Kim daha yorgun

4 küçük çocuğa evde bakan kadinmi.iki işte calisan erkekmi daha çok yorulur?

• Ankete Katılan
    116
Evlilik kurumu kadının aleyhine ne varsa hepsini içinde barındırıyor. Ev işi, çocuk bakımı ve terbiyesi, ve varsa kadının kendi işinde başarılı olması bekleniyor. Kendini kaç parça etsin bu kadınlar? Ha kendi ayağımıza kurşun sıkmışız ha da evlenmişiz aynı şey...

kıyas yapmak doğru değil bence. işin durumuna göre, amirin yada patronun tavrına göre de değişir.

ama 4 çocuk yani.insanda kafa kalmaz sesten heralde. büyük cesaret.

Bunun kıyası olmazki, siz yoruluyorsunuz diye eşinizin 2 işte çalıştığı gerçeği değişmez, eşinizin 2 işte çalışması 4 çocugun sorumluluğunu hafifletmez. Şartlara bağlı olarak karşılıklı hoşgörü ile bu günleri aşabilirsiniz siz eşsiniz, yoldaşsınız, Bu işin en i daha sı olmaz, ikinizinde işi zor diye karşı taraf kendini öldürmesini bekleyemez öncelikleriniz olmalı önemli olan bu şartlarda mutlu olmak eşini mutlu etmek.

Babada muaf değilki çocuk bakımından
Her iki kişide burada sorumluluk düşer
Adil bir ailede ikisine yorulur

Babada muaf değilki çocuk bakımından
Her iki kişide burada sorumluluk düşer
Adil bir ailede ikisine yorulur
Vallahi gözlemlerim ve uzmanlar Türkiye'deki birçok babanın çocuk yetiştirmede adeta etkisiz eleman olduklarını söylüyorlar.

Bu arada 4 cocuk arti bir hanim bir de kendisi 6 kisinin maddi ihtiyaclarini karsilamak inanin evde cocuk bakmak kadar zordur. Gazoz kapagiyla ekmek vermiyorlar insana,deli gibi para lazim onca nufusa. Bence boyle kiyas yapacaginiza esinizi anlamaya calisin. O da sizi anlamaya calissin. Hayatinizin daha guzellestigini fark edeceksiniz. Birbirinizin emegini takdir edin,ben senden cok yoruldum demeyin

İkisi de çok yorulur tabi ki..
Biri üstün gelir diyemem.
4 çocuk senin ve en azından evindesin.
Bir kaç dk bile olsa kendine nefes almak için zaman yaratabilirsin.
Ama el emri altında çalışmak kolay bir şey değil.
Bak şimdi 2 işte çalışan adam üstün gelmek üzere hatta :)

Sizi hatırlıyorum.Eşiniz geç de geliyordu.
Bana göre çocuk bakmak kaldı ki sizinkiler ilgi isteyen çağda.Benim ikizler 9 aylık büyük 6 yaşında eşim 4 gibi gelliyor gece uykusu yok ama eşim yardımcı oluyor size Allah kolaylık versin.
Anneliğin molası, öğle arası, çay saati,hafta sonu yok maalesef.Üstelik evlat yetiştiriyorsun iyi beslensin iyi yetişsin aman sinirlenmeyeyim diyorsun.Oyum annelikten yana.

Ancak önceki konunuza binaen diyorum ki eşiniz iki iş yapmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…