Kim hakli cok sinir oldum

Kayinvalidemle iki saat uzakliktaki kizina gittik. Normalde esim pazar sabah gidelim aksam donelim dedi bana ama ben sirf kaynanam kizini gorsun diye cok sever gezmeyi birde kendisi cumartesiden gidelim pazar donelim dedim. Kaynanam cumadan gitsek falan dedi onada tm dedim. Esimde ozaman pazar bir iki gibi dönelim ben sabah pazartesi ise gidiyorum dedi. Neyse gttik cuma esimin is cikisi yedik ictik pazar oldu falan kaynanam nasil trip atiyo neymiş aksam yemegide yensin oyle godelim. Benim iki kucuk cocugum var biri bebek. Esimde gidicez anne biz daha ne kadar durcaz yol iki saat gece mi varcam eve dedi. Gorumcemin kocasi bile kızdı gitmeyin diye nasil israr hem sinir oldum.esim diyoki gidip dinlenecem evimde dokuzda uyuruz biz cocuklar var diyor yok onlarda bi trip . Kimsede anlayis yok. Ustelik isin garibi kaynanam zaten bizle degil gece diger ogluyla dönecek niye bu kadar israr kalın diye. Ogunden beri kaynanam kirk karis surat bana takmiyorum ama sinir oldum
Kimi insanda garip bir ısrarcılık ve sınır tanımama oluyor. Ben de çok garipsiyorum. Sizin yine ailedenmiş. Bize hayatımda ilk defa evine misafirliğe gittiğim eşimin arkadaşıyla onun eşi çok aşırıya kaçan bir ısrarda bulunmuştu gece orda kalalım diye. Eşiyle de ilk defa tanışmıştık üstelik. Çok tuhaf bir gündü konunuzu okuyunca yeniden yaşamış gibi oldum.

Kayinvalidemle iki saat uzakliktaki kizina gittik. Normalde esim pazar sabah gidelim aksam donelim dedi bana ama ben sirf kaynanam kizini gorsun diye cok sever gezmeyi birde kendisi cumartesiden gidelim pazar donelim dedim. Kaynanam cumadan gitsek falan dedi onada tm dedim. Esimde ozaman pazar bir iki gibi dönelim ben sabah pazartesi ise gidiyorum dedi. Neyse gttik cuma esimin is cikisi yedik ictik pazar oldu falan kaynanam nasil trip atiyo neymiş aksam yemegide yensin oyle godelim. Benim iki kucuk cocugum var biri bebek. Esimde gidicez anne biz daha ne kadar durcaz yol iki saat gece mi varcam eve dedi. Gorumcemin kocasi bile kızdı gitmeyin diye nasil israr hem sinir oldum.esim diyoki gidip dinlenecem evimde dokuzda uyuruz biz cocuklar var diyor yok onlarda bi trip . Kimsede anlayis yok. Ustelik isin garibi kaynanam zaten bizle degil gece diger ogluyla dönecek niye bu kadar israr kalın diye. Ogunden beri kaynanam kirk karis surat bana takmiyorum ama sinir oldum
Kadını yağlayım diye 56478 gün önce çıkarsanız evden, işte size sonuç: Kimseyi memnun edemediğiniz bir ziyaret...

2 saat uzak mesafeli gezmeye neden kalmalı gidiyorsunuz?
Evet ya neden nedeeeennn benimde aileyle taş catlasın 1,5 saat mesafe var sürekli kalmaya geliyorlar ev sahibi olarak hiç hoşnut değilim ben gittiğimde kalmıyorum kal dediklerinde ne gerek var 1 saat sonra evimde yatarım diyorum bilerek ama anlayış sıfır

Ağır taş harman döver, hafif taş gt siler demiş atalarımız. Lafınızın bir ağırlığı olsun. Kadın ne derse yapıp, sonra da ısrara hayır diyemezseniz böyle devam edersiniz. Her seferinde kararlı ve ne dediyseniz onu yapsanız, kadını sallamadan kendinize göre ayarlasanız böyle olmazdı. Bir iki trip atar sonra alışır.

Size öneri “ anne şu saatte kalkacağız, bu saatte gidiyoruz. Kalmak istiyorsan bizimle plan yapma. Biz çocuklara göre, işimizin göre karar vermek uygulamam zorundayız. Be bunu söylerken hazırlanacaksınız. Sonra dönüp ev sahibine, teşekkür ederiz her şey için, biliyorsunuz yabancı mıyız biz? Başka zaman daha uzun kalırız eğer müsait olursak.

Takmışsın bence buraya yazdığına gore. Kızına herzaman gideceği icin kardeşide olsun hepbirlikte ne kadar vakit geçirebilirsek kar diye düşünmüş sizde haklısınız ama 1 gün gec yatsa esin bi sıkıntı olmazdı sanki sende bu kadar dert edinme kendine zarar

Şu saatte gidiyoruz şu saatte dönüyoruz demeliydiniz kv ye. İşe giden siz iki çocuk büyüten siz.. ama eli boş kv ye göre şekil alıyorsunuz. Kendi çizgilerinizi kendiniz çizin. İnsanlık edip kızında oturmayı sever ctesiden gidelim derseniz o cuma olur. Pazar kalktığınıza sevinin. Yatın da işe buradan git ptesi sabah dememişler iyi ki.

Siz oturun gerekirse kalın bizim çocuklarımız var küçük eşim sabah işe gitcek yani çocukları uyutcam , eşin de söylemiş daha hala neyin ısrarı ve surat asması yani aman asarsa da assın ya torununu oğlunu düşünmüyo o zaman

Back
X