- 6 Mart 2024
- 10.949
- 20.728
- 318
Dedim zaten başta böyle planladık. Konuyada yazdım okudunuz mu? Okumadan yorum yapmayın bence.Bence asıl mesele almak istemiyorsunuz. Ve tedavi bahanesinin arkasına sığınıyorsunuz. Dümdüz ne gerek var anne 3binlik hediye alalım çeyrek fazla deseniz daha net olurdu bence. Bir şey yapmak istemeyince bahane üreten dümdüz söylemeyen insanlar bana da sinir bozucu geliyor
Ben de yaparım ama elimde yoksa önümü göremiyorsam. Yoksa 2-3 bin doğum günü hediyesi bile değil şu devirde.Aman bi çeyrek ayakkabı parası şimdi alsın kardesıne nolcak sanki .
ev alsam ablam odasının birini ben yapayım der hemen mesela kardeş sonuçta
Konuyu okudum kısacık konu zaten.Dedim zaten başta böyle planladık. Konuyada yazdım okudunuz mu? Okumadan yorum yapmayın bence.
e o zaman?Konuyu okudum kısacık konu zaten.
kardeşi olduğu içim makbul yani yapsın kadın yapmak istiyorsa kredi çekerken 3 bın fazla çekilir nolcak . Battı balık yan giderBen de yaparım ama elimde yoksa önümü göremiyorsam. Yoksa 2-3 bin doğum günü hediyesi bile değil şu devirde.
Ne ee o zaman? Hiç tedavi falan karıştırmadan anne ne gerek var şuan çeyrek fazla deseydiniz diyorum. Şimdi yine yazacaksınız ama tedavi oluyorum ama ne olacağı belli değil diye. Ama insan o parayı vermek isterse verir. Tedavi sizin yalnızca bahaneniz. Anneniz de bunun farkında demek kie o zaman?
Alın tabi ki almanız lazım demelerini mi bekliyordun?3 binlik hediyeyle de mahcup olunacağını sanmam. Üstelik kendileri dediler söyledik şu an zordasınız hiç almayın daha neler diye.
Alın tabi ki almanız lazım demelerini mi bekliyordun
Dışardan öyle düşünüldüğünü kanıtlamaz ki bu. Kime sana hediye alacam deseniz aynı cevabı alırsınız. Nezaket falan filan…Hayır tabiki zor durumda olduğumuzu vurgulamak istedim yani dışardan da böyle düşünülüyor anlamında
E tamam şu an çeyrek fazla dedim zaten ben de. Tedaviyi karıştırıyorum derken elimde avucumdakini harcadım kenarda param kalmadı. Annem farkında değil üzülmesin diye fazla aksettirmiyordum ama ettirdim artık.Ne ee o zaman? Hiç tedavi falan karıştırmadan anne ne gerek var şuan çeyrek fazla deseydiniz diyorum. Şimdi yine yazacaksınız ama tedavi oluyorum ama ne olacağı belli değil diye. Ama insan o parayı vermek isterse verir. Tedavi sizin yalnızca bahaneniz. Anneniz de bunun farkında demek ki
Annemin mantığı da şu kredileri ödeyemiycen onlardan borç istersin işte. Altın alınca bu hak mı geliyor:) krediyi çekicem ama ödeyemiycem çalışana kadarkardeşi olduğu içim makbul yani yapsın kadın yapmak istiyorsa kredi çekerken 3 bın fazla çekilir nolcak . Battı balık yan gider
E tamam şu an çeyrek fazla dedim zaten ben de. Tedaviyi karıştırıyorum derken elimde avucumdakini harcadım kenarda param kalmadı. Annem farkında değil üzülmesin diye fazla aksettirmiyordum ama ettirdim artık.
Annemin mantığı da şu kredileri ödeyemiycen onlardan borç istersin işte. Altın alınca bu hak mı geliyor:) krediyi çekicem ama ödeyemiycem çalışana kadar
Ödeyemeyeceğin krediyi neden çekiyorsun? Akıl mantık işi mi bu? Hiç mi yol gösterenin yok? Parayı tedaviye gömüp iyileşmeyip yine çalışamazsan ne olacak? Ki ben hala senin neden çalışamadığını anlamıyorum.E tamam şu an çeyrek fazla dedim zaten ben de. Tedaviyi karıştırıyorum derken elimde avucumdakini harcadım kenarda param kalmadı. Annem farkında değil üzülmesin diye fazla aksettirmiyordum ama ettirdim artık.
Annemin mantığı da şu kredileri ödeyemiycen onlardan borç istersin işte. Altın alınca bu hak mı geliyor:) krediyi çekicem ama ödeyemiycem çalışana kadar
Hepşine hayıylı olsunO ne aldı? Biz ev değiştirdik teyzem televizyon aldı teyzem ev değiştirdi annem balkonuna kolyık yaptırdı amcam ev aldı halklarını aldık vs ha 3 bin ga çeyrek altın eksş hesap yok mu
Sndndndn klavyeme alışamadım yaHepşine hayıylı olsun
Ne kırıcı bir cümlesen cimrisin o yüzden hastasın işte diye
Kesinlikle öyle. Ama altın alıp 1 ay sonra borç istemekte mantıklı gelmiyor. Ve inanın bazen öyle 3 ün 5 in hesabınu yapmak zorunda kalabiliyosunuz ki maalesefİnsan ınsana her zaman lazım çok 3 ün 5 in hesabını yapmamak lazım . Yarının ne getirecegı bilinmez
yeri gelıyor çocuk ayağına ayakkabı istiyor sen dur diyip akraba düğününe altın götürülüyorKesinlikle öyle. Ama altın alıp 1 ay sonra borç istemekte mantıklı gelmiyor. Ve inanın bazen öyle 3 ün 5 in hesabınu yapmak zorunda kalabiliyosunuz ki maalesefAllah hastalık vermesin
Dışardan öyle düşünüldüğünü kanıtlamaz ki bu. Kime sana hediye alacam deseniz aynı cevabı alırsınız. Nezaket falan filan…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?