Kim doğru söylüyor kızlar yardımm

goksinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
199
65
98
Öncelikle uzun olabilir hakkınızı helal edin.
Kızlar 4 senelik ilişkim var. Bir ara ayrılmıştık abimle tanıştı annem babamlada tanıştı. Benide ailesiyle tanıştırmak için kendi memleketine götürmüştü. Abimle yakın oldugu için ayrıldıgımız zamanlar arayıp konusmuslar. Bende başka bi şehirde okuyorum . Abime memleketine ailesiyle tanıştırmaya götürdüğünü söylemiş abim sakin şekilde keske haberim olsaydı demiş, ama gelip yengeme bana cok sinirli olduğunu söylemiş babamı aramış kızını al okuldan yoksa ben çok kötü şeyler yapcam demiş yükseklisans bir sene ders aşaması, bir sene tez aşaması orda kalıp gezip tozacakmıs demiş yükseklisansın bi senesi ben sevgilimle gezip tozacakmışım oraya gidecekmişim bunu sevgilim demiş sözde abime sonra ailem beni sıkıyormuş ben okudugum yerde cafe cafe geziyormuşum bunları sözde sevgilim söylemiş oda sen beni tanımıyomusun söylemedm ben böyle şeyleri dedi yemin etti. bana olanları yengem anlattı. bende abim söylemş gibi sevgilimle konuştum. ama ailemle tanıştırdım konusu hariç diğerlerini demedim diyor ortalığı kim karıştırıyo kim doğru söylüyor kafayı yicem.

Abin seni zapturapt altına almaya çalışıyor abartarak ...

Valla çok sinirlerim bozuk yengemde sevgilin demiş bunları deyip duruyo ama kime inancagımı şaşırdım

Okurken ailelerle falan tanışmak bana saçma geliyo açıkçası .Abinizle dürüstce konuşup bunun bu kadar büyütülecek bir şey olmadığını bir daha tekrarlanmayacagini anlat bence .
Bi de sevgilin işi gücü yok abinle ne konuşuyor gereksiz fazla muhabbet tez ayrılık getirir ;)

Okurken ailelerle falan tanışmak bana saçma geliyo açıkçası .Abinizle dürüstce konuşup bunun bu kadar büyütülecek bir şey olmadığını bir daha tekrarlanmayacagini anlat bence .
Bi de sevgilin işi gücü yok abinle ne konuşuyor gereksiz fazla muhabbet tez ayrılık getirir :KK66:
Abim zaten konuyu bana açmadı yengemden bildiğim kadarıyla. haklısınız bende öyle düşünüyorum neden konuşuyosun diye kızdım zaten oda pişman oldu konuştuğuna ayrılık piskolojisiyle dertleşmiş

Abim zaten konuyu bana açmadı yengemden bildiğim kadarıyla. haklısınız bende öyle düşünüyorum neden konuşuyosun diye kızdım zaten oda pişman oldu konuştuğuna ayrılık piskolojisiyle dertleşmiş

Dertlesmesin :D
Korkma okuldan falan almazlar koskoca kızı.

Dertlesmesin :KK70:
Korkma okuldan falan almazlar koskoca kızı.
Zaten pişman oldu birdaha yapacagını sanmıyorum almazlarda kötü duruma düştüm gözlerinde birde sevgilime güvenim kırıldı ama kimin ne dediğini tam bilmediğim için bişey yapamıyorum

Back
X