Kim haklı sizce?

Mecburum ne yapayım sence? İyileşemezsem de arabamı satıp kapatıcam. Bankacı bir akrabam böyle tavsiye etti. İyileşeceğime inanıyorum. Hastayım raporluyum acım ağrım var ve düzelemedim bu yüzden çalışamıyorum baya da konu açtım, detaylıca yazdım. hala anlamaman tuhaf geldi.

Kanıtlar bence normalde böyle demezlerdi. Geçen sene sağlıklıyken ve param varken. Zor durumda olmayan insana zor durumdasın denmez heralde
Allah aşkına altın falan alma. Senin aldığın altından hayır görmez insanlar. Hediye de alma. Malum çok fakirleştin

Valla insanlar koltuk değneğiyle, tekerlekli sandalyeyle, kemoterapiden çıkıp, diyalizden çıkıp işine gücüne gidiyor. Ühühü dizim ağrıyor diye çalışmayan ilk seni gördüm. Ondan anlayamıyorum.

Allah aşkına altın falan alma. Senin aldığın altından hayır görmez insanlar. Hediye de alma. Malum çok fakirleştin
Ben demiyorum Kudr Allah hastalık vermesin haberin yok galiba bir fizik tedavi seansı 3 bin tl. Muayeneler 6 bin. Enjeksiyonlar keza iyi yerde yaptırırsan 230 bine kadar çıkıyor.

Tekerlekli sandalyeyle çalışabilecek bir ortam değil maalesefki. Aylardır 3 hekim heyet raporu veriyor git çalış ya diyen görmedim Kudr ben de anlamamana şaşıyorum.

Diz kireçlenmesine dediğine göre yüz binlerce lira saçtın bi de evde yatıyosun çalışmıyosun. annen kardeşine 1 çeyrek alınca haciz mi gelecek? Bahane üretiyosun çok ayıp olur
Yok tabiki ama şu anki durumumda hesabımı yapmak zorundayım gibi hissediyorum. Diğer teyzeme sordum şimdi evleniyormu ne altını diyor. Bilmiyorum ben haksızıım belki de düşünücem. Harcadığımda yıllardır yaptığım birikimimdi. Ve hayatımı öngöremiyorum belki ameliyat vs olmam gerekecek

Yarın uyanacağınızın garantisi var mı bu kadar detay yorar valla insanı .
Öyle ama şu an bir hastalığım var bu kesin zamanında harcadıklarımı keşke biriktirseydim diyorum hastalık gelince düşünce öyle olmuyor sanki ya. Bana çok dersler verdi bu hastalık çokk.

Ben demiyorum Kudr Allah hastalık vermesin haberin yok galiba bir fizik tedavi seansı 3 bin tl. Muayeneler 6 bin. Enjeksiyonlar keza iyi yerde yaptırırsan 230 bine kadar çıkıyor.
Enjeksiyona 200 küsur bin bayılan birinin çeyrek altının lafını etmesi de çok komik duruyor annen bile cimriliğinden başına bir şeyler geliyor demiş. Bir düşünsen mi acaba?

Özel sağlık sigortası yaptır, enjeksiyonlar zaten keriz kazıklamak için, tedavi etmez kısa süreki iyileşme sağlar. Gerçi senin ki çok farklı bir şeydi dimi kireçlenme

O ne aldı? Biz ev değiştirdik teyzem televizyon aldı teyzem ev değiştirdi annem balkonuna koltuk yaptırdı amcam ev aldı halılarını aldık vs ha 3 bin ha çeyrek altın eksi hesap yok mu
Bizde bu kadar büyük hediye alınmıyor ya. Biz de evi yeni aldık daha gelmediler bile şehir dışındayız. Mevcut evleri de kendi evleriydi daha büyüğüne taşındılar. Biz de çok alıp sattık o yüzden büyük hediye olayı yok.

Enjeksiyona 200 küsur bin bayılan birinin çeyrek altının lafını etmesi de çok komik duruyor annen bile cimriliğinden başına bir şeyler geliyor demiş. Bir düşünsen mi acaba?
Onun hastalığı o kadar önemli ki 200 bin de neymiş! Ev satmadan iyileştiğine bile inanmaz o

Öyle ama şu an bir hastalığım var bu kesin zamanında harcadıklarımı keşke biriktirseydim diyorum hastalık gelince düşünce öyle olmuyor sanki ya. Bana çok dersler verdi bu hastalık çokk.
Yarın telefonun düşse ekranı kırılsa 4-5 bın masrafı olsa naparsın ?

annem anlık söyler öyle cimri olduğumu kimseden duymadım. Annemin söylediklerini saysam ohoo ben işimde vs çok başarılıyım hep çalıştım. Ama ona göre bir dikiş tutturamamışım mesela. Onu öyle kabul ettim :) kredi çekip vericem Kudr param kalmadı 3. söyleyişim ama canım.

Özel sağlık sigortası yaptır, enjeksiyonlar zaten keriz kazıklamak için, tedavi etmez kısa süreki iyileşme sağlar. Gerçi senin ki çok farklı bir şeydi dimi kireçlenme
Yaptırdım onu da aynen.
Kısa süreli iyileşmeyi de bir görsem.
İleri tedaviler var epey kas gücüyle 10 yıl vs gidebiliyormuş. Kireçlenme var mı sende? Biliyosun heralde basitliğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…