- 7 Ağustos 2014
- 56
- 80
- 38
- Konu Sahibi Dengesiz ikizler
-
E siz de görüşün. 1 tane bebişiniz varmış, onu giydirip hazırlayın birlikte gezin. Arkadaşlarınızla buluşun. Kendinizi eve hapsetmenize gerek yok ki..Esimle dun ayni konuyu konustuk benm bir tane cocuk var ama esimde iki iste calisiyor cogu zaman eve gelemiyor sin otobusu kacirdigi icin bende 12 13 saat boyunca kosturuyorum gecede bitmiyo tabi bu sorumluluk uyudu rahatim yok.hem yalniz yasayan hem evli cocuklu bir kadinim evlilik hayati yok esime gelince tamam cok calisiyor hem bedenen hem ruhen oda cok yoruluyor ama sanki cocuk bakmak yalniz yasamak bana daha zormus gibi geliyor dusunun iki gece boyunca hastalaniyorsunuz kalkip bir bardak su icemiyorsunuz ama yaninizda kalkip bir bardak su verecek kocaniz yok en azindan haftada bir gunde olsa arkadaslariyla gorusup deşarz oluyo tam toparlayamadm konuyu aslinda ama durum bundan ibaret hayat zor cok zor
Evlenene kadar bende çalıştım saat 10 da gelirdim eve.Her ikisi de yorulur. Siz evde bedenen yorulursunuz, esinizin de beyni yorulur disarida. Hayatiniz boyunca hic calistiniz mi bilmiyorum ama is hayati da yorucu. Stres, sinir vs.
O zaman daha iyi. Esinizi anlayabilirsiniz. Kolay degil para pesinde kosmak.Evlenene kadar bende çalıştım saat 10 da gelirdim eve.
Bunun kıyası olmazki, siz yoruluyorsunuz diye eşinizin 2 işte çalıştığı gerçeği değişmez, eşinizin 2 işte çalışması 4 çocugun sorumluluğunu hafifletmez. Şartlara bağlı olarak karşılıklı hoşgörü ile bu günleri aşabilirsiniz siz eşsiniz, yoldaşsınız, Bu işin en i daha sı olmaz, ikinizinde işi zor diye karşı taraf kendini öldürmesini bekleyemez öncelikleriniz olmalı önemli olan bu şartlarda mutlu olmak eşini mutlu etmek.
Bu soru gerçek mi?
Şartları nereden bilebiliriz ki?
Çocuk bakarken sadece bedenmi yorulur"Bana" demiş Nasrettin Hoca "Damdan düşeni getirin."
Elbette anneyle empati kurulur burada.
Taraf olmuyorum lakin oyum beyni yorulandan yana.
Beyin yorgunluğu beden yorgunluğunu döver der, çekilirim.
Çocukların davranışları, iş yerindeki çalışma koşulları vs bahsetmiştimEşlerin birbirini mutlu etmesi
O zaman daha iyi. Esinizi anlayabilirsiniz. Kolay degil para pesinde kosmak.
Çocukların davranışları, iş yerindeki çalışma koşulları vs bahsetmiştim[/QUOTE
Umarim anliyordur. Esasen gerizekali degilse anlamasi lazimAnlıyorum tabi ama o beni anliyormu emin değilim.artı maddi destek olsun diye bulunduğumuz apartmanın merdivenlerinin siliyorum
Bana göre ikisinin de işi zor.İki yorgun birarada:)Kim daha çok yoruluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?