- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
Ben ona iyi o zaman bundan sonra hep kavga ederiz rahat edersin dedim ama o bana bundan sonrası yok dedi şaka gibi ya:)
Kestirip attı anlayacağın hemde ne için? Koca bir hiç.
Anlatayım canım hemen.O zamanlar tanışmıyorduk biz,ama bir hafta yemek yememiş,uyku uyumamış falan.
Bide onu ayakta görünce adağım var diye bir ay oruç tuttu.Hey Allahım yaa:) akıllısı beni bulmaz zaten:))
Evet evet ölür onun için aşırı seviyor, ben hiç kıyasa girmedim ilişkimizde ama hep kendi kendime benden bile çok seviyor dedim.Aaaa. Baya baya hastası desene. Ölseydi napardı acaba. Arkasından giderdi heralde hey yarabbim :)
böyle ufak tefek şeyleri sorun yapabiliyorsa kesinlikle takıntılı bir kişilik... öyle dedin diye seni tehdit edip bitirebiliyorsa bitirsin hatta sen bir daha arkana bakma ilerde çok daha büyük sorunlar yaşarsın.. sanki babasının oğluna demişsinn de bu kadar tepki vermiş ..
Bu ilişkiyi yürütmen çok kolay eğer istiyosan
Ama seninde kro olman lazım
Arayıp kimden ayrılıyon lan sen özledim olum akşama bluşuyoruz
Tmm gel ibo dinleyelim de :)))
Gayet mutlu yaşarsınız
Ama sen sadece bu söze takılı kalıp konu açtıysan kibarsın güzelim
Seviyeniz farklı..
Söze takılmadımki ben.Kavga edebiliriz her ilişkide tartışma vardır ama o beni terketti.Benim takıldığım şey söz değil, böyle bişey için terkedilmek oldu:)) Çok Komik yaa
sevgilin haklı..............
sevgilin haklı..............
Olabilir,ben o haksız demedimki zaten ama neden o haklı?Benim göremediğim ne var yazabilir misin lütfen.
senin görmediğin şu var canım;
1-herkesin değer verdiği insanlar vardır hayatında seninde mutlaka vardır öyle bi arkadaşın büyüğün ablan vs..
2-özellikle erkekler bu konularda hassasdır...
3-sen sevgilinin bu adama değer verdiğini bile bile böyle hakaretvari konuşursan tepki gösterir tabi...
4-sevgilin tepki gösterirken sen hala damarına basmaya devam edersen böyle olur tabi..
5-bazı şeylere he de geç
6-sevgilin sordumu sana "arkadaşımı seviyomusun" diye
8-madem küçük konulardan kavga çıkıyo sürekli en hayırlı son olmuş sizin için...
9-resmen sorun aramışsınız kendinize
Sen o telefonu açarsın bir de üstüne barışırsın
Ölüyorum ben sana herşeyimsin beni bırakma bi anlık sinirdi der
Akşama buluşursunuz
Bizde burda yazdıklarımızla kalırız
Yok kız ne barışması adam burnundan kıl aldırmadı sinirden gülüyorum heheee:)))
DDDD Sen bu kroyu seviyosun tatlım
ve barışacaksın......
Merak etme ağır abi ya nazını çekemiyo şimdi sözde
Ama yine arıyacak :)))))
Anlatayım canım hemen.O zamanlar tanışmıyorduk biz,ama bir hafta yemek yememiş,uyku uyumamış falan.
Bide onu ayakta görünce adağım var diye bir ay oruç tuttu.Hey Allahım yaa:) akıllısı beni bulmaz zaten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?