Kim haklı kim haksız?

Ikinci alintilamadan sonra anlafim
Adamin da umurunda degil
Allam ne tuhaf bi iliski
Valla mayıs sonunda açmış konuyu
Hani bundan ayrılıp başkasıyla başlamadıysa aynı adamdır.
Bu adamı aldatmış oda affetmiş gibi yapıp bunun tüm hayatını kısıtlamış bi nevi intikam alıyor. O konuya da yazmıştım ama herkes tercihlerini yaşar neticede biz ne desek boş.

Ahahah sevgilinize babalar günü hediyesi almak saçmalik :63:... biri bana anneler gununde hediye verse gülerım aklindan zoru var diye:KK12: erkek olsam arkama bakmadan kaçarım :eek:

O kismini bende anlayamadim
Adam hakkinda duzgun yorum yapmak icin iliskilerinin suresini falan da bilmek lazim
Ama bana konu sahibi cok ustune dusup boguyor gibi geliyor
Tatil oncesi adamin gorusmek istememesi bunun gostergesi
Konu sahibinin kendiaini geri cekmesi.lazim
Şimdi M e g g M e g g 'nın paylaştıklarını okudum
Anormal bir ilişki olduğu belliydi zaten...

Valla mayıs sonunda açmış konuyu
Hani bundan ayrılıp başkasıyla başlamadıysa aynı adamdır.
Bu adamı aldatmış oda affetmiş gibi yapıp bunun tüm hayatını kısıtlamış bi nevi intikam alıyor. O konuya da yazmıştım ama herkes tercihlerini yaşar neticede biz ne desek boş.
Aynen oyle
Gencliklerini , en guzel zamanlarini heba ediyorlar , yazik gercekten

Konu sahibi galiba ya ben çok odunum ya da siz çok duygusalsınız.
Sevgilinize sırf “jest” olsun diye babalar gününü kutlamak için hediye almak nedir?
Sevgilim bana anneler günü için birşeyler yapsa gülerim, kahkaha atarım hoşuma bile gitmez.
Herşeyin yeri, ayarı var ne gerek var böyle şeylere.

Hediye alın, oturun yemek yeyin babalar günü diye gerek yoktu buna bence. Ayrıca gerçekten adamın umrunda değil yazdıklarınıza bakacak olursak. Geçiştirmiş hep. Sizde “özleriz” demişsiniz...

Ağır olmakta fayda var.

Erkek arkadaşından çocuğun mu var babalar günü ne alaka anlamadım ben :rolleyes:

Babalar günü hediye erkek arkadaşına alıyorsan saçma ama erkek arkadaşınla görüşememen onun arkadaşını sana tercih etmesinde haklısın seni pek sallamamis anlaşılan

Erkek arkadaşına :senden çocuğum olsun mesajını mi verecekmiş hediye sayesinde :D
Hamileyim eşime hediye bulamıyorum napsam diye fikir ver bari :D

Erkek arkadasına babalar gününde hediye alacak kadar kaldırırsan bir taraflarını, o da fazla pohpohlanmaktan olacak ki kendini ağırdan alıyor.

Sevgiliye babalar günü hediyesi alınması ne kadar heves edersen et tamamen saçmalık.

Babalar gününde baba yemeye çıkarılır. Şimdi bisey yazacağım ama pot kırarım falan diye susma hakkımı kullaniyorum.

Yaa nolur gözüm kanamış ve yanlış okumuş oliyim sevgilinize babalar günü hediyesi mi?

Ya nolur kizmayın ama nolur böyle seyler yapmayın.size göre bu ince düşünüp değer vermek belkide,ama yok ya olmaz yani.. herseyin yeri ayrıdır babanında sevgilininde kocanında.

Bide beklentinizi düşürün eğer sizi 10 gün göremicekse bırakın bunun telaşına o düşsün .o görmek için çabalasın..

Hayır ! Tamamen jest
Allah allah bekar adama, çocuğu da yokken ne jestiymiş bu. Belki de adam taşlandı, bir şey ima etmeye çalıştığınızı bile sanmış olabilir. Saçma bir jest yapmaya çalışmışsınız zaten de olmamış. Bunalmıştır büyük ihtimal. İnsanlara sadece onları ilgilendiren günlerde jest yaparsanız böyle olaylarla da karşılaşmazsınız.

İlla alacaksanız hediyenin aldı olmaz ki içinizden geldiyse alın da babalar günü doğru tercih değil :KK12: Adamın gözü korkmuş olabilir bence :halay:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Beynim yandı
Hediyeyi verirken babalar gününü de kutlayacak mıydın?
Geleceğin babası falan diye mi?

Hamileyim ama eşime babalar gününde bişey yapmayı düşünmüyorum çünkü daha ortada doğmuş bi çocuk yok
Kutlama adamın milyarlarca doğmamış çocuğuna ithafen mi???

Back
X