Kim daha yorgun

4 küçük çocuğa evde bakan kadinmi.iki işte calisan erkekmi daha çok yorulur?

• Ankete Katılan
    116
2işte çalışıp başkalarının ağız kokusunu çekmek çok zordur bu yönde oy kullandım.

ama bu demek değildir ki evde 4çocuğa bakmak ilgilenmek sevgi göstermek ve evin işleriyle meşguliyet kolay.

eski konunuzu da okumuştum bu şekilde babası mı daha çok yoruluyor yoksa annesi mi yoruluyor hesabına girip birbirinizi yıpratırsanız çocuklarınız yorulacak bunu unutmayın.

eşinizle birbirinize destek olup yükünüzü hafifletin.

Allah yardımcınız olsun..

Böyle birşeyin istatiksel yaklaşımı olmaz daha doğrusu kıyaslanmamalı.
2işte çalışan hem beynen hem bedenen hemde sinir harbi uykusuzluk o bu şu geçirir.
4çocuklu da aynı yukarıdakini geçirir.
Ama bunu kıyaslamak sadece birbirinize zarar verir.
Kolaylıklar dilerim.

Biz karı koca evde beş bahçede üç kedi bakıyoruz. Ortalamanın üstünde gelirlerimiz var buna rağmen temizlikleri vitaminleri bakımları ilgileri derken baya yoruluyoruz e hasta oluyorlar birbirlerine bulaştırıyorlar veterinerdi aşıydı epey masraf çıkıyor. Allahtan kediler ilerde okumayacak eğitim masrafları olmayacak. Biz bunun altından zor kalkarken Dört çocuk nasıl bi cesarettir

Kimsenin kendini parçaladığı yok.cocuklarin coklugundan yada parasizliktan dert yanmadimki size .sadece sordum eşimle aramızda sadece konuştuğumuz soruyu sizede sordum bu kadar.ben isyanlarda digilim ki

gecen konunuzuda bıldıgım ıcın yazıyorum, cocuklardan tabıkı sıkayetcı degılsınız, ısteyerek olmus bır sekılde, maddı durumunuzda cok yerlerde degılmıs sukur. sorun gercektende kım cok yourluyor mevzusu galıba. aa dıyelımkı sız yoruluyorsuznu dedık sız haklı oldunuz ne degısecek? aksam esınıze ben cok yoruluyormusun mu dıyeceksınız? hadı dıyelım dedınız oda kabul ettı ve sız haklı oldunuz ne olacak? Bunları soyluyorum cunku evlılıkte haklı olmanın bır ıse yapamadıgını gorup ogrendıgım ıcın. haklı degıl mutlu olmaya calısın. Allah bozmasın mutlusunuzdur da zaten. oldugu gıbı kabul edın ve bu kım cok yoruluyor dusuncesını aklınızdan cıkarın.
Bundan en cok 3 sene sonra ıns az yorulan %100 sız olacaksınız cunku :) ıkızlerde okula baslayınca evde tek cocukla rahat edersınız.

niye 4 çocuk.. 4 üz mü oldu .yoksa insan niye ard arda çocuk yapar ki 4 tane.kız valla kıyamıyorum .ara verseydiniz ya.bnlar büyüyecek okuyacak iş sahibi olacaklar.bu hayat koşullarında çok zor...ama madem oldu :) Allah hayırlı evlat etsin her birini.ben anne daha çok yorulur diyorum

Eee bakamayacağınız 4 çocuk yaparsanız olacağı bu . 4 çocuk yap bakama birde koca 2 işte çalışsın olacağı buymuş. Biraz Doğum kontrol yöntemi bakın.

her ikisi de çok zor. 4 çocuk daha zor gibi geliyor ama 4ü de aynı yaşta olmadığından bir iki tanesi büyümüş yardımcı olabilir düzeye gelmişse diye ikisi de zor diyelim :)

ne güzel yazmışsınız.aynen katılıyorum size.

biz bu gelirle 2. çocuğu 100 kere düşündük.karar veremedik.millet te en az 3-4
Millet 6 d
ne güzel yazmışsınız.aynen katılıyorum size.

biz bu gelirle 2. çocuğu 100 kere düşündük.karar veremedik.millet te en az 3-4
Millet diye bahsetmissinz ya millet var 8 çocuğa rahat bakar.millet var 1 çocuğa bakamaz ahlanir vağlanır sinrlenir herşeyin fazlasını verir simartir genede yetmediğini dusunur cocuga.millet var kt kanaatta olsa 8 çocuğa azla yetinmeyi öğretir egitmelrinide verir.iyi yerlerde getirir çocuklarını.bu konunun benim konumla alakasida yok.lafı inceden çocuklarımin sayısına getirmenin de anlamı yok ki öyle bir fikir istemedim kimseden.siz 100 kere düşünürsünüz ben bile isteğe dogururum herkesin kendi tercihidir.kendine olan guvenidir konuyu saptirmayin. Kendinizin cesareti yada düşüncesi yoksada kendine güvenip.yada kalabalık aile istedikleri için çok çocuk yapanlara sayginiz olsun.

Eee bakamayacağınız 4 çocuk yaparsanız olacağı bu . 4 çocuk yap bakama birde koca 2 işte çalışsın olacağı buymuş. Biraz Doğum kontrol yöntemi bakın.
Tövbe tövbe açıklama yapmaktan yoruldum benim çocuk sayimdan kimene.bakıp anlamadığını nerden cikardin yahu.ya konuya uygun cvp verin.ya sadece oy kullanın yada vaktinizi harcayipta sorduğum soruyla alakiz cvplar vermeyin.doğum kontrol yöntemlerini biliyorum diyelim ki bile isteğe yaptım kime ne bundan

Allah askina yeter yahu sizene kadinin cocuklarinadan kadin aciklama yapmaktan bikti.Ankete cevap yazin cikin bu kadat zormu?Ne napsin bu saatten sonra cocuklari geri iade etsin.Tovbe tovbe benim 2 oglum var arasira bende derim esime ben daha cok yoruluyorum diye simdi oturup agliyim mi niye 2 cocuk var diye alemsiniz.

Tövbe tövbe açıklama yapmaktan yoruldum benim çocuk sayimdan kimene.bakıp anlamadığını nerden cikardin yahu.ya konuya uygun cvp verin.ya sadece oy kullanın yada vaktinizi harcayipta sorduğum soruyla alakiz cvplar vermeyin.doğum kontrol yöntemlerini biliyorum diyelim ki bile isteğe yaptım kime ne bundan
Eee o zaman yorulmaktan söz etmeyeceksin.

Sanki burada hic geyik konusu acilmiyor farz edin kadin geyik olsun diye konu acti yani ne kadar ustune gittiniz konunun.Benim annem arkadasimin 5 ci cocugu dogdugunda ona kizmisti niye 5 cocuk yaptilar diye bende dedim niye bez parasini senmi vericen gece basinda senmi beklicen kaldiki arkadasin dirumu iyi.

Sanki burada hic geyik konusu acilmiyor farz edin kadin geyik olsun diye konu acti yani ne kadar ustune gittiniz konunun.Benim annem arkadasimin 5 ci cocugu dogdugunda ona kizmisti niye 5 cocuk yaptilar diye bende dedim niye bez parasini senmi vericen gece basinda senmi beklicen kaldiki arkadasin dirumu iyi.
Geyik digilde eşimle aramızda geçen bir tartışmada digil muhabbet sadece.insanların çocuk tepkisi nedir bukadar bende anlamadim inanın.kaldiki ben cocuklarimla ilgili bir konuda acmadim ah yapamazlar ah soyleler boyleler canima okuyolar diye konu acsam eyvallah ozaman istedikleri gibi yazsınlar ..

Millet 6 d

Millet diye bahsetmissinz ya millet var 8 çocuğa rahat bakar.millet var 1 çocuğa bakamaz ahlanir vağlanır sinrlenir herşeyin fazlasını verir simartir genede yetmediğini dusunur cocuga.millet var kt kanaatta olsa 8 çocuğa azla yetinmeyi öğretir egitmelrinide verir.iyi yerlerde getirir çocuklarını.bu konunun benim konumla alakasida yok.lafı inceden çocuklarımin sayısına getirmenin de anlamı yok ki öyle bir fikir istemedim kimseden.siz 100 kere düşünürsünüz ben bile isteğe dogururum herkesin kendi tercihidir.kendine olan guvenidir konuyu saptirmayin. Kendinizin cesareti yada düşüncesi yoksada kendine güvenip.yada kalabalık aile istedikleri için çok çocuk yapanlara sayginiz olsun.

benim cesaretten kastım doğurmak değil ki maddi açıdan yetebilmek. mesela ben çocuk büyütürken eşimde benim kadar ilgilenebilsin iki işte heba olmasın isterim.parayı dert etmemek isterim.ben çocuk bakarken yorulup eşimle gereksiz kıyaslara girmemek isterim. tabi herkesin tarzı farklı.size kolay gelsin. eşinizle bol yarışmalar o zaman

Back
X