- Konu Sahibi kirmizipikap
ne o ekmek küflü mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok be canım.
benım bır tanıdıgım var kadın 50 yaşında süslü püslü bir tip
yemek bir hafta dolapta durur ve yer onu
nasıl bir pis midesi varsa artık
hani küçük yaratıklar vardır ya? onlar gibi ne bulsa yıyıyor.peynırler dolapta kokmuş
ama atmaya kıyamıyor
kaç kere söyledım ben
ama anlamıyor da,,, bende içimden dedim ki ''sana küçük bir gıda zehirlenmesi şart, başka şekilde iflah olmassın sen''
gelenlere de aynı yemeklerı verıyor
ben o konularda çok hassasım,nereye gıdersem gıdeyım; yemeği koklamadan asla yemem.
bunlar kadının cimriliğinden kaynaklanıyor işte.
ve çok zengin bir kadın gerisini düşün işte.
orayıda sen kaçırmışsın bak, kocan yokken yersin demiş![]()
yaptığı cok yanlış resmen küf içinde bayatlamış kuşlara bile vermem yazık yani
kayınvaliden yaşlı da değilmiş, eşimin ananesi 70 küsür yaşında 1 haftalık yemekleri yiyor atmamak için 2 kere hastanelik oldu hadi o yaşlılıktan bu nedir ya düzelir inşallah
canım ben 50 yaşında yazdığını kaçırmışım, 50 yaş yaşlı değil bana göre, ne bileyim en küçük çocuktur kaynanada haliyle 70 yaşlarında olur falan öyle olbilir mi diye düşünmüştüm
e komplo bu resmen..ama terbiyesizlik ya,ayıp..şu an çok gerildim!
yok hayvanlarda yemesin onun getirdiklerini,kimse yemesin!
annem 50 yaşında,taş gibi hatun vallahi :) daha gençmiş k.validesi üstelik.
valla bende ekmeğe tümden karşı bi insanım zaten, küflü ya da küfsüz
benim kv de beğenmediği hediyeleri, evinde kullanmadığı eşyaları bana verir, açıkca söylediğim halde
ordan ardiye gibi görünüyorum galiba![]()
benim kv de beğenmediği hediyeleri, evinde kullanmadığı eşyaları bana verir, açıkca söylediğim halde
çöpe gitmesin demiş öylemi.sizde deseydiniz.aa iyifikir. havada soğuk balkonda kuşlar açtır.ıslatayımda onlara yem yapayım..yenmis ekmek daha once getirmisti ama kuflusu ilk defa geldi..
sanirim biraz yemisler bikacgun once sonra bize getirmis. bide dedi ki cope gitmesin dedim
aynen canim
bende cok uzuluyorum biseyi atmaya ama elden ne gelir
yaaaa bende aynen boyle bakmis olmaliyim![]()
ınsanın dili var canım rahatsızlığı belırtebılır
ama hayvanın dili yok, yemek zorunda kalır.