Kim Haklı?

adkka

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
16
0
0
İstanbul
Günaydın arkadaşlar,
İlk mesajım olduğuna bakmayın aslında uzun yıllardan beri buraya üyeyim ama kendi hesabımdan yazmak istemeyip arkadaşımın hesabından konu açıyorum sizlere.
Benim 3 aydır güzel giden bir ilişkim vardı.Ayrı şehirlerdeyiz ve görüşemiyoruz böyle oluncada onun stresiyle ilişkiyi yürütmek de bir hayli zor oluyor.
Geçen cuma günü onun sevdiği, gerçekten baba gibi gördüğü sanatçıya -dikkatinizi çekerim şarkıcı bu kişi- hiç sevmiyorum şu adamı kro dedim diye bana kızdı.
Sen sevebilirsin ama ben sevmiyorum nefret ediyorum dedim diye sen ona küfür de edersin dedi,ben de terbiyem müsaade etmez ama edebilsem ederim çünkü sevmiyorum o adamı dedim.
Böyle dedim diye kızdı bağırdı tamam kapatalım dedikçe sen nasıl öyle dersin diye daha çok bağırdı, bende iyi o zaman bundan sonrada böyle şeyler yüzünden kavga ederiz rahatlarsın sen de dedim.
O da bana kavga etmeyiz çünkü bundan sonrası yok dedi,son olarak da dilini kesmeden ilişkiyi kesiyorum dedi.Ben tabi şok,sen bilirsin diyebildim sadece ve bitti.
Baktığınızda çok küçük bişey ama bizim kavgalarımız hep küçük şeylerden çıkıyor ve o çok zor yatışıyordu.Çok çok sinirli biriydi bunu da göz önünde bulundurarak;
Şimdi kızlar burada kim haklı? Ben onun sevdiği birine saygı göstermemiş gibi görünüyorum ama o da bana saygı göstermeyip o adamı yüceltmiş olmuyor mu?
Yorumlarınız nedir bu konuda?

haklı yada haksız arama bence.

iyi ki bitmiş bu ilişki... ucuz kurtulmuşsun...

Allah sana acımış.

zaten şimdi bitmeseymiş sonra bitecekmiş belli.. ufak şeylerden kavga çıkıyorsa boşver biterse bitsin bence çok iyi olmuş.. ha bu konu ha başka konu için bitmiş hiç farketmez...

haklı haksız olayını boşverin ve dilinizi kesmeden bu adamdan kurtulduğunuz için sevinin

Onun zevklerine saygi duymani beklemis. Sen de sert cikinca cigirindan cikmis.

Eger bu kadar minik bir sey bu sekilde sonuclaniyorsa, ciddi konularda ne yapacak onu merak ediyorum.

Bu adam hayatinda bir kayip olamaz. Saygi olayi asil kendisinde sifir bence.

haklı yada haksız arama bence.

iyi ki bitmiş bu ilişki... ucuz kurtulmuşsun...

Allah sana acımış.
Sağol cnım yorumun için, acaba ben mi haksızlık yaptım diye içim içimi yiyordu keşke böyle olmasaydı
zaten şimdi bitmeseymiş sonra bitecekmiş belli.. ufak şeylerden kavga çıkıyorsa boşver biterse bitsin bence çok iyi olmuş.. ha bu konu ha başka konu için bitmiş hiç farketmez...
Haklısın çok sinirli biriydi bide kabul etmiyordu sinirli olduğunu.
haklı haksız olayını boşverin ve dilinizi kesmeden bu adamdan kurtulduğunuz için sevinin
Çok ağır kelime en çok da bu zoruma gitmişti zaten.
Evet beni düşündüren de bu zaten.Daha ileri gittiğini düşünüyorum ama yok karanlık ilerisi.

Şaka mı bu. Gerçekten çok şaşırdım.. Babasımıymış o sanatçı? Onu omu kurtarcakmış. Kimin haklı olduğu ap açık ortada bide soruyosun. Senin adına çok sevindim böyle bi hastadan kurtulduğun için. Şimdi ayrılmasaydın evlendiğinizde babasına/annesine en ufak bişe sölesen koşa koşa gidermiş dava açmaya. Ben şimdi bile sevgilime diyorum annen saçma düşünmüş niye öyle yapmışki vs diye eleştiriyorum yani. Ne var bunda üstelik bi sanatçı yani hakarette etsen bu senin düşüncen saygı duyması lazım!!

gerçekten şaka gibi anlaşılan o ki tv de gördüğü bir şarkıcıya senden daha fazla değer veriyor. sen hala haksız mıyım diye soruyorsun yapma ALLAH aşkına birdaha sakın görüşme boyle bi insanla. 3 ayına yazık

bence o haklı ama tepkisi bunu ifade edişi yalnış
Neden o haklı dedin? Gerçekten neden böyle dediğini bilmek istediğimden soruyorum tatlım.Açıklarsan belki benim göremediğim bişeyi görmüşsündür sen bilmek istiyorum.

Heh işte bunu anlatamadım ona aylardır,babasından bile çok seviyor tutkun gibi bişey.İnsan yeri geliyor aynı evde yaşadığı annesini bile çekemiyor hareketleri batıyor kavga edebiliyor.
Bir günü bir gününü tutmamazlığı olabiliyor ama bu öyle değil o ne dese evet diyeceğim sanki..

Benimde yediremediğim bu zaten O benden daha değerli deyince de sen kendini başkalarıyla kıyaslama herkesin yeri farklı saçmalama falan diyordu.

Tatlım aynı şehirde olsaydınız ve yoğun görüşseydiniz bu ilişki emin ol 3 ay değil 3 gün sürerdi
Farklı yerlerde olunca sadece nasılsın napıyosun seni özledim aşkım böceğimle geçer muhabbet
Kişilik analizi konulara yaklaşımınız ortak zevkleriniz vs böyle zamanlarda ortaya çıkıyor
Şunu bil ki bir ilişkide saygı yoksa sevgi olmaz
Bu kadar basit bir konuda ayrılık kelimesi geçiyorsa o ilişki bitmişir zaten
Ailesinden yada akrabasından birisine yorum yapsan dayak yersin demekki

Sevgilinin sevdiği sanatçı değil kusura bakma ama senin sevgilin süzme kro

Uzak dur üzülme bile.....sakın geri dönme

Haklısın canım kendi de kroydu biraz,ağır abi takılan,arabesk yaşayan biriydi.
Konuyu açmamın nedeni acaba ben mi ona haksızlık yaptım diyeydi.YAni aslında ben mi büyütüyorum olayı diye içim hiç rahat değildi.
Ama sizlerde bana hak verdiniz, demekki ayrılık doğru kararmış.Hayırlısı olsun,zaten bi süre kimseyi istemiyorum hayatımda..

Anlıyorum ama genede kavga çıkarıp ayrılcağı anlamına gelmiyo babası bile olsa. Ayrıca şu sanatçıyı çok merak ettim :) İbrahim tatlıses falanmı hani baba olarak görüyomuşya o yaşlarda biri olsa gerek

Aynen aynen o nereden bildin:))

Ben de karşındakini de haklı gördüm ama aslında sen haklısın.

Ama şöyle; beğenmediğin şeyin şarkıcı olmasından dolayı değil, onun zevkine bu tarz hakarette bulunduğun için. Mesela ben de Teoman'ı çok severim, hatta çoktan da öte. Biri bana çıkıp Teoman'ı yerse ben de tepki veririm.

Mesela sevgilim de benim sevdiğim filmleri sevmez, ben ona "cahiiiiiiil, git karate filmi izleeee, üçüncü sınıf japon gerilim filmleri izle, ayııııı" der o filmi izlettiririm ona. Diyelim sevmemekte ısrar etti. Bana mısır al, bana cola al, bana kahve yap diye darlarım. Tepkim budur çünkü.

Zaten tepki dediğin böyle olmaz. Açıkçası boş boş konuşmuş.

Tepkisini ayrılarak gösteren adamdan da bi cacık olmaz.

Ayy ibrahim tatlıses mi bide. Nazın-zın sitemin belli değil

Son düzenleme:
Aynen aynen o nereden bildin:))

Ahahah :) 6. Hissim aşırı kuvvetlidir. Ay o değilde ibrahim tatlıses vuruldugunda naptı bu çocuk. Valla çok merak ettim şimdi.. Sordunmu hiç ölseydi napardın vurulduğunu duyduğunda neler hissettin vs. diye?

Ben ona iyi o zaman bundan sonra hep kavga ederiz rahat edersin dedim ama o bana bundan sonrası yok dedi şaka gibi ya:)
Kestirip attı anlayacağın hemde ne için? Koca bir hiç.

Bence ilişkiniz daha başlamamış bile. Bu kadar küçük şeyler için hırgür çıkıyorsa ortada ne sevgi vardır ne de saygı. Siz onun değer verdiği şeylere saygı duymamışsınız(küfür ederdim vb.) o da size saygı duymamış (dilini keserim vb.) Neresinden tutsak elimizde kalıyor aranızdaki arkadaşlık.

Ahahah :) 6. Hissim aşırı kuvvetlidir. Ay o değilde ibrahim tatlıses vuruldugunda naptı bu çocuk. Valla çok merak ettim şimdi.. Sordunmu hiç ölseydi napardın vurulduğunu duyduğunda neler hissettin vs. diye?

Anlatayım canım hemen.O zamanlar tanışmıyorduk biz,ama bir hafta yemek yememiş,uyku uyumamış falan.
Bide onu ayakta görünce adağım var diye bir ay oruç tuttu.Hey Allahım yaa:) akıllısı beni bulmaz zaten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…