- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ortada söz yok nişan yok, daha doğrusu yazılanlardan anladığım kadarıyla evliliğe giden bir arkadaşlık da yok..biz kadınlar alttan alttan mesaj vermeyi seviyoruz ama bu erkekleri ürkütüp kaçırıyor. adamın şuan için evlilik gibi bir düşüncesi yoksa çocuklarımın babası sen olacaksın mesajını almış ve ürkmüş olması kuvvetle muhtemel...Tahminimce ilerde cocuklarimin babası sen olacaksin anlamında babalar günü hediyesi alarak bu bahane ile onun gönlünü hoş etmek istemişsiniz. İnsanlar neden bu kadar takılmış anlamadım, ben de hediye almadım babalar gününde ama sevgilim bana anneler gününde alsa ve de sen de inşallah benim ilerde cocuklarimin annesi olacaksın falan dese hoşuma giderdi. Kızcağız kendince hoşluk yapmış.
Ama sana şunu diyeyim karşıdaki adam bu kadar inceliği hak edecek biri değil. Hak edecek biri olsa şu an ağlıyor olmazdin. Hak edene hak ettiği değeri ver. Onun ederi bu kadarmış. 2 gün sonra bırak babalar gününü halini hatrını bile sormayan bir sevgilisi olursa anlar senin kıymetini. İş işten geçmiş olur ama.
Kız sadece jest yapmış, ben evliliğe çok uzak bir insandim ama sevgilim böyle jest yapsa mutlu olurdum. Karşıdaki adam bunu kaldırabilecek incelikte değil ne yazık ki. Hak etmeyene yapıp boş yere bı yerlerini kaldırmayacakti konu sahibi hatası bu.ama ortada söz yok nişan yok, daha doğrusu yazılanlardan anladığım kadarıyla evliliğe giden bir arkadaşlık da yok..biz kadınlar alttan alttan mesaj vermeyi seviyoruz ama bu erkekleri ürkütüp kaçırıyor. adamın şuan için evlilik gibi bir düşüncesi yoksa çocuklarımın babası sen olacaksın mesajını almış ve ürkmüş olması kuvvetle muhtemel...
İyi de çok saçma. Ben kocama almıyorum ki oğlumuz da var. Oğlum büyüsün babasına alsın.Hayır ne alaka ya ? Jest olsun diye hepsi bu , görüşcektik hediye alcaktım bahane.
erkekler maalesef biz kadınlar gibi ince ve narin olamıyorlar. zarif düşünemiyorlar...Kız sadece jest yapmış, ben evliliğe çok uzak bir insandim ama sevgilim böyle jest yapsa mutlu olurdum. Karşıdaki adam bunu kaldırabilecek incelikte değil ne yazık ki. Hak etmeyene yapıp boş yere bı yerlerini kaldırmayacakti konu sahibi hatası bu.
babanızı da yemeğe çıkarığ jest yapmayı düşünüyor musunuz?
Genel olarak insanlar böyle. İncelik, nezaket , yapılan jestler insanlarin sadece bir yerini kaldırıyor. Amaaan banane çok da umrumda değil diye gezinen insanlar daha fazla değer görüyor. Dünyanın kanunu bu. Eskiden ben de ince düşünen biriydim , büyüdükçe insanları tanıdıkça, ince düşünmenin enayilik olarak algilandigini gordukce kimse umrumda olmamaya basladi acikcasi. Zamanla konu sahibi de o kıvama gelir:)erkekler maalesef biz kadınlar gibi ince ve narin olamıyorlar. zarif düşünemiyorlar...
:))))) di mi, zaman bir çok şeyi öldürüyorGenel olarak insanlar böyle. İncelik, nezaket , yapılan jestler insanlarin sadece bir yerini kaldırıyor. Amaaan banane çok da umrumda değil diye gezinen insanlar daha fazla değer görüyor. Dünyanın kanunu bu. Eskiden ben de ince düşünen biriydim , büyüdükçe insanları tanıdıkça, ince düşünmenin enayilik olarak algilandigini gordukce kimse umrumda olmamaya basladi acikcasi. Zamanla konu sahibi de o kıvama gelir:)
Anlamanıza cok sevindim gercekten , resmen anlamamak için ısrar ediyorlar. Sırf hosluk olsun istedim. Yani sanki hamileymişim gibi tavırlar cok ama cok sacmaydı.Tahminimce ilerde cocuklarimin babası sen olacaksin anlamında babalar günü hediyesi alarak bu bahane ile onun gönlünü hoş etmek istemişsiniz. İnsanlar neden bu kadar takılmış anlamadım, ben de hediye almadım babalar gününde ama sevgilim bana anneler gününde alsa ve de sen de inşallah benim ilerde cocuklarimin annesi olacaksın falan dese hoşuma giderdi. Kızcağız kendince hoşluk yapmış.
Ama sana şunu diyeyim karşıdaki adam bu kadar inceliği hak edecek biri değil. Hak edecek biri olsa şu an ağlıyor olmazdin. Hak edene hak ettiği değeri ver. Onun ederi bu kadarmış. 2 gün sonra bırak babalar gününü halini hatrını bile sormayan bir sevgilisi olursa anlar senin kıymetini. İş işten geçmiş olur ama.
Aynen 10 gün görüşmeyecegız dedim jest yapmak istedim hepsi bu , aramızda acıktı bana yapılsa hosuma giderdi ama gercekten harika oldu anlamanıza çok sevindim hemde.Kız sadece jest yapmış, ben evliliğe çok uzak bir insandim ama sevgilim böyle jest yapsa mutlu olurdum. Karşıdaki adam bunu kaldırabilecek incelikte değil ne yazık ki. Hak etmeyene yapıp boş yere bı yerlerini kaldırmayacakti konu sahibi hatası bu.
Aynen sadece ince düşünmek istedim , aptallık bende.:))))) di mi, zaman bir çok şeyi öldürüyor
gelecektir, zira zaman ve insanlar bunu çok güzel başarıyorlar.
Anlıyorum hoşluk olsun diye yapmışsın. Ama inan bana dünyada kimse buna değmez. İnsanlar hep bu şekilde tepki verirler. Sen ince duince dusundukce sana gülerler , enayi yerine koyarlar, ezerler. Dünya öyle masallardaki gibi bı yer değil ne yazık ki.Anlamanıza cok sevindim gercekten , resmen anlamamak için ısrar ediyorlar. Sırf hosluk olsun istedim. Yani sanki hamileymişim gibi tavırlar cok ama cok sacmaydı.