kızlar.
Az önce kkda dolanırken oğlumu elimde telefonla kucağıma almam gerekti. Oğlumu bıraktığımda telefona baktım ki büyük harflerle cem adında birini arıyor. Hemen kapattım.
Telefonumda kesinlikle bu isimle kayıtlı biri yok , tanımam bile.
Şimdi de o beni arıyor. Nerden aramış olabilirim ben bu numarayı? Bir de numara da değil cem yazıyor.

Eger numara gorunmuyorsa belki reklamdir. Whatsaptan bakin kim olduguna. Hic olmasiysa da acin canim ne olacak. Oglum yanlislikla aramis dersiniz.

Bi uygulama var arayanın kim olduğunu yazıyor . Öyle bir şey yüklemiş olabılırmısınız?

Eşiniz kendi telefonu diye sizinkine kaydettiyse arkadaşını. Aklıma başka birşey gelmedi

Face de o numara o isimle kayıtlıysa telefon kendisi senkronize ediyor. Face de bi aratın bakalım.

Arayınca açsaydın. Düzgünce durumu anlatıp kim olduğunu öğrenirdin. Böylece telefona nerden geldiğini de çözmüş olurdun belki de

Arkadaşlar e-mailime bı zaman babamın numaralarını kaydetmiştik. Rehberde sadece benim numaralarım görünüyordu. Şimdi e-maile baktım da cem babamın bir tanıdığıymış. Ben de panik olmuştum bi an.
Kusura bakmayın sizin de vaktinizi aldım :)

Bi uygulama var arayanın kim olduğunu yazıyor . Öyle bir şey yüklemiş olabılırmısınız?
Bir keresinde telefonuma herhangi bir uygulama yükledim bahsettiğiniz uygulamayla alakasi yoktu. Sonra bir baktım beni arayanlar falan farklı olarak çıkıyor bir değişiklik var. Meğer yüklediğim uygulamalardam birinin içinde böyle bir uygulama varmış. Virüs gibi. Uygulamayı silince o da kalktı

Back
X