- 11 Haziran 2020
- 267
- 701
- 33
- 37
- Konu Sahibi senguler0011
-
tamam o zaman diğeer meseleye de cevabım.tabikide gerekli mercilere başvuru yapıldı.
aslında bu çok mantıklıHmm gitmeyebilirmiş aslında ama neden ablanızın sende gel teklifini geri çevirmiş ki?
Ev otursalar ne çözülecek?
En azından onunda kafası dağılırdı.
Ya siz gerçekten çok naif bir kadınsınız gerçekten.aslında bu çok mantıklı
ablası ben sahildeyim sende buraya gel temiz hava alalım sakinleşelim eve öyle gidelim deseydi anne yüksek ihtimal sahile giderdi... ablası yanlış ifade etmiş aslında annesi de evladım beni umursamıyor diye alınganlık etmiş kıyamam ya ben orada olsam ikisine de gelin sıcak çay içelim bir yere geçip der oturturdum aralarındaki gerilimi unutturmak için ev konusunu açardım süreç nasıl işleyecek şimdi diyerek
keşke oradaki kardeş bunu yapsaymış
Anneniz baştan sona ergen triplerindegünaydın kızlar.
Biz 3 kardeşiz ablam ve ben evli erkek kardeşim bekar annemle yaşıyor.
Annemlerin evi eski bir ev eski bina yani rahat bi 30/40 yıllık var binanın önünde arsa vardı müteahhit bu arsayı satın aldı ve tam bizim evin önüne geliyor sıfıra sıfır diyebilirim çok az bir mesafe var bizim bina ile yeni bina yapılacak yerde. Neyse dün kepçe gelmiş çalışmaya kazı yaparken biraz bizim binaya zarar vermiş ev sallanmış falan göçme tehlikelisi olabilir diye binayı boşaltın demişler. Konu buradan sonra başlıyor annem ile ablam yakın oturuyo 15/20 dk mesafeleri var.
Ben o sırada eşimin köyünde idim merkeze gelmem 2/2 buçuk saati buluyor.
Annem ablamı arıyo size geleceğim böyle böyle oldu diye durumu anlatıyor. Ablamda plan yapmış gezmeye gidecekmiş anahtarı sana vereyim sen geç demiş yada gezmeye gel bizimle demiş annem ben burda ölüyorum sen gezme derdindesin demiş ve çok kırılmış. Ananemin yanına gitmiş köye biz dün akşam gittik annemi aldık geldik.
Ablamda kardeşimi aramış çok ısrar etmiş gelin diye kardeşim gitmemiş.
Annem diyor ki aynı durumda o olsaydı ben gitmezdim. Ablam diyor ki ben elmiyim anneme anahtar veriyorum neden geçmedi bana diye trip atıyor.
Ben açıkcası anneme hak veriyorum ama aralarına girmedim ablam sürekli beni arıyor acaba ablama desem mi annem sana biraz kırılmış gönlünü al diye yoksa hiç karışmasam mı?
arkadaşlar babam öleli bir yıl oldu annem babamdan sonra çok alınganlaştı. Ablamın gezmeye gitmesi de sahilde hava almakmış ertelenenmeyecek bi durum değilmiş
Ya siz gerçekten çok naif bir kadınsınız gerçekten.
Ama herkes bu kadar ince düşünceli olmayabiliyor işte.
Ya da bazen karşımızdaki mi çok alıngan oluyor.
Bilmiyorum ki ya ben olsam nasıl tepki verirdim.
Anneniz de haklı ablanız da. Baba öleli bir yıl olmuş daha çok taze. Belki daraldı bazen, olur öyle eve sığamazsın. Dışarı atmak istedi kendini belkide. Anneniz de haklı morali bozuk yanınd abir teselli aradı muhtemelen. İkisinede birbirlerine empati yapmaları gerektiğini söylemek lazım sanki. Çok büyütülecek bir konu değil aslında. Hepinizin şuan zaten canı sıkkın üst üste gelmiş olaylar birazgünaydın kızlar.
Annemlerin evi eski bir ev eski bina yani rahat bi 30/40 yıllık var binanın önünde arsa vardı müteahhit bu arsayı satın aldı ve tam bizim evin önüne geliyor sıfıra sıfır diyebilirim çok az bir mesafe var bizim bina ile yeni bina yapılacak yerde. Neyse dün kepçe gelmiş çalışmaya kazı yaparken biraz bizim binaya zarar vermiş ev sallanmış falan göçme tehlikelisi olabilir diye binayı boşaltın demişler. Konu buradan sonra başlıyor annem ile ablam yakın oturuyo 15/20 dk mesafeleri var.
Annem ablamı arıyo size geleceğim böyle böyle oldu diye durumu anlatıyor. Ablamda plan yapmış gezmeye gidecekmiş anahtarı sana vereyim sen geç demiş yada gezmeye gel bizimle demiş annem ben burda ölüyorum sen gezme derdindesin demiş ve çok kırılmış. Ananemin yanına gitmiş köye biz dün akşam gittik annemi aldık geldik.
Annem diyor ki aynı durumda o olsaydı ben gitmezdim. Ablam diyor ki ben elmiyim anneme anahtar veriyorum neden geçmedi bana diye trip atıyor.
Ben açıkcası anneme hak veriyorum ama aralarına girmedim ablam sürekli beni arıyor acaba ablama desem mi annem sana biraz kırılmış gönlünü al diye yoksa hiç karışmasam mı?
arkadaşlar babam öleli bir yıl oldu annem babamdan sonra çok alınganlaştı. Ablamın gezmeye gitmesi de sahilde hava almakmış ertelenenmeyecek bi durum değilmiş
Ben olsam da ertelerdim annem için. Ama herkes aynı şekilde davranmak zorunda değil. Hem Ohoo herkes bizim gibi düşünse zaten sorun olur muydu? Anneniz haksız bence. Belki çok daha farklı bir sorunu vardı belki size sadece sahil dedi. Bilemezsiniz ki. Önemli olan ablanız davet etmiş mi? Evet etmiş. Bu tehlike uzun sürse , uzun süre ablanızda kalması gerekse kadın dışarı çıkmayacak mı hiç?günaydın kızlar.
Aynen öyle ağzınıza sağlık. Bir de abla belki başta tam anlayamamış bile olabilir. Sadece kontrol edilecek geri dönülecek sanıp öyle demiş olabilir. Sonra ciddiyeti anlayınca defalarca aramış ısrar etmiş. Kötü niyetli olduğunu hiç düşünmüyorum. Bir de ablanın eski meselelerinin açılması hiç hoş değil.teşekkür ederim
aile içi iletişim sorunu var belliki ,mesela konu sahibinin yazdığı birşey dikkatimi çekti
annesi ben onun için evliliğimi tehlikeye attım bana yaptığı şeye bakın demiş sitem ederken
zamanında ablası kaçarak evlenmiş annesi buna atıfta bulunarak söyleniyor
evet ablası zamanında hata etmiş ama halaa bunun en ufak birşeyde ortaya çıkıp söylenmesi çok acı...
zaten bakınca iki tarafında iki yabancı gibi kırgın olması alınması konuyu uzatması iletişim kopukluğunu doğruluyor
iki günlük dünya yazık ,inşallah düzelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?