Kim hakli?

Şaka hoş olmamış ama sizin de tepkiniz doğru değil. Kendinizi kontrol edememişsiniz. Cam parçası size, eşinize, çocuğunuza zarar da verebilirdi. Şu durumda ben eşinize hak verdim biraz.

Eşinizin yaptığı cidden kabak tadı veren bi şaka olmuş ama sizin yaptığınız da normal değil. Çocuğunuz var, sorunlarınızı çocuk dışında çözmeniz çok daha iyi olur. Çocuğun yanında hakaret edip bi şeyler kırmak da bi şiddet türü neticede. Onun dışında siz haklısınız tabii ki, rahatsız oluyorsanız oluyorsunuzdur inatla üstüne gitmesinin bi anlamı yok.

Ben de o denli bir tepkiyi nasil verdigimi, o lafi nasim ettigimi anlayanadim. Sonrasinda durup dusundum hatta nasil boyle oldu diye
Ya surekli surekli de yapmyor belki ama , bazen kapi arkasina saklanyor bazen baska bisey. Sevmiyorum. Ama o farkinda bile degil ufak tefek yaptigi seylerin. Dun de hatta biktim bu salak şakalarindan dedim. Ben boyle şakalar yapmam ki , bu ilk defa oldu ve sen aşırı tepki verdin diyor. Obur yaptiklarini saymiyor bile yani. Ona gore cok basit onlar neden kizdigimi anlamiyor. Bu son yaptiginin asiri oldugunu kendisi de kabul etti zaten qma ilk kez yaptim boyle bisey diyip durdu.

Tabikide siz haklisiniz
Ne bekliyordu hep birlikte gulmenizi mi ?
Kim olsa korkar, sizde insaniz insanlarin korkularini saka konusu eden insanlardan nefret ediyorum

Çocukla alakalı hoş değil ama diğer şakalarını farkediyormuşsunuz zaten ne var bunda bu kadar bardak fırlatacak o zamanda çocuk korkmuştur madem bu kadar düşüncelisiniz ya

Cam bardağı küçük bir çocuğun olduğu bir yerde yere mi fırlattınız? Küçük parçacıklar çocuğa gelebilir. Çok fazla bir tepki bu

İkinizinde haklı ve haksız olduğu yerler var ki zaten evliliklerde kavgalar genelde böyledir sadece herkes kendi cephesinden bakıp sadece kendini haklı görür. Karşılıklı özür dileyip unutun bence. Verdiğiniz tepkiden çocuğunuz da korkmuştur o yüzden birlikte birşeyler yapıp o gecenin üstüne güzel anılar koyun. Gerçekten basit ve küçük bir konu uzattıkça da gereksiz büyür.

Linç is loading ama sen haklısın insan olana laf bir kere anlatılır böyle aptal aptal şakalardan hoşlanmam bir kere yapma demişiz eşek misin anlamıyorsun yani ben cinnet geçirirdim iyi az yapmışsınız

Aynı öküz bende de var. Ben çare bulamadım 7 yıldır. Sen bulursan lütfen bana da yaz. Tamamen kesilmedi eşek şakaları ama ara ara nüksediyor

Tabii ki sen haksızsin. Üstelik aldatıldıgini ogrensen küçük kızının yanında bardak kırıp çığlık atıp bela okumak yanlış olur. Kocanın ağzına odada da s.cabilirirsin. Anne baba olmuş insanların biraz daha olgun olmasını , dürtüsel tepkilere daha az yer vermesini beklerim ben . Benim annem de sizin gibiydi, gercekten çekilecek gibi değil, çok zor.
Çocuk yetiştirirken daha çok endişe edeceksiniz, çok defa yüreğiniz ağzınıza gelecek. Her seferinde adrenalinden aşırı tepkiler mi vereceksiniz?
Pazar yerinde çocuğunu kaybedip bulur bulmaz bir tokat geçiren yurdum annesi gibisiniz. İsin en kötü tarafı da daha yolun coooook başındasiniz. Bebeğiniz daha yeni doğmuş. çok acil kendinize cekiduzen verin, çocuğunuz bu yönünüzle hiç tanismasin

Sık sık bu şakayı yapan birine tepkinizi bebeğinizin yanında yapmayı mı beklediniz?
En ufak sesten korksun diye mi?
Tam tersi şimdiden ani sese alışsın diye mi?
O bardak kırılınca parçalar nerelere gidiyor acaba?
İkiniz de haksızsınız ama daha çok siz bence.
Bu olayın sevgili zamanları,nişanlı zamanları, bebek öncesi zamanları var. Böyle tepkiyi öncesinde göstermek lazım.
Birden olmıyorsa bilerek göstermek lazım hoşlanmadığınız bir durum ise.
Ben küçük bebeğe üzüldüm sadece tek haklı o konuda.

Eşim hatalı ama Allah belanı versin lafı yüzünden yüzünüze bakmazdım bir süre.

Artık bardak dolmuş taşmamasi imkansız olurdu.
Çocuğun önünde yaşananlar kötü ama anne de bir insan.
Adam resmen büyümemis bir çocuk.
Benim eşiminde başka mantiksiz hareketleri oluyor çocuğun yanında ne kadar uyarsam da değişmiyor.
Ama böyle korku dolu şakalar yapılsa bana da tepkim farksız olmazdi.
Benimki de çocuğu değişik seviyor sonra karışıyor oluyorum.
Yani bazı şeyleri akıl etmek zor olmasa gerek.

Eşiniz saçma davranmış, siz fazla tepki vermişsiniz. Bundan sonra en azından bebekle ilgili şakalar yapmaz diye düşünüyorum.
İşin kötü tarafı, Allah korusun bundan sonra bebek gerçekten düşse, bu sefer de siz eşiniz şaka yapıyor sanıp ciddiye almayabilirsiniz. Böyle şeylerden korkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…