• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim haklı profil resmi

Ben öyle çocukluk yapan biri değilim.ama çok ağır bir kelime kullandı .. o an tepkimi öyle verdim..ama çocukluk yaptım..inşallah uzatmaz

Boşver, çok mu lazım whatsapp, telefonun arama özelliği, olmadı sms var. Hiç fark etmemiş gibi yap; işi düşerse kendi kaldırır engeli zaten.

Bir daha beraber fotografinizi koymazsiniz olur biter.Cok mu şart ?Su cift fotograf koyma konusunu yeme,icme ,nefes alma gibi birincil ihtiyaclar arasina koyanlari anlamiyorum.

Ben hiçbir tartışmamızda resim kaldırmam..öyle çocukluk yapmam.. ama dün çok ağır bir kelime söyledi sinirimi öyle çıkardım ..yoksa öyle çocuksu birş değilim ..
Sizin bu olaydan ziyade sorunlu bir evliliğiniz var zaten, konularınıza bakınca gayet açık.
Siz haklı olsanız ne olacak bu durumda eşiniz hatasını anlayacak mı?
Size karşı olan davranışları değişecek mi?

Sizin bu olaydan ziyade sorunlu bir evliliğiniz var zaten, konularınıza bakınca gayet açık.
Siz haklı olsanız ne olacak bu durumda eşiniz hatasını anlayacak mı?
Size karşı olan davranışları değişecek mi?
Evliliğim zaten sorunlu ama çok üzülüyorum artık ufacık şeylerden tartışma çıkıyor ..neye nasıl tepki vereceğimi şaşırdım

Al mektuplarını ver mektuplarımı olmuş.Önceki mevzularınızı bilemem ama burada siz çocukça davranmışsınız.

Evet çocukluk yaptım ..eşimin tepkisi devam eder ama..ikimizin fotosınu kaldırmayana kadar engeli kaldırmaz ..uzatıyor işte konuları

Ben ne yapayım ne diyeyim şimdi siz söyleyin? Sizinde hayatınızda illa ki çocuksu hareketleriniz olmuştır ..

Evliliğim zaten sorunlu ama çok üzülüyorum artık ufacık şeylerden tartışma çıkıyor ..neye nasıl tepki vereceğimi şaşırdım
Eşinizin karakteri ortada düşüncesiz, bencil bir adam, açtığınız eşimin iğrenç şakasından bıktım konusundan biliyorum.
Siz bu evliliğe devam etmek niyetindesiniz zaten hamileydiniz yanlış hatırlamıyorsam o yüzden verebileceğim tek tavsiye aldırış etmeyip böyle kabulleneceksiniz, başka yapacak birşeyiniz yok adamı değiştiremezsiniz bu yaştan sonra.
Kendinizi ve çocuklarınızın ruh sağlığını düşünüp umursamaz olmaktan başka yapacağınız birşey yok. Sizi üzmek istemem ama fotoğraf değiştirmekle falan yola gelmez bu adam, mümkün olduğunca tartışma ortamından kaçınacaksınız.

Eşinizin karakteri ortada düşüncesiz, bencil bir adam, açtığınız eşimin iğrenç şakasından bıktım konusundan biliyorum.
Siz bu evliliğe devam etmek niyetindesiniz zaten hamileydiniz yanlış hatırlamıyorsam o yüzden verebileceğim tek tavsiye aldırış etmeyip böyle kabulleneceksiniz, başka yapacak birşeyiniz yok adamı değiştiremezsiniz bu yaştan sonra.
Kendinizi ve çocuklarınızın ruh sağlığını düşünüp umursamaz olmaktan başka yapacağınız birşey yok. Sizi üzmek istemem ama fotoğraf değiştirmekle falan yola gelmez bu adam, mümkün olduğunca tartışma ortamından kaçınacaksınız.
O kadar güzel anlatmışsınız ki..umursamaz olmayı o kadar çok istiyorum ki..nasıl yapacam bilmiyorum öyle bir yapıda değilim ..bir yerde takıyorum ..

Yoo konuşuyor ..ne yapmaya çalıştığını niye uzattığını anlamıyorum

Back
X