kim haklı bilmiyorum artık

kipkivircik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
25
24
3
39
iyi geceler
iyi bayramlar
uzun zamandır bayram mesajı atmıyodum kimseye. bu bayram oturdum rehberimdeki herkese mutlu bayramlar yazdım.gelin görün ki benim bayramım sinir krizleriyle geçti.
18 aylık bir bebeğimiz var o doğduktan sonra eşimle sürekli kavga etmeye başladık.öncesindede öyle aşk dolu güzel anlaşan bir çift değildik.çünkü önceliği para öyle gezme yeme içme deyince hemen gerilir bahaneler uydurur, başka planlar sunar bedava olan.benim istediğim gibi olurda cebinden para çıkarsa onun acısı yüzüne hemen yansır ve davranışlarıda değişir. bu cimri hallerinden nefret ediyorum ve artık dayanamıyorum.
çocuğa bayramlık aldım mesela niye 12aylık aldım diye kafayı yedi.kalıpları büyük diyorum büyük alsakta bi dahaki yaza zaten küçük gelcek bu yazda üstünden sarkacak.bedenine göre alalım diyorum laf anlamiyo.neyse değiştirdik 18-24 aylıkla ama çocuk içinde kayboldu.eltim 2 çocuğunuda öyle güzel yakıştırmış giydirmişki kıskandım yemin ederim. biz ikimizde çalışıyoruz maaşlarımızda iyi.eltimse çalışmıyo.sinir olduğum konuysa biz neden bu kadar cimri yaşıyoruz neden herşeyde cimrilik yapıyoruz çıldırıcam ya.gelirimiz iyi olsada bizden az kazananlardan geride yaşıyoruz. ama bu huyunu babasından almış ve bence biraz hastalık ailesinde bipolar olanda var sinir olanda okb olanda ilaç kullaniyolar tabi. kocamsa benim dr gitmem gerektiğini düşünüyo. kendisinde takıntılar var temizliktede para harcama biriktirme konusunda da ve istediği gibi olmayınca sinirleniyo beyefendi.
dün akşamda karşı komşumuz aradılar saat aksam 9.30 falandı.biz mi gelelim sizmi gelirsiniz demişler. bunun öncesinde defalarca biz gidelim ev dağınık dedim. gelelim bi 10 dk ugrayalim demiş adam buda bi eşime sorayım demiş. sinirlendim kaçkere söyledim biz gidelim diye çocuk emiyo yapıştı bana git bari etrafı topla diye söylendim. çünkü bunu hep yapıyo söylediğimi takmıyo duymuyo bakmıyo.dişlerini sıkarak üstüme yürüyo duymadım ya diyo git etrafı topla diyorum hala bunu anlatıyo dişlerini sıkarak.eşime sorayım ne ya eşim istemiyo mu diceksin diyorum. üstüme üstüme geliyo dişlerini sıkarak git etrafı topla gelsinler diyorum anlamıyo.çıldırdım artık defol git başımdan benimi korkutmaya çalışıyosun sen ya ne var bu kadar üstüme üstüme geliyosun beni döveceksin diye bağırmaya başladım.hala başımda mal mal konuşuyo sinir krizi geçiriyorum ben üstüme üstüme geldiği için ittim kollarına vurarak. sonra oda kolumu sıkarak itti kucamda çocuk vardı. uzun süredir didisiyoruz ve artık bu hale geldik. şimdi bayram için ailemin yanına geldik konuşmuyoruz.düşmanınmıyım ben senin boşan o zaman dedi.sen git yarın dedim ben babamla konuşcam zaten dedim. beni sinir hastası mı etti ben mi onu hasta ettim bilmiyorum ama artık yürümüyo nefret ediyorum sesini sözlerini duymak istemiyorum.

Cimrilik en nefret ettim huy bide üstüne mi yürüyor (!) Bi ömür bu adamla zor geçer.

Cimrilikten nefret ederim. Evet kimse kolay kazanmıyor parayı ama temel şeylerde kısılmaz. Bayram günü tabi ki çocuğunu güzel giydirmek istersin. Buna bile laf yapmış. Ne demek bedava seçenekler sunması? Hem geliriniz iyi, hem de bir sosyal aktivite yok. O zaman neden para kazanıyoruz yemeyeceksek?

Ama ikinci konuda biraz sen de büyütmüşsün gibi geldi bana. Eşin sana sormasa bu sefer de beni takan yok diyebilirdin. En güzeli eşin sana sorduğunda biz gidelim deyip gidebilirdiniz komşuya. Olay da büyümezdi

Ama ne olursa olsun fiziksel şiddet olmamalı, ne boyutta olursa olsun.

Burda yazılanları okudukça evlilikten korkuyorum Doğum sonrasi genel de ciftlerde bi tahammülsüzlük oluyor gördüğüm kadariyla ama sizin çocuk olali epey olmuş sanırım cimrilik huyu ise çok kotuymus sanırım o hiç değişmez.. Bence orta yolu bulmaya çalışın tamamen duzelmez ama tatli dille bu sorulari onada anlatin sakin bi zamaninizda belki sizi anlar .. Tartisirken konuşulan şeyler onlarin kulağına sadece dir.. dir.. dir olarak ulaşıyor.. Allah yardımcınız olsun işiniz zor

Valla konu , çocuk giysisinden komşu ziyaretine kadar yol almış.
Çok zor değil yani komşuya, ne siz gelin ne de biz demek.
Gitmeyelim, gelmesinler oldu bitti.
Nedir yani, yok ev dağınık yok bilmem ne.
Hayatı kolaylaştırmak lazım.

Ömür bu adamla geçmez çocuk şimdi küçük büyüyünce ne olacak bu cimrilik ayrıca genç en güzel yaşlarda siniz bu kadar saçmalık olmaz Allah yardımcın olsun

Böyle konularda uzaktan konuşmak kolay tabi bizim içın ama düzelmiyorsa çekme derim canım ben.ben çok mücadele ettim çocuk büyüdü isler dahada zorlaştı yol yakınken ayrıl eger niyetin buysa.

Cimrilik bir karekter can çıkar huy çıkmaz diye boşa dememişler ama bence siz eşinizin bu huyuna kızıp başka meseleleri büyütüyorsunuz bu da olayı çıkmaza sokar bebeğiniz daha çok küçük bu dönemlerde normal tepkiler veremeyiz ne yazık ki bence iyi düşün derim bu bir süreç tabii öncesini sonrasını bilmediğim için sadece bu konu için yazdım yorumumu ama acele etme aile kolay kurulmuyor

Esin cimri yada sinirli degil ... kesinlikle hasta ve hem kendini hem cocugunu dusunuyorsan esinden uzaklas ...normal degil kocan .... tedaviyi de kabul etmez zannimca yazdiklatindan yola cikacak olursak...

normal değil evet saçmasapan hareketleri var beni çileden çıkaran. normal değilsin sen diyorum ona zaten hep.ama oda bana sen fazla sinirlisin dr gitmen lazım sen düzelirsen bende düzelirim diyo.ondada para gidecek diye korkuyo anlayacağın. huzur olmadıktan sonra parayı napayım diyo ama icraat yok. dr gitme konusuda inada bindi anlayacağınız.o sen git önce diyo ben sen git diyorum. bende sinir var doğru ama onun saçmasapan hareketlerine tahammül edemiyorum artık 5 senedir fazla bile sabrettim. bide hep senin istediğin oluyo diyo çok iyi huyluymuş gibi davranıyo en basit şeylerde bile o kadar diretiyoki kavga dövüş oluyo herşey. ayy çok doluyum ya gram tahammül kalmadı. en baştan beri karıştırmadım alışverişıme harcamalarıma ailemede çok para verdim hesaplarimida göremiyo uzun zamandır. ama yinede kendimi kısıtlanmis hissediyorum. herkes gibi Ağız tadiyla gezme tozma yok öyle saygılı sevgi dolu hiç olamadık. ailemde bana sahip çıkacak arkamda duracak bi aile hiç değil bayramda bile rahatsız oluyolar gelmemden.bi parasız kalınca Özlerler çünkü diğer kardeşlerim para vermezler bunlara ben her görüşmemizde veriyorum. boşanırsam onlarla yaşayamam çünkü sadece param için bosanmamı destekleyebilirler başka hiçbir şekilde arkamda durmazlar. tek başıma başka bi şehirde yapayalnız kızımla hayal kuruyorum ama çok zor bi hayat beni bekliyo.evlilik kurtulurmu tedavi olsa işe yararmı bilmiyorum o kadar cinslik varki hangi biri iyileşecek.kaldiki tedaviyi kabul edecekmi.şimdiden sonra hiç konuşmayacam kendi kendine cabalasın düzeltmeye. babamla konuşcam artık cekmeyecem seni boşancam dedim alttan almaya başladı ama yine lafta kalır onlar

Cimri ve takıntılı eşinizle ömür geçmez. Eşiniz sorunlu ama sizi hasta gibi gösteriyor. Kendisi tedavi bile olsa cimrilik düzelmez ve cimri bir insanla ömür geçmez. Yemiyeceksin,içmeyeceksin, gezmeyeceksin, gitmeyeceksin, eşya yok, tatil yok ama para var ev var borç var. Yaşamak denir mi buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…