- 9 Mart 2023
- 265
- 357
- 23
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varoşluk diz boyuKarşınızdaki kişinin pek umurunda değilsiniz ama kim hatalı diyorsunuz ya.
Siz hatalısınız.
Saygısızlık gördüğünüz noktada, asil bir biçimde yol vermediğiniz için.
Onunla böyle bir polemiğe girdiğiniz için.
Kendinizi küçük düşürdüğünüz için.
Bu yazdığınız cümleler, sevgisiz bir erkeğin sadece bilinçaltındaki öfkeyi ortaya çıkarır ve karşınızda duyguları olmayan biri var.
Size yakışan, sessiz sedasız arkanızı dönüp yolunuza devam etmek olmalıydı.
Yıllarca evli olup her gün eşini arayan soran eşler var.
Cicim ayı diye bir şey yok, tatlı dilli bir insan için her mevsim cicim ayıdır.
Siz sürekli ilgi istediğinizi söylüyorsunuz ama gerçekten seven bir erkeğe bunları söylemek zorunda kalmazsınız. Bırakın ne hali varsa görsün. Yolunuza bakın. Siz baskı kurdukça, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmış. Çıkarmayın şunların poposunu arş-ı alâya.
Ne o öyle aciz gibi.
Bu nasıl dört aylık bir ilişki bu adam seni istemiyor belli şuan yada yedekte tutuor bence sende çok sık bogaz ediyorsun boşver gitsinEki Görüntüle 3265030 4 aylık ilişkim var daha önce de konusunu açmıştım ilgisizliğinden şikayetçiydim. Gün içinde hiç arama yok mesela. Mesaj desen 2-3 tane. O kadar doldum ki artık dün ses kaydıyla her şeyi anlattım yaptıklarından rahatsız olduğumu. Şimdi buraya mesajlaşmamızı atıyorum. Sizce kim haklı benim hatalarım neler daha objektif yorumlarsınız diye konu açmak istedim.
Bu ne haklı veya haksiz adamı çok darlamissin.Kim bu kadar söylenen dırdır eden kadına ilgi gösterir.O sana 2 mesaj atıyorsa sende az atarsın.Erkege merak duygusu birakmamissinki.Surekli adamın ensesinde boza pişirmişsin.Eki Görüntüle 3265030 4 aylık ilişkim var daha önce de konusunu açmıştım ilgisizliğinden şikayetçiydim. Gün içinde hiç arama yok mesela. Mesaj desen 2-3 tane. O kadar doldum ki artık dün ses kaydıyla her şeyi anlattım yaptıklarından rahatsız olduğumu. Şimdi buraya mesajlaşmamızı atıyorum. Sizce kim haklı benim hatalarım neler daha objektif yorumlarsınız diye konu açmak istedim.
Sevmiyor işteAkşam arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor mesela o arada 5 dakikalık beni arayamaz mı
Sevgi arsızıÜzgünüm ama bu kadar dırdıra adam cevap vermiş sonunda da özür dilemiş, helal olsun.
İnsan net olmalı.
Yazarsın bir mesaj, verilecek tek bir cevap olur ya düzelir ya biter, bu kadar.
Sürekli ama şu yok bu yok hissizsin merak etmiyorsun, eee orada ne işiniz var o zaman?
Söylemekle olacak şey mi bu?
Hemen de başka biri yapıştırmışsınız, komik yani.
Çalışıyorum diyor, yok devam.
Hediye alacaktım bla bla, üfff.
Azıcık kendinize değer verin yahu.
Buda Arapti 2. Arap var o nerede
Hayalinizde kurduğunuz ilişkiyi adam yapmayabilir . Aramayabilir mesaj atmayabilir. Kendisi demek ki bu. Hoşunuza gitmiyorsa bu durum sizde aramayın inceldiği yerden kopsun . Kimse beni ara dedi diye aramaz insanın içinden gelecek. Bu triplerle arayası varsa bile aramaz aşırı zorsunuz bunaltıcı olurEki Görüntüle 3265030 4 aylık ilişkim var daha önce de konusunu açmıştım ilgisizliğinden şikayetçiydim. Gün içinde hiç arama yok mesela. Mesaj desen 2-3 tane. O kadar doldum ki artık dün ses kaydıyla her şeyi anlattım yaptıklarından rahatsız olduğumu. Şimdi buraya mesajlaşmamızı atıyorum. Sizce kim haklı benim hatalarım neler daha objektif yorumlarsınız diye konu açmak istedim.
Cok darlandim okurken. Baslarda tamam gayet normal ama zamanla yavas ilerler. Asiri ilgi odagina baglisin sanirim. Biraz dozunda yasamaya calis. Erkek arkadasinin beklentinin altinda ise ayril ne var bunda? Iliskiyi zorla devam ettirmenin anlami yok. Baski falan bende hic gelemem kusura bakma siz baya baya skntilisin.Eki Görüntüle 3265030 4 aylık ilişkim var daha önce de konusunu açmıştım ilgisizliğinden şikayetçiydim. Gün içinde hiç arama yok mesela. Mesaj desen 2-3 tane. O kadar doldum ki artık dün ses kaydıyla her şeyi anlattım yaptıklarından rahatsız olduğumu. Şimdi buraya mesajlaşmamızı atıyorum. Sizce kim haklı benim hatalarım neler daha objektif yorumlarsınız diye konu açmak istedim.
Bir Suriyeli Arap, bir Dubaili Arap var.
Mesajlardaki çocuk bildiğim kadarıyla Türk.
Bugün buluştuk çocuk yolda yürürken bile bazen elimi tutuyor bunlar normal mi ben mi abartıyorumHayalinizde kurduğunuz ilişkiyi adam yapmayabilir . Aramayabilir mesaj atmayabilir. Kendisi demek ki bu. Hoşunuza gitmiyorsa bu durum sizde aramayın inceldiği yerden kopsun . Kimse beni ara dedi diye aramaz insanın içinden gelecek. Bu triplerle arayası varsa bile aramaz aşırı zorsunuz bunaltıcı olur
Arap ve çapkın tercihi. Ha bir de Merve ondan hoşlanmayanları seçiyorMerve'nin her zamanki hali bu, kaderinden mi ne, böyle kabag*t heriflere denk geliyor, belki böylesinden hoşlanıyor bilemiyorum.