Kim bu "çok ayrı falcılar"?

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.353
15.387
448
Kime sorsam "öyle cafelerde bakanlarla olmaz. çok ayrı falcılar var..." diyor.
E kim bu çok ayrı falcılar?
Yıldızname baktırmak istiyorum mesela, "cafede bakılmaz o... çok ayrı falcılar var."

e yok mu tanıyan bilen kızlar, kim bu falcılar? cafelerde bakanlar gerçek falcı değil falan diyorlar da nereden bulacağız biz bu iyi falcıları?

tek bir soruma cevap istiyorum haftalardır süründüm vallahi.

Ben yazdim size sonra ses cikmadi sizden emin misiniz bu kadar istediginize
Gittim önerdiğiniz dilek hanıma, su falından da memnun kaldım. Ama o da yıldıznameye türkçe baktığını, gerçek yıldızname bakanın zor bulunacağını söyledi. Kim bu zor bulunanlar:)

Kime sorsam "öyle cafelerde bakanlarla olmaz. çok ayrı falcılar var..." diyor.
E kim bu çok ayrı falcılar?
Yıldızname baktırmak istiyorum mesela, "cafede bakılmaz o... çok ayrı falcılar var."

e yok mu tanıyan bilen kızlar, kim bu falcılar? cafelerde bakanlar gerçek falcı değil falan diyorlar da nereden bulacağız biz bu iyi falcıları?

tek bir soruma cevap istiyorum haftalardır süründüm vallahi.
O yıldızname işi çok başka diye biliyorum Teyzem kızları için baktirmisti kimle evlenecek ler diye kadın demişki ikiside kısa bi süreyle amca çocukları ile evlenecek tabi biz inanMadik gerçekten de 6 ay sonra öyle oldu kahve falı filan değil bu suya bakıyor az Bayılacak gibi oluyor kadın bide anne adı doğum tarihi filan gerekli diye biliyorum (kadının cinleri var gerçekten ;)) )

O yıldızname işi çok başka diye biliyorum Teyzem kızları için baktirmisti kimle evlenecek ler diye kadın demişki ikiside kısa bi süreyle amca çocukları ile evlenecek tabi biz inanMadik gerçekten de 6 ay sonra öyle oldu kahve falı filan değil bu suya bakıyor az Bayılacak gibi oluyor kadın bide anne adı doğum tarihi filan gerekli diye biliyorum (kadının cinleri var gerçekten :KK66:) )
nasıl ulaşabilirim kendisine? bana böyle bir şey lazım. aklımı kaybedeceğim çünkü

nasıl ulaşabilirim kendisine? bana böyle bir şey lazım. aklımı kaybedeceğim çünkü
Canım o çok imkansız bişey yaa ne tel biliyorum ne de yer mekan sadece bilgi vermek amacıyla yazdım nerde yaşıyorsun sen bunu arka Mah . De kime sorsan söylerler ama yasak bu diye biliyorum içini okuyor resmen benimde öyle bi maceram olmuştu da :) para ile bakıyorlar bide..senin sıkıntın nedir sorması ayip:KK66:

Canım o çok imkansız bişey yaa ne tel biliyorum ne de yer mekan sadece bilgi vermek amacıyla yazdım nerde yaşıyorsun sen bunu arka Mah . De kime sorsan söylerler ama yasak bu diye biliyorum içini okuyor resmen benimde öyle bi maceram olmuştu da :) para ile bakıyorlar bide..senin sıkıntın nedir sorması ayip:KK66:
Ankara'dayım. para önemli değil. gönül işi ne olsun :)

Ayy Louder Louder , sağlam konu açmışsınız:)
Ben de ankaralıyım, eger bulursanız bana da haber edin lütfen:(
Benim de sağlam, ömürlük bir bakıma ihtiyacım var

Sahilde çicek satan kadınlar var ya onlar :):):)
geçen bir tanesi fal fal diye peişem düştü bende dayanamadım:)
gerçekten kadın 5 liraya cok güzel baktı:):) hepsimi böyle bilemiyorum ama denenebilir.

Back
X