Kim haklı

minikmavikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
223
294
33
37
yine bir kim haklı konusu

Eşim uzakta bi aylığına annemin yanındayım konferansta tel yasak sadece akşamları arayabiliyor

Oğlum beş gündür ateşli düşürüyoruz tekrar çıkıyor 3 tane doktora götürdüm

İlacı verince biraz toparlıyor etkisi geçince yine aynı halsiz ateşli vs.

Bugün Kardeşimin kız istemesi vardı. Aynı şehirdeyiz ama yol uzak 1 saat. Eşim akşam aradı gittin mi dedi ilacın etkisiyle iyi dedim geldik dedim

Başladı mesaj yağdırmaya seni affedemiyorum bunu nasıl yaptın asla izin vermezdim hasta çocuk evden çıkmaz gezmenin sırası mı vs ben savunma yaptıkça çocuğa bak şaf yetiştirme falan diyor

O kadar sinirlendim ki gezme mi bu ya bi kere olabin bir şey arabayla gidilip gelindi bir tek onun mu çocuğu ben zaten ilgili bi anneyim vurdumduymaz değilim ki

Ne diyosunuz arkadaşlar ona göre alttan alacağım haksız mıyım ben ben evde oturacak mışım. Gitmesem de hastaydı zaten çok saçma değil mi.

Normalde çok karışmaz böyle şeylere ama uzakta göremediği için aklı kalıyor dedim ama iyice abarttı yani

Alakası yok gezmeyi severim ama çocuğumu süründürecek halim yok ki bu gezme değil

Eşinizi de anlamaya çalışın. Uzakta. Devamli cocuk hasta doktordan doktora gittiğini duyuyor. Elindende şu an geldiği birşey yok. Gözünde durumu olduğundan büyütmüş olabilir. Sahsen çocuk hastaysa o an bende evde dinlenmesini sağlarım, yani 1 saatlik yolu gitmem. Ama siz o anda iyi mi kötü mü daha iyi bilirsiniz. Eşinizide sizide haksız görmedim. Sakin kalın. Gereken bilgileri verin sadece. Size saldırmaya tabi hakkı yok,ama demek ki oda tedirgin cocugun sağlığı için

Bu konuyu eşinizle konuşmadiniz mi öncesinde ? Kardeşinizin durumu ve çocuğunuzun hastalığı belli süredir biliniyormus. Ortak karar alınacak kadar bir zaman aralığı var. Bir gün önceki akşam bile bahsedip, kararlastirabilirdiniz.

Aman çocuk işte bugün hasta olur yarın iyi olur. Büyütmüş gözünde bence. Fazla takılmayın olmuş bitmiş. Şu saatten sonra her şey geçmiş.

Ben zaten elimden geleni yapıyorum bi kere olan bir şey bu orda hastta olmadı ki neye göre haklı buldunuz

Sıradan değil inatçı bir ateş söz konusu olan.Üstelik kışın en soğuk günlerini yaşıyoruz.

Kalabalık bir ortam.Hazırlığıydı, gittisi geldisiydi bütün gün çocuk ortada.

Ben olsam ya güvendiğim bir arkadaşımdan falan rica ederdim yanında durması için ya da

gitmezdim.

Babalar annelerden cok annelik yapmaya hazirlar ben de yasiyorum cok merakliysan al sen bak diyesim geliyor aksamlari isten geldiginde izin gunlerinde vakit geciriyor ama yaptigi banyonun suyu sicak mi ya kadar sorabiliyor yok ben buz gibi suyla yikdim :)
Belki de dolu dolu vakit gecirememeyi boyle tolere etmeye calisiyolar ama siz annesisiniz cocugun gitme durumu olmasa zaten goturmezsiniz cocugunu en iyi annesi dusunur bakar

Duruma göre gidicem dedim o da hasta olursa zorlama dedi ben de tabi ki öyle dedim o kadar gitmeyeceğimi düşündü herhalde

Evet bazı anneler biraz daha rahat oluyor ama ben zaten ilgilş bi anneyim ondan daha ilgilşyim uzaktan ahkam kesiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…