- 6 Eylül 2016
- 223
- 294
- 33
- 37
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Ben zaten elimden geleni yapıyorum bi kere olan bir şey bu orda hastta olmadı ki neye göre haklı buldunuzHaklı.
Alakası yok gezmeyi severim ama çocuğumu süründürecek halim yok ki bu gezme değilSiz anne olarak sakınca görmediyseniz bu kadar abartmasına gerek yokmuş. Kardeşiniz için önemli bir gün sonuçta. Eşiniz size güvenmiyor mu bu konuda? Yani çocuk çok hasta olsa da sürükleyip götüreceğinizi mi düşünüyor?
Ben zaten elimden geleni yapıyorum bi kere olan bir şey bu orda hastta olmadı ki neye göre haklı buldunuz
Duruma göre gidicem dedim o da hasta olursa zorlama dedi ben de tabi ki öyle dedim o kadar gitmeyeceğimi düşündü herhaldeBu konuyu eşinizle konuşmadiniz mi öncesinde ? Kardeşinizin durumu ve çocuğunuzun hastalığı belli süredir biliniyormus. Ortak karar alınacak kadar bir zaman aralığı var. Bir gün önceki akşam bile bahsedip, kararlastirabilirdiniz.
Evet bazı anneler biraz daha rahat oluyor ama ben zaten ilgilş bi anneyim ondan daha ilgilşyim uzaktan ahkam kesiyor banaBabalar annelerden cok annelik yapmaya hazirlar ben de yasiyorum cok merakliysan al sen bak diyesim geliyor aksamlari isten geldiginde izin gunlerinde vakit geciriyor ama yaptigi banyonun suyu sicak mi ya kadar sorabiliyor yok ben buz gibi suyla yikdim :)
Belki de dolu dolu vakit gecirememeyi boyle tolere etmeye calisiyolar ama siz annesisiniz cocugun gitme durumu olmasa zaten goturmezsiniz cocugunu en iyi annesi dusunur bakar
Eşinize güvenmez misiniz acabaHakli haksiz bilmiyorum ama ben cocugumu atesliyken insan arasina sokmam.
Esim boyle bisey yapsa iyi bi cemkiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?