Kim haklı şimdi ?

Sırrı nedir bu ilişkinin :) benim için hayal sanırım
Boş ego kasıp öyle yaptım oldu böyle yaptım oldu demiycem çünkü hiçbir şey yapmadım. :) Kendisi sevdi ben sonradan sevdim. Seven kişi olunca yapıyor ilgileniyor üstüne düşüyor yaptıklarında batmıyor. Sevmeyen kişi de mazeret üstüne mazeret uyduruyor.

Boş ego kasıp öyle yaptım oldu böyle yaptım oldu demiycem çünkü hiçbir şey yapmadım. :) Kendisi sevdi ben sonradan sevdim. Seven kişi olunca yapıyor ilgileniyor üstüne düşüyor yaptıklarında batmıyor. Sevmeyen kişi de mazeret üstüne mazeret uyduruyor.
Ay gerçekten öyle ya sevmeyen kişi olunca bahane üstüne bahane 13 ay ben mücadele verdim şuan ayriyiz umursamıyor hala bile yok adam

Ay gerçekten öyle ya sevmeyen kişi olunca bahane üstüne bahane 13 ay ben mücadele verdim şuan ayriyiz umursamıyor hala bile yok adam
Benim de önceki ilişkim öyleydi. 3.5yıl görüştüm, 1.5 sene çok iyiydi sonraki yıllar tam bir ızdırap. Uzatmaların da uzatmaları, kimsenin kimseyi kaale almamaları, boş ego kasmalarrr falanlar filanlar. Bak hatırladım sinir geldi yine:) Ben sadece hayattan birsey isterken gerçekten inatlaşmamak gerektiğini anladım.

Back
X