- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
- Konu Sahibi senguler0011
-
çok önmeli değil ya sahile hava almaya çıkmış
işte aradığım yorum ablam kaçarak evlendi gizli nikah yaptı babamın inadına rağmen annem onu ve eşini bağrına bastı hiç ablama küsmedi. Ablam da abartma anne deyince üzülmüş ben onun için kaç yıllık yuvamı yıkacaktım o beni bi gezmeye değişti diyor bende kıyamıyorum canım annem beni çok çekti bide sadece biraz ilgi beklemiş ablam 32 yaşında annem 56
evet babamdan sonra çok alıngan oldu zatenSorun annenizin ilgi beklemesi değil. Anneniz eşini kaybetmiş ,hayat arkadaşı yanında değil artık.
Evi yıkım tehlikesine girmiş. Anneniz erkek kardeşinizle belki de evsiz kalabileceklerini düşünüp telaşlanırken , korkuyla ablanızı aramış , ablanız oralı olmamış.
Bu durumda kim olsa kendini hem üzgün hem de kızgın hisseder. En yakını yanında olmak yerine gezmeyi seçmiş.
Şu yapılanı anneniz yapsa , görüşmeyin o anneyle yazan bile olurdu eminim ki.
evet babamdan sonra çok alıngan oldu zaten
annenizin canı eve sıkılmış, ablanızı bahane etmiş. ölecek , kğsecek bir duurm yokgünaydın kızlar.
Biz 3 kardeşiz ablam ve ben evli erkek kardeşim bekar annemle yaşıyor.
Annemlerin evi eski bir ev eski bina yani rahat bi 30/40 yıllık var binanın önünde arsa vardı müteahhit bu arsayı satın aldı ve tam bizim evin önüne geliyor sıfıra sıfır diyebilirim çok az bir mesafe var bizim bina ile yeni bina yapılacak yerde. Neyse dün kepçe gelmiş çalışmaya kazı yaparken biraz bizim binaya zarar vermiş ev sallanmış falan göçme tehlikelisi olabilir diye binayı boşaltın demişler. Konu buradan sonra başlıyor annem ile ablam yakın oturuyo 15/20 dk mesafeleri var.
Ben o sırada eşimin köyünde idim merkeze gelmem 2/2 buçuk saati buluyor.
Annem ablamı arıyo size geleceğim böyle böyle oldu diye durumu anlatıyor. Ablamda plan yapmış gezmeye gidecekmiş anahtarı sana vereyim sen geç demiş yada gezmeye gel bizimle demiş annem ben burda ölüyorum sen gezme derdindesin demiş ve çok kırılmış. Ananemin yanına gitmiş köye biz dün akşam gittik annemi aldık geldik.
Ablamda kardeşimi aramış çok ısrar etmiş gelin diye kardeşim gitmemiş.
Annem diyor ki aynı durumda o olsaydı ben gitmezdim. Ablam diyor ki ben elmiyim anneme anahtar veriyorum neden geçmedi bana diye trip atıyor.
Ben açıkcası anneme hak veriyorum ama aralarına girmedim ablam sürekli beni arıyor acaba ablama desem mi annem sana biraz kırılmış gönlünü al diye yoksa hiç karışmasam mı?
karışmayın , evlatlar anneye küsmez, anneler evlatlarına . kendi dinamiği vardır ilişkilerinin siz araya girerseniz bozulur.niyetim aralarına girmek değil ablam haklı olduğunu düşünüyor ve anneme küstü güzel bi dille izah etsem annemin gönlünü alsa ama karışmamak en iyisi
bence bunu konuya ekleyinçok önmeli değil ya sahile hava almaya çıkmış
1 yıl olduBu alınganlık değil ki yalnızlık .Annenizin yası bitmemiş olabilir. Kaç yıl oldu babanız vefat edeli ? Allah rahmet eylesin babanıza ve tüm ölmüşlere.
ben çıktım zaten 2/2 buçuk saat yol masefem var annem arayınca çıktımAnneniz abartmis. Sanki bina göçtü de altinda kaldi, o sirada ablaniz geziyor. Bu kadar drama gerek yok. Muhtemelen bina durumu degerlendirilene kadar gecici veya kalici olabilecek bir tahliye. Uzucu tabi ama size neden ayni sovu yapmiyor mesela, belli ki ablaniza nazi geciyor. Siz de koyden gelebilirdiniz o gezmesinden donecekse
Çok yeni. Her ne kadar erkek kardeşinizle beraber yaşıyor olsa da babanızı çok arıyordur eminim.1 yıl oldu
Evden çıkmak da yeterince büyük bir şey değil mi?Çünkü anne olmak başka bir şey çocuğu olmak başka bir şey. Anneniz bunu anlamak istemiyor gibi. Siz annenizi yumuşatın bence. Ablanız durumu sadece evden çıkmak olarak anlamış olabilir. Yani annenizin korktuğunu fark etmemiş o an. Düzeltmeye çalışın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?