Kim hakli sizce???

Issizlikle yalnizlik birlesince kotu oldum ara sira sacma sapan dusunuyorum.Soylediklerin de haklisin canim.Ise girsem evliligi hic dusunmezdim ama insan kurtulmak ve yaninda destekci biri olsun istiyor.
Canim senin psikolojin bozulmuş. Biraz daha sabırlı ol ve bekle RABBIM eminim önüne çok guzel fırsatlar çıkaracak. Ama asla bu yalnızlık psikolojisi ile evlilik düşünme hele asla sevmediğim bir kişi ile evlenme ve sadece bekle sabırla dua ile

İş güç bisekilde olur ama sevmedigin birisi ile sirf seni sevdigi icin yada maddi durumu iyi vs sebeple evlenmek zerre akıl işi olmadığı gibi mutlu falanda olmazsin. arti bencilliktir, ustunede onun sevgisini maddiyatini somurecegin icin bu parazitliktir.
Yani hakli olan sizsiniz.
Once is bulun, olmadi baska illere falan dahi bakin, sonra illaki seveceginiz biriside cikar.
Maddi gucu iyi olan kisilerle gorustum ama sevmedigim ve hayata bakisimiz uyusmadigi icin uzatmadan olmaz dedim.Ben de ayni sekilde dusunuyorum ama annemle bazen konusunca sorguluyorum ise girsem hic sorgulamazdim tesekkurler.

Canim senin psikolojin bozulmuş. Biraz daha sabırlı ol ve bekle RABBIM eminim önüne çok guzel fırsatlar çıkaracak. Ama asla bu yalnızlık psikolojisi ile evlilik düşünme hele asla sevmediğim bir kişi ile evlenme ve sadece bekle sabırla dua ile
Yagmurdan kacarken doluya yakalanma diyorsun yani.:bicak:Senin de hayattan beklentin neyse hayirlisiyla olur insallah canim.

Back
X