Maaşı ne kadar az olsa da çeyrek altın alacak kadar yetiyorsa ne alaka bu kadar müdahale ediyorsunuz?Arkadaşlar biliyorsunuz tedavi sürecindeyim. Şu an nakitim azaldı kısıtlı. Teyzemler yeni ev aldılar. Annem hediye almak istiyor. Annemin de maaşı var bu arada ama tüm paralar ortak bizde. Onun az zaten maaşı baya. İşte bir hediye düşünüyoduk 3 binlik vs. Annem şimdi tutturdu çeyrek altın alalım diye. Ben de fazla olur zaten tedavi sürecindeyim herkes biliyor dedim. Başladı ben kardeşime hediye alamayacakmıyım sen cimrisin o yüzden hastasın işte diyebilmiyorum ben mi haksızım
Yok yetmez işte masrafları ben karşılıyorum tek yaşasa zor.Maaşı ne kadar az olsa da çeyrek altın alacak kadar yetiyorsa ne alaka bu kadar müdahale ediyorsunuz?
Bence de normalde olsa durumumuz iyi şükür 2 çeyrek alalım ama hastayım dünya para gidiyor tedaviyeHayır haklısın bı çeyrek dünyanın parası olmuş üç bin liralık hediye yeterli
O size değil de siz mi ona destek oluyorsunuz? Bu durumda aylık kirayı ben karşılarım ya da faturalar bende gerisi sizde gibi bir limit koyabilirsiniz, anneniz de harcamalarını size göre ayarlamış olur.Yok yetmez işte masrafları ben karşılıyorum tek yaşasa zor.
Böyle bir limit koymadık yada sınır çizmedik haklısınız olabilirO size değil de si mi ona destek oluyorsunuz? Bu durumda aylık kirayı ben karşılarım gerisi sizde gibi bir limit koyabilirsiniz, anneniz de harcamalarını size göre ayarlamış olur.
Kendi limiti içerisinde kendi parasıyla istediği hediyeyi almış olmaz mı? Hem siz destek olmuş olursunuz hem de size güvenmemiş olur.Böyle bir limit koymadık yada sınır çizmedik haklısınız olabilir
Haklısınız ama yoksa ne yapalım? Kendimizi zorlamak mantıklı mı?Kardeşe yabancıya alınır gibi ev hediyesi alınmaz. Ya bir ihtiyacı varda elektronik vs gibi o alınır ya altın. Annen haklı yani.
Valla tedavisine milyon harcayabilen insanın bir çeyrek alacak parası vardır. Cimrilik yapıyorsun.Haklısınız ama yoksa ne yapalım? Kendimizi zorlamak mantıklı mı?
Tükendi param birikimimi harcadım ve kredi çekicem tedavi için. Trilyoner değilim maalesef keşke olsamValla tedavisine milyon harcayabilen insanın bir çeyrek alacak parası vardır. Cimrilik yapıyorsun.
Bahsettiğin rakamlarda kredilerin aylık ödemesi 50-60 bin bandında en az. Bunu ödeyebilecek gücü olan bir aile bir kereye mahsus bir çeyrek alacak para ayırabilir. Ya tedavi masrafları hakkında yalan söylüyorsun ya bu konuda yalan söylüyorsun.Tükendi param birikimimi harcadım ve kredi çekicem tedavi için. Trilyoner değilim maalesef keşke olsam
milyon kredi çekmiycem 200 bin çekicem ve kredileri ödemiycem çalışana kadar. Milyon harcamam birikimimdi 15 yıllık. Ve hala iyileşmedim ne olacağım belli değil ameliyat olmam gerekecek belki arabayı satıcam o zamanda bu haldeyim yani.Bahsettiğin rakamlarda kredilerin aylık ödemesi 50-60 bin bandında en az. Bunu ödeyebilecek gücü olan bir aile bir kereye mahsus bir çeyrek alacak para ayırabilir. Ya tedavi masrafları hakkında yalan söylüyorsun ya bu konuda yalan söylüyorsun.
Bahaneler bahaneler. Almak istemiyorum de geç. Bir çeyrekten kimse batmaz. Senin gelir seviyendeki biri hiç batmaz.milyon kredi çekmiycem 200 bin çekicem ve kredileri ödemiycem çalışana kadar. Milyon harcamam birikimimdi 15 yıllık. Ve hala iyileşmedim ne olacağım belli değil ameliyat olmam gerekecek belki arabayı satıcam o zamanda bu haldeyim yani.
Ne desem kafanızdakine inanmışsınız sormayın yormayın bari inanmayacaksanız.Bahaneler bahaneler. Almak istemiyorum de geç.
Benim inanıp inanmamam mesele değil. Annen inansın. Kardeşine mahcup olacak olan o sonuçta.Ne desem kafanızdakine inanmışsınız sormayın yormayın bari inanmayacaksanız.
3 binlik hediyeyle de mahcup olunacağını sanmam. Üstelik kendileri dediler söyledik şu an zordasınız hiç almayın daha neler diye.Benim inanıp inanmamam mesele değil. Annen inansın. Kardeşine mahcup olacak olan o sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?