Kim haklı sizce?

Aman bi çeyrek ayakkabı parası şimdi alsın kardesıne nolcak sanki .

ev alsam ablam odasının birini ben yapayım der hemen mesela kardeş sonuçta

Dedim zaten başta böyle planladık. Konuyada yazdım okudunuz mu? Okumadan yorum yapmayın bence.

Aman bi çeyrek ayakkabı parası şimdi alsın kardesıne nolcak sanki .

ev alsam ablam odasının birini ben yapayım der hemen mesela kardeş sonuçta
Ben de yaparım ama elimde yoksa önümü göremiyorsam. Yoksa 2-3 bin doğum günü hediyesi bile değil şu devirde.

Ben de yaparım ama elimde yoksa önümü göremiyorsam. Yoksa 2-3 bin doğum günü hediyesi bile değil şu devirde.
kardeşi olduğu içim makbul yani yapsın kadın yapmak istiyorsa kredi çekerken 3 bın fazla çekilir nolcak . Battı balık yan gider

Ne ee o zaman? Hiç tedavi falan karıştırmadan anne ne gerek var şuan çeyrek fazla deseydiniz diyorum. Şimdi yine yazacaksınız ama tedavi oluyorum ama ne olacağı belli değil diye. Ama insan o parayı vermek isterse verir. Tedavi sizin yalnızca bahaneniz. Anneniz de bunun farkında demek ki

Hayır tabiki zor durumda olduğumuzu vurgulamak istedim yani dışardan da böyle düşünülüyor anlamında
Dışardan öyle düşünüldüğünü kanıtlamaz ki bu. Kime sana hediye alacam deseniz aynı cevabı alırsınız. Nezaket falan filan…

E tamam şu an çeyrek fazla dedim zaten ben de. Tedaviyi karıştırıyorum derken elimde avucumdakini harcadım kenarda param kalmadı. Annem farkında değil üzülmesin diye fazla aksettirmiyordum ama ettirdim artık.
kardeşi olduğu içim makbul yani yapsın kadın yapmak istiyorsa kredi çekerken 3 bın fazla çekilir nolcak . Battı balık yan gider
Annemin mantığı da şu kredileri ödeyemiycen onlardan borç istersin işte. Altın alınca bu hak mı geliyor:) krediyi çekicem ama ödeyemiycem çalışana kadar

İnsan ınsana her zaman lazım çok 3 ün 5 in hesabını yapmamak lazım . Yarının ne getirecegı bilinmez

O ne aldı? Biz ev değiştirdik teyzem televizyon aldı teyzem ev değiştirdi annem balkonuna koltuk yaptırdı amcam ev aldı halılarını aldık vs ha 3 bin ha çeyrek altın eksi hesap yok mu

Ödeyemeyeceğin krediyi neden çekiyorsun? Akıl mantık işi mi bu? Hiç mi yol gösterenin yok? Parayı tedaviye gömüp iyileşmeyip yine çalışamazsan ne olacak? Ki ben hala senin neden çalışamadığını anlamıyorum.

İnsan ınsana her zaman lazım çok 3 ün 5 in hesabını yapmamak lazım . Yarının ne getirecegı bilinmez
Kesinlikle öyle. Ama altın alıp 1 ay sonra borç istemekte mantıklı gelmiyor. Ve inanın bazen öyle 3 ün 5 in hesabınu yapmak zorunda kalabiliyosunuz ki maalesef Allah hastalık vermesin

Kesinlikle öyle. Ama altın alıp 1 ay sonra borç istemekte mantıklı gelmiyor. Ve inanın bazen öyle 3 ün 5 in hesabınu yapmak zorunda kalabiliyosunuz ki maalesef Allah hastalık vermesin
yeri gelıyor çocuk ayağına ayakkabı istiyor sen dur diyip akraba düğününe altın götürülüyor böyle bi döngü

Dışardan öyle düşünüldüğünü kanıtlamaz ki bu. Kime sana hediye alacam deseniz aynı cevabı alırsınız. Nezaket falan filan…

Kanıtlar bence normalde böyle demezlerdi. Geçen sene sağlıklıyken ve param varken. Zor durumda olmayan insana zor durumdasın denmez heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…