• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim haklı profil resmi

Arkadaşım ben engellemedim ..ayrıca benimle konuşuyor.sırf fotoğrafı kaldırdım birdaha bırakırsan engellerim dedi
Tamam hani siz engellemediniz De ne biliyim normalde sevgililer fln engeller günlerce konuşmaz fln ya ordan engelleyip evde konuşunca eşinizin verdiği bu tepkinin bi anlamı kalmıyor

Hiç üstüne düşmeyecem..kendi bilir..kaldırmazsa da..üstüne düştükçe daha çok inat yapıyor

Aynı çatı altinda yaşıyorken whatsapp tan engelleseniz ne olur engellemeseniz ne olur?
Liseli ergenler gibisiniz ikinizde.

Misketleri ve bebekleri paylaşın. Birbirinizden özür dileyip barışın ve masanıza oturup birlikte resim yapın...

Ah pardon , ilköğretim sınıfı zannettim :kahve:

kızlar dün eşimle tartışmıştık yazdım buraya.. bana çok ağır bir laf kullandı o kadar zoruma gitti ki anlatamam ..ben de whatssapta profil fotoğrafımız ikimizin resmiydi ..kaldırdım ..çünkü çok kızgındım..iye kaldırdın deri sana kızdığım İçin dedim..birdaha ikimizin fotoğrafını yaparsan engellerim dedi seni..ben de yaparım nolacak ki dedim::hani inat İçin söylemedim ..ve beni engelledi ..siz olsanız ne yaparsanız

Kimse haklı değil, ne kadar boş şeyler bunlar :) Evli barklı akşam aynı eve giren insanlarsınız çocukça tripleşip birbirinizi engelliyorsunuz, fotoğraf değiştiriyorsunuz.. Allah başka dert vermesin.

Çocuk ruhlusunuz galiba. Deli dolu yaşanan aşkları severim. Büyütülecek bir şey değil cilveleşirsiniz düzelir aranız bence. Kavgaya dönüştürmeden düzeltmeye bak aranızı.

Sizde yani kızlar herkes saçmalamış çocukça vs şeyler yazıp durmussunuz ya kız zaten çok sinir oldum ondan yaptım onunla resmini kaldırdım demiş olabilir ne var bunda insan sinirlendiğinde eşini gözü görmek istemiyor hatta aynı karede olmak bile ...

Kim hakli başliğina cevabim
Kimse

Ben de su whatsapptan engelleme olayina hastayim. Normal mesaj atabilirsin,arayabilirsin,cok resim gonderesin geldiyse facebooktan resim atabilirsin
Yani whatsapptan engelleyince ne oluyo ki?
Eskiden whatsapp mi vardi :))

Back
X