Arkadaşlar sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ben alkol almayan biriyim. Ama arkadaş çevrem alıyor. Ve onlarla pub a gidiyorum. Ben almıyorum. Sevgilim alkol alan birisi. Dün akşam arkadaşım görüşelim dedi ben de tamam dedim. Pub a gittik. Bu zaten ilk defa olan bişey değil. Sonrasında sevgilim aa pub a mı gittin oldu. Sonra bişey demedi. Bu sabah konuşurken ben de pub a gidicem dedi. Bana da garip geldi bi yandan da anladım fake olduğunu ama dedim tek başına mı bu saatte mi alkol alıcaksın. Bu arada sevgilim alkol alıyor. O da pub a gidip alkol almamak çok saçma zaten dedi. Ben de iyi ben de alayım o zaman dedim. Benim yanımda alabilirsin diyor. Ama kendi tek başına gidip alkol alacak. Sonra da yok gitmiycem tepkini merak ettim diyor. Sen bu konularda hassassın ama öyle mekanlara gidiyorsun buna şaşırıyorum diyor ve onu fa sorguluyor ve sıkıyormuşum bu konularda. Halbuki öyle bişey yaptığımı düşünmüyorum ben. Yaptığı da çok saçma geldi. Sonra da birbirimize güvenelim ben öyle ortamlarda olmam zaten diyor. Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım yaptığı çok saçma değil mi?