- 11 Nisan 2022
- 2.011
- 7.285
- 108
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
O kadar sinir oldum ki az önce otobüsteyim anladıgim kadariyla üc arkadas biri yan tek koltukta digerleri benim arkamdaki ikili koltukta konusuyorlar 3 ü de erkek.Sanirim tanıdıklari birinin evinin önünden gectik Biri diyor ki "bak X in evi, o kac senelik evliydi lan" diye soruyor. Diğeri cevap veriyor 1 mi 2 mi ne dedi anlamadım.Sonra "cocuklari var herhalde baksana balkonda bebek esyası asmışlar" diye konusuldu. Diğer yandaki lafa atlayıp "kahvede onun cocugu olmuyor diye konusuyorlardı yoktur onun cocuğu nereden olsun" dedi ayy otobüsten atmak istedim sunlari ne bicim muhabbetler bunlar ya.Eminim ki tek dedikodu yapan erkekler bunlar değil hadi yapacaksin otobüste yapma bari
Dedikodu olarak siradan dedikodular duydum milletin olmayan cocugunun agizda sakiz lakayt tavırla erkekler arasında otobuste bile konusuldugunu valla ilk defa duyuyorumArkadaş arası saçma bir muhabbet ayol bu, hic dedikodu duymamış gibi yazmışsınız. Toplumdan bu kadar uzak kalmayın
Bizzat görmüş oldum zatenDedikoducu bir erkek kadına suc atmak icin demistir kadınlar daha cok dedikoducu diye..
Zira en saglam dedikodu erkekler arasi döner.Not:Bunu diyen dedikoducu bir bayan degil.Ben bodoslama söylerim
Yok onlari atmak istedim ben ne atlayacamYoo zaten bunu herkes biliyor ki erkekler daha fazla dedikodu yapıyorlar kadınlara söylemedikleri için sanıyorlarki kadınlar daha çok yapıyor bi kahvelere gidin bakalım leşler leş ama otobusten atlayacak kadar ne yaşadın
Bir dahakine hatirlatin da dilekce yazayim yüce onayınızdan gecerse acarımEee ne var ne olmuş , konuşmuşsa konuşmuşlar da siz neden dinlediniz?
Dahası üşenmediniz mi konu açarken ?
ben de dolmuşta 2erkeğin dedikodusuna maruz kalmıştımO kadar sinir oldum ki az önce otobüsteyim anladıgim kadariyla üc arkadas biri yan tek koltukta digerleri benim arkamdaki ikili koltukta konusuyorlar 3 ü de erkek.Sanirim tanıdıklari birinin evinin önünden gectik Biri diyor ki "bak X in evi, o kac senelik evliydi lan" diye soruyor. Diğeri cevap veriyor 1 mi 2 mi ne dedi anlamadım.Sonra "cocuklari var herhalde baksana balkonda bebek esyası asmışlar" diye konusuldu. Diğer yandaki lafa atlayıp "kahvede onun cocugu olmuyor diye konusuyorlardı yoktur onun cocuğu nereden olsun" dedi ayy otobüsten atmak istedim sunlari ne bicim muhabbetler bunlar ya.Eminim ki tek dedikodu yapan erkekler bunlar değil hadi yapacaksin otobüste yapma bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?