Kim haklı

Sakın ve sabırlı olun öncelikle.
Bu durum geçecek böyle düşünün.
Hani derler ya herşey üst üste gelir, buda öyle olmuş.
Ama sonra ne olur biliyosunuz, bemberrak bir hayat sizin için hazırlanmıştır.

Guclu olun hepsi gececek

Kıyamam size ya nelerden hakaret yemişsiniz.. bu not olayı nedir eşinizin cebine başkası mı atmış?
O mu yazmış ona mı yazılmış bilmiyorum. Beni engelleme yaşanmışlıklara saygın varsa ara lütfen yazıyordu. Makinaya atmadan önce cep kontrolü yaparken buldum.

O mu yazmış ona mı yazılmış bilmiyorum. Beni engelleme yaşanmışlıklara saygın varsa ara lütfen yazıyordu. Makinaya atmadan önce cep kontrolü yaparken buldum.
Yani sizi aldattığından süpheleniyosunuz doğru mu anladım? Öyleyse kişi kendinden biliyomuş işi kendisi bi haltlar yerken sizin de kendi gibi olduğunuzu sanmış.

Yani sizi aldattığından süpheleniyosunuz doğru mu anladım? Öyleyse kişi kendinden biliyomuş işi kendisi bi haltlar yerken sizin de kendi gibi olduğunuzu sanmış.
Evet. Yetmedi küfürler... Evde bu konuyu açtığım gün aç susuz oturdum sizinle yazıştım. Dua ettim sebep ver güç ver diye. Bir kaç gün sonra not buldum.

Kaza yaptım. Şuan kaldığım evi su bastı. Ruhum daralıyor. Mutsuzluk ta tavan yaptım. Sanki dahada kötü olacak. Evime dönmeyi düşünmüyorum ama çok mutsuzum şuan.
Sakin ol.. Anladığım kadarıyla sen çok güçlü kadınsın.. Bunların da üstesinden gelirsin... Hayatın mizah anlayışı bu maalesef.. Genelde kötü olaylar hep üst üste gelir.. Ama bu sürecin atlatabilirsen eskisinden daha güçlü ve daha salam olursun..

Umarım kararlı olursunuz çünkü bu adamla ömür geçmez. Yeni konu açın isterseniz daha çok destek görürsünüz. Sizin üzülecek hiçbir şeyiniz yok, o üzülsün size yaptıkları için.

Hem hayatınızı size zehir etmiş hem de aldattığını fark ettiniz öyle mi, ne kadar terbiyesiz bu insanlar ya resmen çiğ süt emmişler. Şuan ki şartlarınızı bilmiyorum ama destek olmaya geldim ben, inşallah daha iyi olacaksınız güçlü olduğunuzu anlayabiliyorum. Pes etmeyin, evi su bastı vs diye mevcut duruma mutsuzlukları umutsuzlukları yüklemeyin.

Canım sen onu hala seviyor musun?önce ne yapmak istediğine karar ver.iş sen de bitiyor.

bizler için boşan demesi kolay.sen çok güçlü bir kadınsın.eve kendini hapsetme,en kısa zamanda çalışmaya başla.yeni insanlar tanı,sevdiğin ne varsa yap.bu tarz süreçlerde insanın içinden hiçbir şey yapmak gelmez.yapacağın en kötü şey kendini dinlemek olur.psikolog desteği al.

kendine güven lütfen.eşin elbetteki haklı değil,ama bunu göremiyor.ilk sayfada anlattıklarını aynen ona da anlat,tabi o barışmak istiyorsa.eşinin takıntılı bir ruh hali var,anı yaşayamıyor,mutlu olamıyor,seni de mutsuz ediyor.bu not meselesi aldattığını gösteriyor,haklı tarafı yok.ve burda top eşinde.hala üste çıkmaya çalışıyorsa tutulur bir tarafı kalmıyor.masaya yumruğunu koyman gerek,ezik olma,haklılığını göster.

Embriyo meselesine odaklanmışsın.unut şimdi onu.yaşım geçiyor yeni birini bulmak çocuk doğurmak vs diye düşünüyorsun biliyorum.yapacağın ilk hamle yumurtalarını toplatmak olur,yumurta dondurursun.hatta yumurta havuzunda toplanır bikaç ay.ve seni hak eden doğru adamdan doğru zamanda çocuk yaparsın.hiç düşündün mü belki de bu adam senden bir çocuğu haketmediği için şimdiye dek bebişin gelmedi.

Burada en önemli soru senin ne istediğin?sen bütün hatalarına rağmen bu adamla devam etmeliyim mi diyorsun yoksa bıktım artık haksızlığını görüyorum ama boşanmaya cesaretim yok mu??cevabına göre sana tavsiyelerde bulunabiliriz.

Seni genelde şirin mirin mesajlarınla tanıdım. Böyle ciddi ciddi uzun uzun yazmışsın. Çokta güzel yazmışsın. Teşekkür ederim. Hepsini dikkate alacağım.
Yeni konu açıp yazıyorum son durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…