Kim Haklı ( 2 arada 1 derede kalmak)

Hmm gitmeyebilirmiş aslında ama neden ablanızın sende gel teklifini geri çevirmiş ki?
Ev otursalar ne çözülecek?
En azından onunda kafası dağılırdı.
aslında bu çok mantıklı
ablası ben sahildeyim sende buraya gel temiz hava alalım sakinleşelim eve öyle gidelim deseydi anne yüksek ihtimal sahile giderdi... ablası yanlış ifade etmiş aslında annesi de evladım beni umursamıyor diye alınganlık etmiş kıyamam ya ben orada olsam ikisine de gelin sıcak çay içelim bir yere geçip der oturturdum aralarındaki gerilimi unutturmak için ev konusunu açardım süreç nasıl işleyecek şimdi diyerek

keşke oradaki kardeş bunu yapsaymış

Ya siz gerçekten çok naif bir kadınsınız gerçekten.
Ama herkes bu kadar ince düşünceli olmayabiliyor işte.
Ya da bazen karşımızdaki mi çok alıngan oluyor.
Bilmiyorum ki ya ben olsam nasıl tepki verirdim.

Büyüdüğüm evin, ailemin başına böyle bir şey olsa aşırı üzülürdüm abartıcak ne var diyenleri anlamıyorum kimse evinden başka yerde rahat edemez kadın evsiz kaldım diye üzülürken kızının abartma biz gezmeye gidiyoruz demesi çok kırıcı. Ertelenmeyecek bir şey değil sahil havası almak.

AAnn
Anneniz baştan sona ergen triplerinde

Kesinlikle haklı olan ablaniz

teşekkür ederim

aile içi iletişim sorunu var belliki ,mesela konu sahibinin yazdığı birşey dikkatimi çekti
annesi ben onun için evliliğimi tehlikeye attım bana yaptığı şeye bakın demiş sitem ederken
zamanında ablası kaçarak evlenmiş annesi buna atıfta bulunarak söyleniyor
evet ablası zamanında hata etmiş ama halaa bunun en ufak birşeyde ortaya çıkıp söylenmesi çok acı...
zaten bakınca iki tarafında iki yabancı gibi kırgın olması alınması konuyu uzatması iletişim kopukluğunu doğruluyor

iki günlük dünya yazık ,inşallah düzelirler

Ne olursa olsun siz karışmamalısınız. Sizi ilgilendiren bir durum yok, arada kalırsınız bu sefer herkes size küser

Anneniz de haklı ablanız da. Baba öleli bir yıl olmuş daha çok taze. Belki daraldı bazen, olur öyle eve sığamazsın. Dışarı atmak istedi kendini belkide. Anneniz de haklı morali bozuk yanınd abir teselli aradı muhtemelen. İkisinede birbirlerine empati yapmaları gerektiğini söylemek lazım sanki. Çok büyütülecek bir konu değil aslında. Hepinizin şuan zaten canı sıkkın üst üste gelmiş olaylar biraz

Ben olsam da ertelerdim annem için. Ama herkes aynı şekilde davranmak zorunda değil. Hem Ohoo herkes bizim gibi düşünse zaten sorun olur muydu? Anneniz haksız bence. Belki çok daha farklı bir sorunu vardı belki size sadece sahil dedi. Bilemezsiniz ki. Önemli olan ablanız davet etmiş mi? Evet etmiş. Bu tehlike uzun sürse , uzun süre ablanızda kalması gerekse kadın dışarı çıkmayacak mı hiç?

Aynen öyle ağzınıza sağlık. Bir de abla belki başta tam anlayamamış bile olabilir. Sadece kontrol edilecek geri dönülecek sanıp öyle demiş olabilir. Sonra ciddiyeti anlayınca defalarca aramış ısrar etmiş. Kötü niyetli olduğunu hiç düşünmüyorum. Bir de ablanın eski meselelerinin açılması hiç hoş değil.

Anneniz evinden olmus belki daha hic oturamayacak o evde.Sorun sadece ablanizin evine siginmasi degilki dertlesecek olayi konusacak onun kadar onemseyecek evlata ihtiyaci olmus.Ablaniz olayi cok basite almis.Hic basit bir olay degil

Anneniz sonuna kadar haklı. Evi yıkılma riskiyle karşı karşıya,bir daha oturumama durumu var . Ev ,deprem olmuş gibi sallanmis. O panikle kızını aramış. Kızı sahilde hava almaya gidecek,sen eve geç yada sahile gel diyor.İnsan böyle zamanlarda ilgi bekler,anneniz paniklemiş ablanizin sakinleştirmesi yanında destek olması gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…