Kim haklı sizce?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.508
363
123
Arkadaşlar biliyorsunuz tedavi sürecindeyim. Şu an nakitim azaldı kısıtlı. Teyzemler yeni ev aldılar. Annem hediye almak istiyor. Annemin de maaşı var bu arada ama tüm paralar ortak bizde. Onun az zaten maaşı baya. İşte bir hediye düşünüyoduk 3 binlik vs. Annem şimdi tutturdu çeyrek altın alalım diye. Ben de fazla olur zaten tedavi sürecindeyim herkes biliyor dedim. Başladı ben kardeşime hediye alamayacakmıyım sen cimrisin o yüzden hastasın işte diye bilmiyorum ben mi haksızım

Maaşı ne kadar az olsa da çeyrek altın alacak kadar yetiyorsa ne alaka bu kadar müdahale ediyorsunuz?

Yok yetmez işte masrafları ben karşılıyorum tek yaşasa zor.
O size değil de siz mi ona destek oluyorsunuz? Bu durumda aylık kirayı ben karşılarım ya da faturalar bende gerisi sizde gibi bir limit koyabilirsiniz, anneniz de harcamalarını size göre ayarlamış olur.

Tükendi param birikimimi harcadım ve kredi çekicem tedavi için. Trilyoner değilim maalesef keşke olsam
Bahsettiğin rakamlarda kredilerin aylık ödemesi 50-60 bin bandında en az. Bunu ödeyebilecek gücü olan bir aile bir kereye mahsus bir çeyrek alacak para ayırabilir. Ya tedavi masrafları hakkında yalan söylüyorsun ya bu konuda yalan söylüyorsun.

milyon kredi çekmiycem 200 bin çekicem ve kredileri ödemiycem çalışana kadar. Milyon harcamam birikimimdi 15 yıllık. Ve hala iyileşmedim ne olacağım belli değil ameliyat olmam gerekecek belki arabayı satıcam o zamanda bu haldeyim yani.

Bahaneler bahaneler. Almak istemiyorum de geç. Bir çeyrekten kimse batmaz. Senin gelir seviyendeki biri hiç batmaz.

Bence asıl mesele almak istemiyorsunuz. Ve tedavi bahanesinin arkasına sığınıyorsunuz. Dümdüz ne gerek var anne 3binlik hediye alalım çeyrek fazla deseniz daha net olurdu bence. Bir şey yapmak istemeyince bahane üreten dümdüz söylemeyen insanlar bana da sinir bozucu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…