Annemler ev aldı ve borçalrı var kredi borçları dışında etrafa botçları çok fazla var. Annem bir kaç defa bana milleti örnek gösterip hani kızlarının altınlarını almışlar gibi bişi söyledi ama benim eşim biz evlenir evlenmez altınlarımı istedi ticaret yapıp ev almak için ben de verdim annemlere altınlarımı istesem de veremem. Allaha şükür eşim para topladı hala da topluyo dün akşam ilk defa eşime konu açtım evde dört beş tane çeyreklerim var ve aileme vermek istediğimi söyledim sıkışıklar dedim eşim tamam dedi hatta brn de para verebilirim dedi ama böyle ısrarcı değil sormak için gibi ben de kabul etmedim çünkü hem babama konuyu açmamıştım. Sabah ta anneme söyledim son raddeye girerseniz eşime söylicem bir miktar borç alırım ondan dedim. Annem caminin önünden dilenirim daha iyi dedi ben de sinirlendim ne diyosun anne dedim sinirle odadan çıktım. Ya ben onlara yardımcı olmaya çalışıyorum eşimle konuşuyorum onlar için annemin ettiği lafı ben mi abartıyorum. Annem çok alıngan. Ben çalışmıyorum maddi gelirim yok ama eşime söylersem kesinlikle verir öyle biri değil ama ben eşime ailemin durumunu şimdiyd kadR açmadım istemedim