Kim haklı? Ne Yapacağım?

Sizin de mi ya? Ben geçen haftalarda masseter botoks yaptım biraz azaldı. Ama hala ağzımı biraz fazla açtığımda vites değiştirir gibi sağ sol yapıp yerine koyuyorum
Sorma bazen esneyemiyorum.Esneyemedikçe daha da geriliyor çene kaslarım, yan yatamıyorum (öbür tarafa kayıyor), geniş ünlüleri ağzımı açmadan söylüyorum, tak tuk sesler geliyor, kafasına göre çıkıp kafasına göre geri oturuyor. Bunlar her zaman olmuyor tabii. Ben yıllardır alıştım görmezden geliyorum artık kendisini. Bi ara arkadaşımın yatağına atlamıştım uzaktan salak içine masa lambasını saklamış o hafta çenemi tutarak yürümüştüm düşmesin diye dsdsd. Çok gergin sinirli olmamak lazım hatta hiçbirşeyi kafana takmıycaksın o zaman gevşiyor kaslar

Güldüm ya off çok geçmiş olsun :) ben de esnemeye yemek yemeye dikkat ediyorum. Allah yardımcımız olsun :)

Güldüm ya off çok geçmiş olsun :) ben de esnemeye yemek yemeye dikkat ediyorum. Allah yardımcımız olsun :)
Bişey daha anlatıyım daha da gül o zaman Bir arkadaşımla seyahat ediyoruz mola verdik wc ye falan gittim bi geldim ki kalabalık toplanmış sandım bi olay var. Yaklaştıkça baktım ki bizim kız insanları etrafına toplamış dövünüyor kalbini falan tutuyor.Korktum ne oldu dedim çenesi çıkmış panik yapmış beni bi gülme tuttu bu kızıyor beni bıraktın gittin çenem çıktı bi de gülüyosun diye. Eee ben yıllardır yaşıyorum yani bu durumu ara ara. Ne var bu kadar abartacak? İlk defa yaşayınca böyle oluyor sanırım. İnsanlar da yavaş yavaş dağıldı zaten dsdsgh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…