Kim haklı

Haklısınız.. İnşallah boşanacağım. Ayrıca özellikle bana ağır konuşan herkese teşekkür ederim.
Bakın bunu fark ettiğinize göre gerçekten akıllı bir kadınsınız. Burada sert konuşulduğunda genelde konu sahipleri "kıskanıyorsun kızaaam" moduna girer. Halbuki şok etkisi yaratmak için birebir bir şey bu. Eminim ondan kurtulduğunuzda çok daha güçlü bir kadın olacaksınız

Çok güzel yazmışsınız. Sağolun.

Esine böyle davranan asaglik kompleksi olan biri kendisi büyük ihtimalle aldatiyordur. Insan kendinden bilirmis

Kendisi ezik karakter seni de öyle yapmaya çalışıyor..
Böyle dangalaklar güçlü,başarılı,ayakları üzerinde durabilen kadınları sevmez..

Onlara dövsede sövsede kocam diye gezen koca meraklısı kadınlar cazip gelir...

Öküz herif..

Hayır nefret ediyorum. Ama baştan kurtulamadım. Sonra bu saygısızlığı yuttum. Ne denir kendi aptallığım.

e başta yuttunuz bitti değil ki hala devam ediyor hala yutuyorsunuz. küfür işitmekten zevk almıyorsanız boşanabilirsiniz.

Ben sana cok alakasiz bir soru sorucam. Esin ne is yapiyor ? Eger ki meslegi yada pozisyonu senden daha dusuk se zaten ne soylemek istedigimi anlamissindir. Eger meslegi senden daha yuksek bi mevkideyse ozaman sknti buyuk cnku esin ruh hastasi olablr. Asiri kiskancmis ve uzgunum ki kiskanclk asla tedavi edilecek bir hastalik degil. Bununla yasamayi ogreneceksin yani atiyorum biraz daha mesafeli olucaksin isyerindekilerle ne bilim esinle konusrken onlarin cikda onemli olmadigini onemsemedigini belirtecek seklde konusucaksin ve bu tarz konulari asla eve tasimicaksin. Esini duzetmek istiyorsan da ayrilacaksin cnku asla duzelmez.

Sadece erkek çalışanları takıyorsa aşırı kıskanç.
Kadınlara da laf sayıyorsa gerçekten kırmış kafayı.
Ama siz iyi bir insansınız, hiç hak etmemişsiniz, üzüldüm.
Sadece erkek. Benden çok küçük çok büyük kısa uzun şişman zayıf farketmez. Kapıyı açıp içeri girerken kapıyı tutan komşumuza çok teşekkür ederim dedim diyede olay oldu. İçten demişim.

Reactions: KV_
Ben olsam her konuda ona ağır hakaretler eder sonra bosardim

İş yerinde a sosyal oldum. Yine olmadı. Yerimde değilken aramış. Aradım tuvaletteydim dedim. He ve tabi tabi gibi laf lokmalar off öyle zor ki

Kendi işi esnaf

Hiçbir yorumu daha okumadan, sadece konuyu okuyup sorunuzu cevaplamak istiyorum. Tek bir yanlışınız var o da bu adamla hala muhattap olmak.

İş yerinde a sosyal oldum. Yine olmadı. Yerimde değilken aramış. Aradım tuvaletteydim dedim. He ve tabi tabi gibi laf lokmalar off öyle zor ki
Benm halamin kocasi aynen boyle ruh hastasi asiri kiskanc asagilik kompleksi var bunu hincini kadinin isndencikariyor resmen.takmamayi ogrenmen lazm kufurleri duymazdan gelebiliyorsan yada cevabini verip susturabilyorsan devam et.yoksa yol verceksin uzgunum

Sorun eşinizde.

Vicdanı var mı?

Ne ölümden anlıyor? Ne unutuyor?

Bayatladi bunlar artık yeni bir şey söyle deyin.

Size guveniyor guvenmese boşardı bu maddeler olduğunda.

Unutulacak bir iki maddeyi bile unutmamis pes ya ben olsam egonla sana mutluluklar derdim.

Haddini bildirin esinizin saçma seylerle sizi uzemesin bi daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…